Helt fantastisk kro med overnatning. Service, mad, restaurant, hygge, opholdet, vÊrelse, beliggenhed og personalet.. Alt var en skÞn oplevelse, maden pÃ¥ restauranten var lÊkker og smagfuldt. Helt... ãã£ãšèŠã
Hej havde hele familien til PÃ¥ske frokost lÞrdag den 4. april. Frokost buffeen var ikke penge vÊr - kom kl 12:00 og kÞkkenet var slet ikke fÊrdige. Bordet var ikke fÊrdig dÊkket, det manglede servie... ãã£ãšèŠã
Dejligt pÃ¥skeophold med god mad og virkelig god betjening. Dejligt sted vi godt kunne komme tilbage til, dog nÃ¥r vejret er varmere. Der var koldt i restauranten og endnu mere koldt pÃ¥ vores vÊrelse... ãã£ãšèŠã
Et helt igennem fantastisk Spot deal ophold med 2 nÊtter. Vi blev opgraderet til vÊrelse mod vandet i stueetage da der var plads. Morgenmad og middag var helt i top, og vi kunne selv vÊlge mel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ããã«
- äŒè°å®€ã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- ãã¡ã³ã¯ã·ã§ã³ ã«ãŒã æœèš
- 宿å±
- ã¬ã¹ãã©ã³
- æ¯åå°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HOTEL OG RESTAURANT - lige ved vandet. Lige ud til HolbÊk Fjord ligger den lille atmosfÊriske fÊrgekro, hvis historie rÊkker mere end 800 år tilbage i tiden. I midten af 2021 blev kroen overtaget af nye ejere. Herefter har kroen gennemgået en stor renovering, så restaurant og alle hotelvÊrelserne har fået et lyst, klassisk badehoteludseende med moderne komfort. I restauranten serverer vi nordisk mad, hvilket betyder lÊkker velsmagende mad og drikke af sÊsonens friske råvarer. Alle hotelvÊrelser er udstyret med dobbeltseng, TV og eget bad. Vores juniorsuiter, komfortvÊrelse og komfort deluxe vÊrelse har alle egen terrasse og fantastisk udsigt over vandet. Hop i morgenkåben, gå ned til badebroen ved HÞrby Havn og få et frisk dyb i bÞlgerne. Du kan også tage HÞrby Båden over fjorden på HolbÊk by eller låne gratis cykler og tag på sightseeing på naturskÞnne Tuse NÊs - dog kun i sommerhalvåret. Handicapvenlig indgang til restaurant, samt handicapvenligt toilet. Skal vi holde din fest? Kom forbi til en snak og se de smukke selskabslokaler, hvor du kan holde din runde fÞdselsdag, konfimation, dåb, eller bryllup. GÊsterne ha mulighed for overnatning. Vi sÞrger for det hele, så I kan nyde jeres sÊrlige dag og skabe minder for livet. Vi har også mÞde- og konferencelokaler til dit firmaarrangement.
Strandvejen 1, 4300, HolbÊk, ãã³ããŒã¯
- info@hfkro.dk
- hfkro.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Helt fantastisk kro med 1 overnatning.
Helt fantastisk kro med overnatning.
Service, mad, restaurant, hygge, opholdet, vÊrelse, beliggenhed og personalet..
Alt var en skÞn oplevelse, maden på restauranten var lÊkker og smagfuldt. Helt fantastisk at vågne op til sol over fjorden og nyde en helt fantastisk morgenmad på kroen..
Vi kommer helt sikkert igen ð
DÃ¥rlig Frokost buffe PÃ¥sken 2026
Hej havde hele familien til Påske frokost lÞrdag den 4. april. Frokost buffeen var ikke penge vÊr - kom kl 12:00 og kÞkkenet var slet ikke fÊrdige. Bordet var ikke fÊrdig dÊkket, det manglede servietter. Når personalet kom ned glas til sodavand, var fingrene godt nede i glassene. Men personalet havde stor fokus på at spÞrge os om ikke vi skulle havde mere at drikke, meget påtrÊngende.
Skuffende oplevelse og står absolut ikke mål med deres normale Ala Carte retter, som vi har fået mange gange.
Så Påske Buffe og andre hÞjtids buffere, kan ikke anbefales og så skal der strammes op på personale siden ( fingre nede i glassene, ej fÊrdig dÊkket bord )
Koldt påskeophold
Dejligt påskeophold med god mad og virkelig god betjening. Dejligt sted vi godt kunne komme tilbage til, dog når vejret
er varmere. Der var koldt i restauranten og endnu mere koldt på vores vÊrelse nr.16. Radiatoren stod på 0 da vi ankom og toilettet var endnu koldere, så det må i altså gÞre bedre hvis i skal have 5 stjerner og måske også en lidt bedre hovedpude. Ellers var vi rigtig godt tilfredse.
Dejlige vÊrelser
Dejlige vÊrelser , rigtig god mad , super sÞde personale. En rigtig god oplevelse.
Vi var hos jer i lÞrdags og vi frÞs
Vi var hos jer i lÞrdags. Maden og betjening var rigtig fin. Maden smagte godt og betjening med smil og venlighed.
MEN vi frÞs som små hunde. Der var bare koldt og det Þdelagde vores ellers gode oplevelse. I må altså have mere varme på. Evt. Fjerne automatisk dÞr åbner så dÞrene ikke åbner.

