Ik ben erg tevreden over de begeleiding van Robin Leguit. Vanaf het begin voelde ik mij serieus genomen, gehoord en goed geholpen. De communicatie is prettig en duidelijk en Robin is altijd betrokken... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na een fors ongeluk kwam ik in een voor mij ontzettend stressvolle en emotionele periode terecht. Het letselschadetraject maakte dit er niet makkelijker op. Gelukkig werd ik hierin fantastisch bij... ãã£ãšèŠã
Ik ben erg tevreden over de hulp van Robin Kassels bij het afhandelen van mijn letselschadezaak. Robin heeft mij gedurende het hele traject goed begeleid, was altijd duidelijk in de communicatie en... ãã£ãšèŠã
Langdurend traject geweest. Vanaf het begin tot het eind is de begeleiding van Jurilex transparant geweest. Ondanks verschillende vertegenwoordigers van Jurilex. Men bleef in de zaak geloven. Men heef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jurilex Letselschade is het letselschadebureau dat slachtoffers persoonlijk bijstaat wanneer zij letsel hebben opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens het verrichten van werkzaamheden, door een dierenbeet of schade als gevolg van een overlijdensgeval. De experts en specialisten zoeken uit wie er aansprakelijk is, stellen die persoon of organisatie aansprakelijk en regelen voor u de schadevergoeding die recht doet aan uw persoonlijke situatie.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Netjes en correct afgehandeld
Mr J. van Damen heeft de zaak snel opgepakt, goed behandeld, en goed op de hoogte gehouden!!
En netjes en correct afgehandeld.
Nogmaals dank hiervoor.
Groetjes Andre
Erg betrokken en deskundige medewerkers!
Nou supper gedaan mijnheer Derks zo professionele begeleiding gekregen zeer tevreden over de afhandeling zeker een aanrader voor iemand die hulp nodig heeft zou het iedereen aanraden nogmaals bedankt
Super gedaan mijnheer Derks
Geen spijt dat ik u heb gevraagt om mij bij te staan zeer professionele hulp dankjewel Jurilex zeker Mijnheer Derks
Jeroen Derks is een echte vakman !
Jeroen Derks is een echte vakman !
Op momenten dat ik het wilde opgeven heeft hij mij juist gemotiveerd om ermee door te gaan! Ben heel blij dat hij mij heeft bij gestaan!
Nogmaals bedankt !
Fijne ondersteuning
Ik heb de ondersteuning als zeer fijn ervaren. Betrokken en pro-actief. Het is heel fijn om in de periode na het ongeluk mij op mijn herstel te kunnen richten en dat de praktische afhandelingen op deze fijne manier afgehandeld zijn.
Complicatie verzekering
Dhr. Schikhof heeft ons heel erg geholpen bij de afhandeling van de complicatie verzekering.
Zeer fijne en snelle communicatie
Zeer fijne en snelle communicatie. Ik ben tevreden over de diensten. Ik raad het iedereen aan die ermee te maken heeft. Dank je
Schouderletsel
Ik ben heel fijn geholpen door dhr Damen. Ik wist zelf echt niet wat er allemaal kwam kijken bij de aanvraag van een vergoeding bij letselschade. Dhr Damen heeft van het begin tot het eind op een zeer prettige manier alles uit handen genomen.
Zeer goede begeleiding.
Schadeletsel vergoeding
Super geholpen ðððð top jurist ken hem iedereen aanbevelen het heeft even geduurd maar het resultaat mag er wezen bedankt jeroen ðð super tevreden thnx voor alles gr
Begeleiding en afhandeling letselschade door Jurilex
Jurilex heeft mij vanaf het begin zeer goed bijgestaan in het letselschade traject, in de communicatie met wederpartij. Uiteindelijk is de afhandeling van de letselschade naar volle tevredenheid afgerond. Ik dank Jurilex voor het geduld en deskundigheid in communicatie met wederpartij.
Fijne samenwerking met de advocaat
Fijne samenwerking met de advocaat. Schriftelijk en telefonisch contact gehad aangaande de zaak. Voor mijn gevoel is er tot het uiterste gegaan om tot een akkoord met de tegenpartij te komen. Ik was zeer tevreden met de uitkomst.
Jurilex heeft mijn zaak met groteâŠ
Jurilex heeft mijn zaak met grote tevredenheid behandeld , vakkundige en correcte mensen , Top !
Jurilex Letselschade
Jurilex Letselschade, Een oprechte aanrader!
Ik ben erg goed bijgestaan door Jan Willem. vriendelijk en professioneel. Jurilex heeft de financiele zorgen uit handen genomen en dat voelde als een opluchting,
Snelle afwikkeling en uitbetaling
Onze ervaring is dat de letsel schade zaak snel en naar verwachting is afgewikkeld. Voorschot bedrag werd snel na aanmelden overgemaakt. En de uiteindelijke afwikkeling ging zeer voorspoedig en de uitbetaling idem dito.
Vanaf moment 1 alles gedaan om mij teâŠ
Vanaf moment 1 alles gedaan om mij te helpen, snel reactie op vragen en goede uitleg.
Mijn complimenten aan Jurilex Letselschade
Jurilex Letselschade is het beste waar je terecht kan m.b.t. het bemiddelen van je letselschade. Hij werkt accuraat en is medelevend op allerlei vlakken. Meneer Willem Berg is een zeer professionele letselschade expert. Hij zet goed zijn expertise in. Het is echt een aanrader om door Jurilex letselschade geholpen te worden. Mijn complimenten hiervoor!
Super attent en heel erg goed behandeld!
Fijn contact en goed geholpen
Fijn contact en goed geholpen. Denkt mee in de situatie, zowel persoonlijk als zakelijk. Dikke aanrader!
Ontzettend goed geholpen.
Ontzettend goed geholpen.
Ik werd elke keer op de hoogte gehouden van de voortgang en er werd ook goed geluisterd en meegedacht.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã