レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Helt fantastisk kro med overnatning. Service, mad, restaurant, hygge, opholdet, vÊrelse, beliggenhed og personalet.. Alt var en skÞn oplevelse, maden pÃ¥ restauranten var lÊkker og smagfuldt. Helt... もっず芋る

Hej havde hele familien til PÃ¥ske frokost lÞrdag den 4. april. Frokost buffeen var ikke penge vÊr - kom kl 12:00 og kÞkkenet var slet ikke fÊrdige. Bordet var ikke fÊrdig dÊkket, det manglede servie... もっず芋る

Dejligt pÃ¥skeophold med god mad og virkelig god betjening. Dejligt sted vi godt kunne komme tilbage til, dog nÃ¥r vejret er varmere. Der var koldt i restauranten og endnu mere koldt pÃ¥ vores vÊrelse... もっず芋る

Et helt igennem fantastisk Spot deal ophold med 2 nÊtter. Vi blev opgraderet til vÊrelse mod vandet i stueetage da der var plads. Morgenmad og middag var helt i top, og vi kunne selv vÊlge mel... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 宿屋
  5. レストラン
  6. 景勝地

圓該䌁業による蚘述

HOTEL OG RESTAURANT - lige ved vandet. Lige ud til HolbÊk Fjord ligger den lille atmosfÊriske fÊrgekro, hvis historie rÊkker mere end 800 år tilbage i tiden. I midten af 2021 blev kroen overtaget af nye ejere. Herefter har kroen gennemgået en stor renovering, så restaurant og alle hotelvÊrelserne har fået et lyst, klassisk badehoteludseende med moderne komfort. I restauranten serverer vi nordisk mad, hvilket betyder lÊkker velsmagende mad og drikke af sÊsonens friske råvarer. Alle hotelvÊrelser er udstyret med dobbeltseng, TV og eget bad. Vores juniorsuiter, komfortvÊrelse og komfort deluxe vÊrelse har alle egen terrasse og fantastisk udsigt over vandet. Hop i morgenkåben, gå ned til badebroen ved HÞrby Havn og få et frisk dyb i bÞlgerne. Du kan også tage HÞrby Båden over fjorden på HolbÊk by eller låne gratis cykler og tag på sightseeing på naturskÞnne Tuse NÊs - dog kun i sommerhalvåret. Handicapvenlig indgang til restaurant, samt handicapvenligt toilet. Skal vi holde din fest? Kom forbi til en snak og se de smukke selskabslokaler, hvor du kan holde din runde fÞdselsdag, konfimation, dåb, eller bryllup. GÊsterne ha mulighed for overnatning. Vi sÞrger for det hele, så I kan nyde jeres sÊrlige dag og skabe minder for livet. Vi har også mÞde- og konferencelokaler til dit firmaarrangement.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

105件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Helt fantastisk kro med 1 overnatning.

Helt fantastisk kro med overnatning.
Service, mad, restaurant, hygge, opholdet, vÊrelse, beliggenhed og personalet..
Alt var en skÞn oplevelse, maden på restauranten var lÊkker og smagfuldt. Helt fantastisk at vågne op til sol over fjorden og nyde en helt fantastisk morgenmad på kroen..
Vi kommer helt sikkert igen 😊

2026幎4月10日

DÃ¥rlig Frokost buffe PÃ¥sken 2026

Hej havde hele familien til Påske frokost lÞrdag den 4. april. Frokost buffeen var ikke penge vÊr - kom kl 12:00 og kÞkkenet var slet ikke fÊrdige. Bordet var ikke fÊrdig dÊkket, det manglede servietter. Når personalet kom ned glas til sodavand, var fingrene godt nede i glassene. Men personalet havde stor fokus på at spÞrge os om ikke vi skulle havde mere at drikke, meget påtrÊngende.
Skuffende oplevelse og står absolut ikke mål med deres normale Ala Carte retter, som vi har fået mange gange.
Så Påske Buffe og andre hÞjtids buffere, kan ikke anbefales og så skal der strammes op på personale siden ( fingre nede i glassene, ej fÊrdig dÊkket bord )