HÞrby FÊrgekro ããã®åç
Dejlig mad og super betjening, men en iskold fornÞjelse
Vi besÞgte HÞrby FÊrgekro til frokost i dag, og overordnet set var det en rigtig god oplevelse.
Maden var helt perfekt â virkelig velsmagende. Service og betjening var i top, og personalet var bÃ¥de imÞdekommende og professionelle.
Vi havde selv valgt selskabet, så det var helt efter vores eget Þnske.
DesvÊrre oplevede vi en del trÊk fra hoveddÞren, hver gang der kom og gik gÊster â pÃ¥ trods af at vi sad i det fjerneste hjÞrne af restauranten.
Det gjorde, at vi alle frÞs under besÞget og faktisk valgte at tage desserten et andet sted, hvilket var Êrgerligt, når nu alt andet bare spillede.

Mortensaften
Mortensaften. Vi havde glÊdet os, altid god mad på HÞrby fÊrgekro. Meeeeen, det var ikke så perfekt i dag. Forret, virkelig lÊkker, men så fik vi andesteg. Meget kÞd, ingen sprÞd skind, sovs og rÞdkål var smasket sammen (som man får det på et cafeteria), kartoflerne kedelige. Prisen fejlede ikke noget. Tre stjerner fordi det var usÊdvanligt. Men det trÊkker ikke så meget mere den vej (ja, det er en hård branche).

HÞrby FÊrgekro ããã®åç
Book fluks et ophold og forkÊl dig selv (og din rejsepartner)
Super sÞdt og imÞdekommende personale. HjÊlpsomme med indcheckning til fine vÊrelser med gode madrasser og skÞnt badevÊrelse.
Alt fungerer - ingen dikkedarer eller diskusjoner. Aftensmaden meget lÊkkert og morgenmaden rigeligt varieret. Hold dig ikke tilbage - book og nyd dit ophold.

HÞrby FÊrgekro ããã®åç
VÊr opmÊrksom pÃ¥ at man ikke altid fÃ¥râŠ
VÊr opmÊrksom på at man ikke altid får det vÊrelse man har bestilt og betalt for. Vi oplevede det selv og oplevede at andre var i samme situation. Og der er ikke meget hjÊlp at hente når man står i den situation. Service niveauet er generelt ikke sÊrlig hÞjt på hotel delen.
Sengene er meget hårde og rengÞringen er mangelfuld.
Restauranten er til gengÊld virkelig god og beliggenheden kan man ikke klage over.

HÞrby FÊrgekro ããã®åç
Beliggenhed,service og mad er helt iâŠSÃ¥dan skal det gÞres
Beliggenhed,service og mad er helt i top. Vi havde en enkelt overnatning, og da der var mange mennesker,og et fÞdselsdagsselskab, kunne man forvente at skulle vente, men nej..det kÞrte bare derudaf, venlige tjenere som lige havde tid til en frisk bemÊrkning og et smil. Maden var i top, så kun positivt herfra. Vi ses igen,, HÞrby FÊrgekro.

HÞrby FÊrgekro ããã®åç
En uforglemmelig bryllupsdag â takket vÊre HÞrby FÊrgekro og isÊr Catja!
Vi holdt vores bryllup pÃ¥ HÞrby FÊrgekro den 21. juni 2025, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse. Alt spillede â fra den smukke beliggenhed, til den lÊkre mad og det professionelle personale.
Allerede fra fÞrste kontakt fÞlte vi os i trygge hÊnder hos Catja, som har vÊret vores primÊre kontakt og arrangÞr. Hun har vÊret helt fantastisk hele vejen igennem. Hendes imÞdekommenhed, hurtige svar på alle vores spÞrgsmål og Þje for detaljen har gjort planlÊgningen både nem og tryg. Hun forstod vores Þnsker til punkt og prikke og gjorde alt for at imÞdekomme dem.
På selve dagen gik alt som smurt. Personalet var smilende, opmÊrksomme og meget professionelle, og vi har kun fået ros fra vores gÊster for både mad, vin og service.
Vi er sÃ¥ glade for, at vi valgte HÞrby FÊrgekro som ramme for vores store dag â det blev prÊcis sÃ¥ magisk, som vi havde drÞmt om. En kÊmpe tak til HÞrby FÊrgekro og isÊr til Catja.
De varmeste anbefalinger herfra!

