Watt EL & Entreprise レビュー 60

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Watt El & Entreprise trådte til med kort varsel og løste opgaven perfekt. Ejeren (Suhail) leverede yderst professionel rådgivning, var meget hjælpsom, fleksibel, nem at komme i kontakt med og altid i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi Malerfirmaet AF har haft fornøjelsen af at få lavet el hos vores kunder via Watt El & Entreprise. Alle aftaler blev holdt, de er dygtige struktureret samt rigtig flinke og hjælpsomme. Vi glæder... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde nogle anmærkninger i EL rapporten i forbindelse med hussalg - Watt El fik hurtigt bragt tingene i orden, til en yderst fair pris. Kan absolut anbefale dem

5つ星のうち5の評価

Jeg valgte Watt EL & Entreprise på grund af de gode anmeldelser og kan nu kun være enig med de andre, efter jeg har fået hjælp af Watt EL & Entreprise. Jeg fik tid allerede dagen efter og oplevelsen h... もっと見る

企業情報

1. 電気工

当該企業による記述

Watt El & Entreprise er et moderne el-firma, der prioriterer service højt og bistår med el-installationer for både private, erhvervskunder og ejerforeninger. Som autoriseret elektriker og el-installatør forpligter vi os til at fuldføre dit projekt til den aftalte pris og inden for den aftalte tidsramme.Vi sætter en ære i at håndtere opgaver af enhver størrelse med professionalisme og effektivitet. Med vores beliggenhed i Lyngby betjener vi mange kunder i nærliggende områder som Gentofte, Virum, Holte og Charlottenlund, men vi dækker naturligvis også København og Nordsjælland. Hvis du søger et pålideligt el-firma, står vi klar til at assistere dig.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Jeg valgte også Watt EL & Entreprise

Jeg valgte også Watt EL & Entreprise på grund af de gode anmeldelser på Trustpilot og er HELT ENIG med alle de flotte anmeldelser de får, det har de bestemt fortjent, det skal også lige bemærkes at prisen på det udførte arbejde er meget fornuftig.

2025年11月25日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Professionelt arbejde og god service – klart anbefalelsesværdigt!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Watt El. Hele forløbet har været professionelt fra start til slut, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kommunikation var klar og præcis, og arbejdet blev udført til tiden og i høj kvalitet. Det er tydeligt, at de går op i både service og kundetilfredshed. Jeg kan derfor varmt anbefale Watt El til andre, der har brug for en pålidelig og dygtig elektriker.

2025年7月30日
5つ星のうち5の評価

Watt EL var den 6. elektriker vi havde ude at give tilbud og de skulle have været den første

Watt EL var den 6. elektriker vi havde på besøg efter generelt at være løbet ind i andre elektrikere, der gav absurde tilbud, ikke havde tid og kun fokuserede på problemerne uden at finde løsninger.

Da indehaveren Sohail kommer ind, begynder han straks at finde løsninger og komme med anbefalinger.
En utrolig fleksibel og imødekommende person, der ærligt spurgte ind til vores ønsker og gav os ca bud undervejs med valgmuligheder.
Vi havde selv nogle ønsker, som vi fandt ud af var i den dyre ende. Grundet vores budget fandt Sohail på løsninger der var billigere, men som vi også er endt med at være mere glade for end vi kunne have forestillet os og selv havde troet vi ville have.

Vi fik lavet en hel kælder, en opgang, et køkken og ny eltavle.

Tidsmæssigt, så var Sohail forbi indenfor få dage af at vi havde taget kontakt, arbejdet startede ugen efter vi takkede ja og det hele var færdiglavet på ca 5-6 arbejdsdage.

En helt igennem utrolig god oplevelse.
Vi kan kun anbefale Watt EL til enhver der skal have lavet elarbejde og særligt dig der er træt af "håndværkere på Sjælland" typerne, der udnytter kunderne, aldrig vender tilbage og lover guld og grønne skove uden at leverer noget.

2025年4月2日

Meget tilfreds

Suhail har været meget professionelt, hurtigt og nemt at snakke med igennem hele forløbet. Arbejdet var færdig til den aftalte tid og lavet i god kvalitet (EL + udbedring af følgeskader).

2025年2月23日

God oplevelse

God oplevelse. Problem fri kontak, og Suhail fandt en fin løsning (faktisk fik vi valgmuligheder) til vores installation trods udfordringer med plads. Gennerelt virkede det som om der blev brugt lidt mere sund fornuft end vi er vandt til så der ikke blev lavet mere end vi havde behov for og der blev tweeket så det passede til de virkelige forhold. Jeg vil i hvertfald ikke have problem med at tage fat i Watt El igen hvis vi har behov igen.

2025年2月18日

Trustpilot エクスペリエンス