2026幎4月4日

Koldt påskeophold

Dejligt påskeophold med god mad og virkelig god betjening. Dejligt sted vi godt kunne komme tilbage til, dog når vejret
er varmere. Der var koldt i restauranten og endnu mere koldt på vores vÊrelse nr.16. Radiatoren stod på 0 da vi ankom og toilettet var endnu koldere, så det må i altså gÞre bedre hvis i skal have 5 stjerner og måske også en lidt bedre hovedpude. Ellers var vi rigtig godt tilfredse.

2026幎4月2日
自発的なレビュヌ

Vi var hos jer i lÞrdags og vi frÞs

Vi var hos jer i lÞrdags. Maden og betjening var rigtig fin. Maden smagte godt og betjening med smil og venlighed.
MEN vi frÞs som små hunde. Der var bare koldt og det Þdelagde vores ellers gode oplevelse. I må altså have mere varme på. Evt. Fjerne automatisk dÞr åbner så dÞrene ikke åbner.

2026幎1月31日

Hej Anita
Tusind tak for din anmeldelse. For både ros og Êrlig feedback.

VI beklager at du har vÊret kold og giver dig ret i at oplevelsen ikke bliver god, når man fryser.
Vi tog dit forslag til os dagen efter og har haft slukket for de automatiske dÞre, så de ikke åbner unÞdigt.

DesvÊrre kan restauranten vÊre lidt ekstra udsat de dage, hvor den kolde vind kommer fra “den helt rigtige” retning ude, men vi arbejder lÞbende pÃ¥ at gÞre det mere behageligt.

Vi hÃ¥ber meget, at I vil besÞge os igen – forhÃ¥bentlig i lidt lunere omgivelser nÊste gang. Der er i hvert fald denlig sol pÃ¥ terrassen i dag 😊

HÞrby FÊrgekro

Dejlig mad og super betjening, men en iskold fornÞjelse

Vi besÞgte HÞrby FÊrgekro til frokost i dag, og overordnet set var det en rigtig god oplevelse.
Maden var helt perfekt – virkelig velsmagende. Service og betjening var i top, og personalet var bÃ¥de imÞdekommende og professionelle.

Vi havde selv valgt selskabet, så det var helt efter vores eget Þnske.
DesvÊrre oplevede vi en del trÊk fra hoveddÞren, hver gang der kom og gik gÊster – pÃ¥ trods af at vi sad i det fjerneste hjÞrne af restauranten.
Det gjorde, at vi alle frÞs under besÞget og faktisk valgte at tage desserten et andet sted, hvilket var Êrgerligt, når nu alt andet bare spillede.

2026幎1月31日

Hej Kristina

Tusind tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om både maden og betjeningen. Det er vi rigtig glade for at hÞre.

Du har helt ret i, at det ikke er rart at sidde og fryse, og det er vi kede af har påvirket jeres oplevelse.

Vi har efterfÞlgende kigget på problemet ved indgangen og blandt andet slukket for de automatiske dÞre for at mindske trÊkket, når gÊster går ind og ud.

Vi hÃ¥ber meget, at I vil give os en ny chance en anden dag, sÃ¥ vil vi gÞre vores bedste for, at I bÃ¥de kan nyde maden og blive hÊngende til desserten nÊste gang. 🍰😊

Mortensaften

Mortensaften. Vi havde glÊdet os, altid god mad på HÞrby fÊrgekro. Meeeeen, det var ikke så perfekt i dag. Forret, virkelig lÊkker, men så fik vi andesteg. Meget kÞd, ingen sprÞd skind, sovs og rÞdkål var smasket sammen (som man får det på et cafeteria), kartoflerne kedelige. Prisen fejlede ikke noget. Tre stjerner fordi det var usÊdvanligt. Men det trÊkker ikke så meget mere den vej (ja, det er en hård branche).

