Na een fors ongeluk kwam ik in een voor mij ontzettend stressvolle en emotionele periode terecht. Het letselschadetraject maakte dit er niet makkelijker op. Gelukkig werd ik hierin fantastisch bij... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben erg tevreden over de hulp van Robin Kassels bij het afhandelen van mijn letselschadezaak. Robin heeft mij gedurende het hele traject goed begeleid, was altijd duidelijk in de communicatie en... ãã£ãšèŠã
Langdurend traject geweest. Vanaf het begin tot het eind is de begeleiding van Jurilex transparant geweest. Ondanks verschillende vertegenwoordigers van Jurilex. Men bleef in de zaak geloven. Men heef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na een verkeersongeval in 2023 ben ik vrij snel uitgekomen op de ondersteuning vanuit Jurilex. Mevrouw Lesterhuis heeft mij bijgestaan in mijn zaak. Zij zorgde ervoor dat gelijk alles in werking werd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jurilex Letselschade is het letselschadebureau dat slachtoffers persoonlijk bijstaat wanneer zij letsel hebben opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens het verrichten van werkzaamheden, door een dierenbeet of schade als gevolg van een overlijdensgeval. De experts en specialisten zoeken uit wie er aansprakelijk is, stellen die persoon of organisatie aansprakelijk en regelen voor u de schadevergoeding die recht doet aan uw persoonlijke situatie.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik had een best gecompliceerde zaak
Ik had een best gecompliceerde zaak. De letselschade jurist heeft z'n tanden in mijn zaak gezet en pas losgelaten toen deze na 3 jaar was afgerond. Ben erg blij met de kennis, inzicht doorzettingsvermogen van Jurilex.
Goede service. Goed bereikbaar. Stond echt klaar voor mij als slachtoffer. Het beste met mij voor.

Jurilex Letselschade ããã®åç
Zeker tevreden over Jurilex!
Zeker tevreden over Jurilex!
Erg goed geholpen de afgelopen jaren met alles regelen/ afhandelen vd zaak

Er weer bij horen
De uitleg en de rust in het gesprek wat er gevoerd werd door dhr mr Schikhof bij Jurilexletselschade, er werden mij geen gouden bergen beloofd. Hij was wel eerlijk door te zeggen dat hij zich volledig wilde inzetten voor mij. Dit was voor mij de reden waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen. De snelheid van actie ondernemen vind ik van belang zodat ik na het ongeluk, wat al behoorlijk veel doet met een slachtoffer, ik een goed gevoel heb en langzaam begeleid word naar dat wat komen gaat. Ik ben in overleg met Mr Schikhof weer heel langzaam begonnen met werken, dat ging met vallen en op staan. Ik wilde ook zo graag weer erbij horen en dat is gelukt. Top door jullie steun,
Hier wil ik u voor bedanken en wens ik Jurilex Letselschade een gouden toekomst.
Met vriendelijke groeten,
J.L. Michalak

Schadeclaim afhandeling Jurilex
Heb van Jeroen gedurende lange tijd prettige ondersteuning en heldere informatie ontvangen. Geduldige begeleiding en focus op de belangrijkste aandachtspunten.
Had soms meer initiatieven als wenselijk gezien, was in hele proces op juiste moment aanwezig.
Goede afhandeling letselschade
De behandeling van de letselschade voor mijn bejaarde moeder is door Jurilex en dan met name door Jan Willem Berg op een zeer prettige en adequate wijze behandeld en heeft tot een heel bevredigend resultaat geleid. Al met al een goed einde van een heel vervelend ongeval.

Zeer prettig contact
Zeer prettig contact, waarbij duidelijk werd gecommuniceerd en de afspraken werden nagekomen.
Met als slot een betaling ter afwikkeling van
de letselschade.

Complimenten
Er werd goed contact gehouden met mij. Deed zân werk erg netjes en professioneel. Mijn complimenten naar meneer Jan-willem Berg.

Jurilex Letselschade ããã®åç
Ze hebben mij volledig geholpen doorâŠ
Ze hebben mij volledig geholpen door het proces alles verliep soepel.
Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden, omdat onze belangenbehartiging, zorgvuldig, bekwaam zijn behandeld. Ook de communicatie was perfect. Zeker door mevrouw. Evers onze grote dank daar voor .Wij raden zeer zeker jurilex letselschade aan.
Fam.postema
Schade
Zeer kundige begeleiding door de heer Boshuizen, reageert snel, adequaat en denkt met je mee. Jurilex neemt alle zorgen uit handen en zorgt voor een goede afwikkeling waarbij haar klant maar ook professionaliteit hoog in het vaandel staan.

ESMAY VAN BURKEN
Het resultaat van mijn letselschadezaak was FENOMENAAL. Om reden dat een wenkbrauwsalon mij niet van tevoren heeft gewezen op de mogelijke risico's en mij niet heeft getest op mogelijk allergische reacties, waarbij dat wel noodzakelijk is inzake de sterke samenstelling van het product, heb ik mijzelf minstens een maand lang in het openbaar moeten vertonen met een 'winnie de pooh' gezicht in combinatie met lelijke blaasjes, wondjes, korstjes, roodheid, pijn etc. Voor elke vrouw een ware nachtmerrie! Gelukkig was daar mevrouw Esmay van Burken. ESMAY VAN BURKEN heeft mij zo ontzettend goed geholpen bij het verhalen van mijn letselschade, zij werkt professioneel, kundig, accuraat, snel en ik ben haar tevens dankbaar dat zij mij ook psychisch erdoorheen heeft gesleept. Ik voelde mij echt serieus genomen. Dank voor de menselijke steun! En mijn schadevergoeding!
aanrijding
Mijn ervaring was top werd direct goed geholpen ben er erg tevreden over bedankt raad jullie zeker aan als iemand hulp nodig heeft top

Jurilex Letselschade ããã®åç
Als je een partij nodig hebt die jeâŠ
Als je een partij nodig hebt die je goed vertegenwoordigd dan ben je hier bij het juiste adres.

Jurilex Letselschade ããã®åç
Na mijn ongeval ben ik goed bijgestaanâŠ
Na mijn ongeval ben ik goed bijgestaan door jurilex Boshuizen.
En naar tevredenheid is mijn zaak goed afgerond!
Bedankt!

Bedankt Jurilex!
Na een motorongeval liet mijn eigen verzekering het afweten. Na een tip ben ik terecht gekomen bij Jurilex Letselschade. Mevr. E van Burken heeft mij super geholpen. Er is de tijd genomen om alle materiële-, lichamelijke- en gevolgschade in kaart te brengen om een zo volledig mogelijk dossier op te stellen. Dit heeft geresulteerd in een mooi eindresultaat. Bedankt Esmay!

Netjes en correct afgehandeld
Mr J. van Damen heeft de zaak snel opgepakt, goed behandeld, en goed op de hoogte gehouden!!
En netjes en correct afgehandeld.
Nogmaals dank hiervoor.
Groetjes Andre