Et helt fantastisk sted
Et helt fantastisk sted, med super god service og mad i verdensklasse.
Kan varmt anbefale dette sted - vi kommer helt sikkert igen!
Fra familien Edvardsen

HÞrby FÊrgekro ããã®åç
Vi har vÊret på et fantastisk kro ophold
Vi har vÊret på et fantastisk kroophold!
Stemningen var hyggelig, maden var helt i top, og personalet gjorde virkelig en indsats for at fÃ¥ os til at fÞle os velkomne. VÊrelset var bÃ¥de charmerende og komfortabelt og med fjordudsigten omgivelserne indbÞd til ro og afslapning. Det var den perfekte pause fra hverdagen â vi kommer helt sikkert igen!

Pas på med
Pas på med, at blive tildelt vÊrelse nr. 7! Det er kategoriseret som et standard-vÊrelse, men havde vi på forhånd vidst, at det velnok er Dk's mindste standard-vÊrelse (og senge), havde vi bestemt taget en opgradering.
Hotellet forklarer det med, at det var et Deal-ophold, og ja, det var et Deal-ophold, men hotellet bÞr ikke kalde det et standard-vÊrelse.
Mad, omgivelser, hygiejne m.v., var ellers ok.

HÞrby FÊrgekro ããã®åç
Fantastiske rammer for min fÞdselsdag
Efter at have afholdt min 70 års fÞdselsdag på dejlige HÞrby FÊrgekro, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger af stedet.
Betjeningen var helt i top, sÊrligt var Catja fabelagtig til at få mine og mig til at fÞle os velkomne.
Bordene var smukt dÊkket og omgivelserne helt fantastiske.
Maden smagte så lÊkkert, og der var rigeligt af den. Lagkagerne til dessert smagte helt fantastisk.
Alt i alt havde jeg den mest fantastiske dag.
Tusinde tak til alle på kroen, der var med til at sÊtte rammerne for en skÞn dag for mine gÊster og mig.

Fantastisk oplevelse
Vi har netop haft en fantastisk oplevelse på HÞrby FÊrgekro. Min mands 70 års fÞdselsdag. Vi kan varmt anbefale stedet, der både har de smukkeste rammer, flot udsigt, pragtfulde vÊrelser, det dygtigste og imÞdekommende personale, og absolut også meget veltillavet og velsmagende mad. Alt har bare fungeret med planlÊgningen, og arrangementet blev som Þnsket. En stor tak til alle på HÞrby FÊrgekro, og en speciel varm tak til Catja og Michael, som gjorde dagen til en uforglemmelig dejlig oplevelse.
Mvh. Ole og Vibeke Toustrup.

Som jeg tidligere skrev
Som jeg tidligere skrev, ville vi komme igen til HÞrby FÊrgekro for at overnatte pÃ¥ stedet. Dette har vi nu gjort, og sikken en dejlig oplevelse. FÊrgekroen er flot nyrenoveret og pÃ¥ vores vÊrelse var alt nyt og lÊkkert. BadevÊrelse var naturligvis ogsÃ¥ renoveret og meget lÊkkert. Hvis du vil vÊre god ved dig selv, sÃ¥ kÞb et vÊrelse med udsigt til fjorden for et beskeden tillÊg. VÊrelset havde egen terrasse med markise. Vi havde bestilt et ophold med et hoved mÃ¥ltid inkl, og igen var maden bare god og rigeligt som sidste gang vi var til frokost. PrÞv altid at spÞrge direkte pÃ¥ hotel om tilbud, bedre end at kÞbe deal tilbud er vores erfaring. Morgenmad er pÊn, der er hvad man normalt har brug for. En lille malurt ð kog ikke alle Êg kl 7 om morgenen, da de var kolde 8.30 da vi kom til morgenmad. Kog lidt af gangen det mÃ¥ kunne lade sig gÞre. Vi kommer gerne igen, og planlÊgger at komme med flere af vores venner, sÃ¥ de kan opleve denne dejlige FÊrgekro. Tak til Jane og det dejlige personale for en samlet dejlig oplevelse.
Mvh
Jytte & John NerlÞe

HÞrby FÊrgekro ããã®åç
Super lÊkkert og hyggeligt sted
Super lÊkkert og hyggeligt sted . Fint nyistandsat vÊrelse , med dejlige produkter fra rituals på badevÊrelset.

HÞrby FÊrgekro ããã®åç
Fantastisk sted i skÞnne omgivelser ogâŠ
Fantastisk sted i skÞnne omgivelser og fantastisk mad, ikke mindst Katja og Co. vores tjenere den aften. Total proffesionele og smilende. Maden var i top, og vi deltog i stor 50 år`s fÞdselsdag, som var et brag af en fest, vi aldrig vil glemme og tak for jer på HÞrby FÊrgekro. Vi vender helt sikkert tilbage, til jeres lille perle.

Fantastisk sted ved HolbÊk fjord
Fantastisk sted ved HolbÊk fjord. Har vÊret der flere gange, både til frokost og aftensmad. Altid et sÞdt, venligt og smilende personale. Maden er i top, dejlig veltilberedt mad som smager så godt. Har nu booket julegave ophold til familiemedlem. Er helt sikker på at de får en fantastisk oplevelse.