2025幎11月10日

HÞrby FÊrgekro からの回答

Tusind tak for din Êrlige og konstruktive anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at I normalt forbinder HÞrby FÊrgekro med god mad.

I har helt ret i, at Mortens Aften 2025 ikke var et af vores fineste Þjeblikke. Der var desvÊrre ventetid og et pres på både kÞkken og servering, som gik ud over oplevelsen, og det beklager vi virkelig.

Vi har efterfÞlgende lavet Êndringer i, hvordan vi planlÊgger og afvikler stÞrre arrangementer, så både kÞkken og tjenere fremover har de bedste forudsÊtninger for at levere den kvalitet, vi er kendt for.

Vi håber meget, at I vil give os chancen for at give jer den gode oplevelse, I kender os for og forhåbentlig en ny, bedre anmeldelse nÊste gang.
Tak fordi I tog jer tid til at give os feedback.

HÞrby FÊrgekro

Book fluks et ophold og forkÊl dig selv (og din rejsepartner)

Super sÞdt og imÞdekommende personale. HjÊlpsomme med indcheckning til fine vÊrelser med gode madrasser og skÞnt badevÊrelse.
Alt fungerer - ingen dikkedarer eller diskusjoner. Aftensmaden meget lÊkkert og morgenmaden rigeligt varieret. Hold dig ikke tilbage - book og nyd dit ophold.

2025幎7月29日

HÞrby FÊrgekro からの回答

KÊre Evert. Vi sÊtter stor pris på dine flotte ord og entusiasme! Vi glÊder os til at give dig endnu en skÞn oplevelse i fremtiden.
HÞrby FÊrgekro

VÊr opmÊrksom pÃ¥ at man ikke altid fÃ¥r

VÊr opmÊrksom på at man ikke altid får det vÊrelse man har bestilt og betalt for. Vi oplevede det selv og oplevede at andre var i samme situation. Og der er ikke meget hjÊlp at hente når man står i den situation. Service niveauet er generelt ikke sÊrlig hÞjt på hotel delen.

Sengene er meget hårde og rengÞringen er mangelfuld.

Restauranten er til gengÊld virkelig god og beliggenheden kan man ikke klage over.

2025幎7月9日

KÊre Christina
Tak for jeres anmeldelse og for at dele jeres oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger.

Jeres booking var foretaget via en ekstern bookingportal, hvor vi desvÊrre ikke selv har indflydelse på navngivningen af vÊrelseskategorierne. For at undgå misforståelser fremover har vi Êndret vores vÊrelseskategorier på vores egen hjemmeside, så det bliver tydeligere, hvad man kan forvente. Da vi på dagen var fuldt booket på vÊrelser med vandudsigt, kunne vi desvÊrre ikke Êndre dette, men vi tilbÞd jer to alternative vÊrelser som lÞsning.

Vi beklager meget, hvis dette ikke levede op til det, I havde håbet på. Vi oplever ofte at vores gÊster roser sengene, men det kan opleves forskelligt. Vi tager jeres feedback om rengÞring videre til vores team.

Det glÊder os til gengÊld, at I havde en god oplevelse i restauranten og nÞd beliggenheden. Vi hÃ¥ber at fÃ¥ lov til at byde jer velkommen igen en anden gang. Vi anbefaler altid at booke direkte hos os og vÊlge “vandudsigt”, hvis det er vigtigt for opholdet.

HÞrby FÊrgekro

Beliggenhed,service og mad er helt i
SÃ¥dan skal det gÞres

Beliggenhed,service og mad er helt i top. Vi havde en enkelt overnatning, og da der var mange mennesker,og et fÞdselsdagsselskab, kunne man forvente at skulle vente, men nej..det kÞrte bare derudaf, venlige tjenere som lige havde tid til en frisk bemÊrkning og et smil. Maden var i top, så kun positivt herfra. Vi ses igen,, HÞrby FÊrgekro.

