Vi har været meget tilfredse med vores levering af julegaver til over 300 medarbejdere. Det er meget hurtigt at få et svar fra både vores kontaktperson og hende, der sad med lige præcis vores firmaset... もっと見る
企業が回答しました
God dialog mellem os. Stort og forskelligt udvalg af gaver. Blev kun faktureret for de medarbejdere, der bestilte gaver. Gennemsigtighed ift. hvad vi betalte for. I får 5 stjerner, hvis I bliver e... もっと見る
企業が回答しました
En gave var desværre ødelagt under transport, men de sendte en ny allerede samme dag, så medarbejderen kunne nå at få gaven til jul.
企業が回答しました
Har været i kontakt med Julefabrikkens kundeservice. Jeg kan kun give dem stor ros. Hurtig og effektivt blev tingene løst. Tak Christina Petersen. Kan samtidig nævne, at deres lagersalg er flot og me... もっと見る
企業が回答しました
Julefabrikken tilbyder et bredt udvalg af firmagaver til ansatte og kunder, herunder julegaver, påskegaver og skræddersyede løsninger. I mere end 18 år har vi leveret kvalitetsgaver til konkurrencedygtige priser og opbygget en loyal kundebase med mange tilbagevendende kunder. Vores fokus er på at skabe en personlig kundeoplevelse og sikre, at både service og udvalg er i top. Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor medarbejderne kan vælge deres egne gaver inden for forskellige priskategorier. Vi tilpasser vores udvalg til jeres budget og ønsker, så gaverne altid passer til modtagerens præferencer. Vi er også opmærksomme på den grønne omstilling og ligger stor værdi i at tilbyde gaver med omtanke for miljøet. Vi er altid åbne for særlige ønsker og skaber skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds behov. Hos Julefabrikken er vi dedikerede til at sikre, at dine firmagaver lever op til forventningerne – både i forhold til kvalitet, service og levering.
Meterbuen 32, 2740, Skovlunde, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi har efterhånden brugt Julefabrikken igennem flere år - og vender glade tilbage. De er hurtige i oprettelse, der er et stort og varieret udvalg - og der er fuld service, også i det sjældne tilfælde af en reklamation.

Julefabrikken からの回答
Nemt at bestille, leveret som aftalt, pænt pakket ind ( i forhold til det er firmagaver) leveret til den aftalte tid.

Julefabrikken からの回答
Gave udvalget er godt og alle yder altid en god og hurtig service.

Julefabrikken からの回答
Vi har fået julegaver fra Julefabrikken i et par år nu med stor tilfredshed fra medarbejdere angående udvalget af gaver og så er det super nemt for os som virksomhed at administrere.

Julefabrikken からの回答
Min julegave var en air fryer, der efter nogle måneder ikke længere virkede. Jeg kontaktede julefabrikken via email og fik meget hurtigt svar og fik løst det. Meget hurtig og god kundeservice. De bedste anbefalinger.

Julefabrikken からの回答
Vi havde bestilt julegaver til firmaet, og udvalg samt korrespondance gik rigtig fint, indtil den dag det skulle leveres. Aftalen var at det skulle leveres til vores etage, men på dagen bliver jeg ringet op af fragtmanden, som står på den anden side af gaden med 100 store pakker. Helt alene og uden palleløfter, måtte jeg så finde ud af at få fragtet det hele op til vores side afbygningen og etage. Jeg tager kontakt til Thomas fra firmaet som vil have forklaret hvor vi har aftalt dette, hvilket jeg kan bevise sort på hvidt. Derefter hører jeg ikke noget i 1 måned, med flere ubesvaret mails til ham. Vi finder også ud af at 7 af vores medarbejdere har manglen i deres bestilling, at der simpelthen mangler noget. Vi skriver 28 januar i dag, og jeg har stadig ikke hørt noget omkring klagen eller mangel på komplet julegave. Hvis I er et stort firma, skal I ikke bestille herfra! Vh en meget utilfreds kunde

Julefabrikken からの回答
I can always count on Julefabriken. Great service and quality. Orders are always delivered on time.

Julefabrikken からの回答
Stort udvalg af gaver i alle prislejre. Super fin service i forhold til ændringer m.m.
Gaverne kommer til tiden og de lever fuldt op til det viste.

Julefabrikken からの回答
Et godt udvalg af gaver. Der blev skiftet ud i gaverne når de var udsolgt.
Leveret som aftalt.

Julefabrikken からの回答
En fantastisk og nemt mulighed for at forkæle vores personale ved juletid.

Julefabrikken からの回答
Jeg har brugt dem flere gange og har været tilfreds med deres service.
Og varerne er kommet som aftalt.

Julefabrikken からの回答
Var til deres lagersalg i dag. Mange af varerne kunne man finde billigere på nettet, der var ikke rigtig noget at spare. Man føler lidt at man bliver snydt når man køber for 2000kr. og bagefter finder ud af at man max har sparet 100kr. i forhold til internetpriserne. Jeg kommer ikke igen.

Julefabrikken からの回答
God og fleksibel service. Julefabrikken hjælper altid med at finde den rette løsning, og at sikre levering til aftalt tid.

Julefabrikken からの回答
Alle aftaler overholdt, kundeservice er hurtig og overholder aftaler. Kan ikke bede om mere.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。