JUIZZ - Amersfoort レビュー 24

4.6

Amsterdamseweg 49B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prettige sfeer in de winkel. Geen opdringerige verkopers en rustig verschillende fietsen kunnen testen. Daarnaast kregen we goed advies over de verschillen in de bakfietsen.

5つ星のうち4の評価

Zeer aardig personeel. Zelfs verkoper had mijn naam onthouden. Goede voorlichting. En vooral de vrijblijvendheid . Een mooie fiets van t merk kalkhof gekocht . Gr Kitty Dillen

5つ星のうち4の評価

Achteraf best wel goed geholpen. Wel was deze winkel net open en aanloop probleempjes zijn dan toch aan de orde... Moet echter zeggen dat Robert Jan door zijn inzet bij mij hoog aangeschreven staat..... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋
  2. ロード サイクリング

当該企業による記述

JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Goed advies

Goed advies
Wij zijn door de nette en vriendelijke mede werker goed geholpen hij nam de tijd voor ons zeker omdat wij nog heel er twijfelde.
Nu hebben we een mooie er goede fiets gekocht heel blij mee

2024年6月6日

Super winkel

Wat een fijne winkel en mensen die met je meedenken en helpen! Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zo hebben ze mij geholpen om mijn standaard erop te zetten terwijl er geen monteur in huis was! Top winkel

2024年4月6日
自発的なレビュー

Uitstekende service

Wij hebben twee Kalkhoff fietsen aangeschaft en werden zeer plezierig geholpen. Uitgebreid de gelegenheid gekregen om de fietsen uit te proberen.
Bij de aflevering van de fietsen goede uitleg gekregen en zijn de fietsen op onze persoonlijke voorkeuren afgesteld. Later zonder kosten een dames zadel omgeruild voor een heren zadel.

2023年12月18日
5つ星のうち5の評価

Top advies, mooie fiets en prima prijs

Een paar dagen geleden heb ik juizz amersfoort bezocht voor een nieuwe electrische fiets.
Ik kreeg een prima advies en kon meteen een proefrit maken.

De medewerkers gingen opzoek naar de laatste fiets in mijn maat en kleur.
Haalde op zeer korte termijn de fiets op in een ander filiaal en een paar dagen later kon ik weer zonder verplichtingen de fiets bekijken en weer proberen.

De Flyer bevalt prima en dus heb ik hem aangeschaft.

Tot service, prima advies, snelle levering en een eerlijke prijs.

2023年7月25日
5つ星のうち5の評価

Super hoe een jonge medewerker met…

Super hoe een jonge medewerker met passie voor fietsen alle tijd nam om onze fietsen klaar te maken voor aflevering en alles optiemaal heeft uitgelegd en afgesteld. Ondanks dat het steeds maar drukker werd in de winkel bleef hij met aandacht voor ons alles uitleggen. Zelfs geholpen bij het op de fietsendrager monteren van de fietsen.

2023年7月14日
5つ星のうち5の評価

Mijn Stromer scheurijzer bij Juizz…

Mijn Stromer scheurijzer bij Juizz gekocht. Sympathieke vriendelijke verkoper neemt alle tijd voor je. Na het sluiten van de koop duurde de aflevering iets langer dan verwacht, dat werd echter ruimschoots gecompenseerd door twee gratis upgrades die ik uiteindelijk mocht ontvangen. Ook een klein dingetje wat boven kwam drijven na de oplevering werd razendsnel verholpen. Al met al ontzettend tevreden.

2023年5月17日

Prettige zaak

Prettige zaak, vriendelijke mensen. Kennis van zaken van de verkoper viel tegen, de monteur, achter in de zaak kwam er bij om hem daarbij te helpen. Het totaalbeeld was daarom prima. De proefrit was geen enkel probleem, ze gaven de fiets zo mee

2023年5月28日

Trustpilot エクスペリエンス