2025幎7月2日

KÊre gÊst
Tusind tak for de flotte ord – hvor er det dejligt at hÞre, at bÃ¥de beliggenhed, service og mad levede op til jeres forventninger. Vores team bliver altid glade, nÃ¥r deres indsats bliver bemÊrket, ogsÃ¥ pÃ¥ travle dage.

Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen på HÞrby FÊrgekro.

HÞrby FÊrgekro

En uforglemmelig bryllupsdag – takket vÊre HÞrby FÊrgekro og isÊr Catja!

Vi holdt vores bryllup pÃ¥ HÞrby FÊrgekro den 21. juni 2025, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse. Alt spillede – fra den smukke beliggenhed, til den lÊkre mad og det professionelle personale.

Allerede fra fÞrste kontakt fÞlte vi os i trygge hÊnder hos Catja, som har vÊret vores primÊre kontakt og arrangÞr. Hun har vÊret helt fantastisk hele vejen igennem. Hendes imÞdekommenhed, hurtige svar på alle vores spÞrgsmål og Þje for detaljen har gjort planlÊgningen både nem og tryg. Hun forstod vores Þnsker til punkt og prikke og gjorde alt for at imÞdekomme dem.

På selve dagen gik alt som smurt. Personalet var smilende, opmÊrksomme og meget professionelle, og vi har kun fået ros fra vores gÊster for både mad, vin og service.

Vi er sÃ¥ glade for, at vi valgte HÞrby FÊrgekro som ramme for vores store dag – det blev prÊcis sÃ¥ magisk, som vi havde drÞmt om. En kÊmpe tak til HÞrby FÊrgekro og isÊr til Catja.

De varmeste anbefalinger herfra!

2025幎6月21日

KÊre Matilde

Tusind tak for jeres fine anmeldelse, hvor gÞr det os glade at lÊse, at jeres bryllupsdag blev prÊcis så magisk, som I havde drÞmt om.

En sÊrlig stor tak fra Catja, som sÊtter enorm pris på jeres ros. Hun og hele teamet er stolte af at have fået lov til at vÊre en del af jeres store dag og skabe rammerne om en uforglemmelig fest.

Vi Þnsker jer alt det bedste i jeres nye liv som Êgtepar og glÊder os til at byde jer velkommen tilbage på HÞrby FÊrgekro - måske til en bryllupsdag eller bare en hyggelig middag ved fjorden.

Et helt fantastisk sted

Et helt fantastisk sted, med super god service og mad i verdensklasse.

Kan varmt anbefale dette sted - vi kommer helt sikkert igen!

Fra familien Edvardsen

2025幎6月13日

KÊre familien Edvardsen
Hvor er det skÞnt at hÞre, at I havde en fantastisk oplevelse! Vi sÊtter stor pris på jeres ros. Vi glÊder os til at vi ses igen.
HÞrby FÊrgekro

Vi har vÊret på et fantastisk kro ophold

Vi har vÊret på et fantastisk kroophold!
Stemningen var hyggelig, maden var helt i top, og personalet gjorde virkelig en indsats for at fÃ¥ os til at fÞle os velkomne. VÊrelset var bÃ¥de charmerende og komfortabelt og med fjordudsigten omgivelserne indbÞd til ro og afslapning. Det var den perfekte pause fra hverdagen – vi kommer helt sikkert igen!

2025幎6月8日

KÊre Finn
Tusinde tak for den flotte anbefaling. Det glÊder os meget at I har nydt jeres ophold og bruger jeres tid på at anmelde os. Vi håber at se jer på HÞrby FÊrgekro en anden gang.

Pas på med

Pas på med, at blive tildelt vÊrelse nr. 7! Det er kategoriseret som et standard-vÊrelse, men havde vi på forhånd vidst, at det velnok er Dk's mindste standard-vÊrelse (og senge), havde vi bestemt taget en opgradering.
Hotellet forklarer det med, at det var et Deal-ophold, og ja, det var et Deal-ophold, men hotellet bÞr ikke kalde det et standard-vÊrelse.
Mad, omgivelser, hygiejne m.v., var ellers ok.

2025幎3月26日

KÊre Steen
Tak for jeres feedback. Vi er kede af at hÞre, at vÊrelset ikke levede op til jeres forventninger. VÊrelse nr. 7 er et af vores mindste vÊrelser. Vores kahytter er vores stadartvÊrelser og dermed de mindste vÊrelser på hotellet. Vi har mange andre vÊrelseskategorier. Vi anbefaler at I booker et vÊrelse med vandudsigt og får den optimale FÊrgekros-oplevelse med i jeres nÊste ophold.

Vi er glade for at hÞre, at I ellers havde en god oplevelse med mad, omgivelser og hygiejne.

Jae Ibenholdt
HÞrby FÊrgekro

Fantastiske rammer for min fÞdselsdag

Efter at have afholdt min 70 års fÞdselsdag på dejlige HÞrby FÊrgekro, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger af stedet.
Betjeningen var helt i top, sÊrligt var Catja fabelagtig til at få mine og mig til at fÞle os velkomne.
Bordene var smukt dÊkket og omgivelserne helt fantastiske.
Maden smagte så lÊkkert, og der var rigeligt af den. Lagkagerne til dessert smagte helt fantastisk.
Alt i alt havde jeg den mest fantastiske dag.
Tusinde tak til alle på kroen, der var med til at sÊtte rammerne for en skÞn dag for mine gÊster og mig.

2025幎4月26日

KÊre Lone
Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at din 70-års fÞdselsdag blev en så dejlig og mindevÊrdig dag.

En sÊrlig hilsen fra Catja, som er rigtig glad for dine ord. Hele teamet sÊtter stor pris på rosen. Det betyder meget for os at vÊre med til at skabe de rette rammer for en så vigtig fejring.

Vi er glade for, at både mad, betjening og omgivelser levede op til dine forventninger - og at lagkagerne faldt i smag.

Tak fordi du valgte at fejre den store dag hos os. Vi håber at få lov til at byde dig og dine gÊster velkommen igen en anden gang.

Fantastisk oplevelse

Vi har netop haft en fantastisk oplevelse på HÞrby FÊrgekro. Min mands 70 års fÞdselsdag. Vi kan varmt anbefale stedet, der både har de smukkeste rammer, flot udsigt, pragtfulde vÊrelser, det dygtigste og imÞdekommende personale, og absolut også meget veltillavet og velsmagende mad. Alt har bare fungeret med planlÊgningen, og arrangementet blev som Þnsket. En stor tak til alle på HÞrby FÊrgekro, og en speciel varm tak til Catja og Michael, som gjorde dagen til en uforglemmelig dejlig oplevelse.
Mvh. Ole og Vibeke Toustrup.

2025幎4月18日

KÊre Ole og Vibeke
Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse. Hvor er vi glade for at hÞre, at I fik fejret 70-års fÞdselsdagen prÊcis, som I Þnskede jer.

Catja, Michael og resten af teamet sÊtter stor pris på jeres ros. Det betyder meget for os at vÊre med til at skabe rammerne om en så sÊrlig dag, og vi er glade for, at både mad, vÊrelser og service levede op til jeres forventninger.

Tak fordi I valgte at fejre den store dag hos os. Vi håber at få lov til at byde jer velkommen igen til hyggelige stunder ved fjorden.

Som jeg tidligere skrev

Som jeg tidligere skrev, ville vi komme igen til HÞrby FÊrgekro for at overnatte pÃ¥ stedet. Dette har vi nu gjort, og sikken en dejlig oplevelse. FÊrgekroen er flot nyrenoveret og pÃ¥ vores vÊrelse var alt nyt og lÊkkert. BadevÊrelse var naturligvis ogsÃ¥ renoveret og meget lÊkkert. Hvis du vil vÊre god ved dig selv, sÃ¥ kÞb et vÊrelse med udsigt til fjorden for et beskeden tillÊg. VÊrelset havde egen terrasse med markise. Vi havde bestilt et ophold med et hoved mÃ¥ltid inkl, og igen var maden bare god og rigeligt som sidste gang vi var til frokost. PrÞv altid at spÞrge direkte pÃ¥ hotel om tilbud, bedre end at kÞbe deal tilbud er vores erfaring. Morgenmad er pÊn, der er hvad man normalt har brug for. En lille malurt 😏 kog ikke alle Êg kl 7 om morgenen, da de var kolde 8.30 da vi kom til morgenmad. Kog lidt af gangen det mÃ¥ kunne lade sig gÞre. Vi kommer gerne igen, og planlÊgger at komme med flere af vores venner, sÃ¥ de kan opleve denne dejlige FÊrgekro. Tak til Jane og det dejlige personale for en samlet dejlig oplevelse.
Mvh
Jytte & John NerlÞe

2025幎3月13日

KÊre Jytte & John

Tusind tak for jeres skÞnne og detaljerede anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at jeres ophold levede op til forventningerne, og at I nÞd både vores nyrenoverede vÊrelser, den smukke udsigt over fjorden og ikke mindst maden.

Vi er glade for, at I sÊtter pris pÃ¥ de smÃ¥ detaljer – og jeres rÃ¥d om at kontakte os direkte for tilbud er bestemt vÊrd at dele videre. Tak for den konstruktive feedback omkring morgenÊggene. Vi tager det til os og ser pÃ¥, hvordan vi kan forbedre oplevelsen fremover.

Vi ser frem til at byde jer og jeres venner velkommen igen, når I nÊste gang besÞger vores dejlige fÊrgekro.

Jane og teamet på HÞrby FÊrgekro

Super lÊkkert og hyggeligt sted

Super lÊkkert og hyggeligt sted . Fint nyistandsat vÊrelse , med dejlige produkter fra rituals på badevÊrelset.

2025幎2月10日

KÊre Frank

Tusind tak for de flotte stjerner og rosende ord. Det glÊder os, at du har haft en dejlig oplevelse hos os og har nydt både de nyistandsatte vÊrelser og de små detaljer som vores Rituals-produkter på badevÊrelset.

Vi håber at få fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen snart til endnu et hyggeligt ophold.

HÞrby FÊrgekro

Fantastisk sted i skÞnne omgivelser og

Fantastisk sted i skÞnne omgivelser og fantastisk mad, ikke mindst Katja og Co. vores tjenere den aften. Total proffesionele og smilende. Maden var i top, og vi deltog i stor 50 år`s fÞdselsdag, som var et brag af en fest, vi aldrig vil glemme og tak for jer på HÞrby FÊrgekro. Vi vender helt sikkert tilbage, til jeres lille perle.

2025幎1月25日

KÊre Karin

Tusind tak for jeres skÞnne anmeldelse. Det glÊder os enormt, at I havde en uforglemmelig aften til den store 50-års fÞdselsdag. Vi sÊtter stor pris på jeres ros til både maden og vores fantastiske team, herunder vores restaurantchef Catja og resten af holdet, som altid gÞr deres bedste for at skabe gode oplevelser.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen på vores lille perle ved fjorden.

Fantastisk sted ved HolbÊk fjord

Fantastisk sted ved HolbÊk fjord. Har vÊret der flere gange, både til frokost og aftensmad. Altid et sÞdt, venligt og smilende personale. Maden er i top, dejlig veltilberedt mad som smager så godt. Har nu booket julegave ophold til familiemedlem. Er helt sikker på at de får en fantastisk oplevelse.

2024幎12月4日

HÞrby FÊrgekro からの回答

KÊre Lene. Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi elsker at hÞre, at vi har givet dig en masse gode oplevelser og at du har booke ophold til andre. Det gÞr os simpelthen så glade at hÞre. Vi glÊder os til at give dig endnu en skÞn oplevelse i fremtiden.
Rigtig god jul!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。