䌁業情報

1. カりンセラヌ

圓該䌁業による蚘述

Nogle advokatkontorer vÊlger at have et eller to specialområder, som de så har fuld fokus på. Men i Juristhuset vÊlger vi at have fuld fokus på klienten og lige prÊcis hans eller hendes sÊrlige situation.

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

10件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

ForfÊrdelig advokat (Erik)

ForfÊrdelig advokat (Erik)
Spiller meget sÞd i starten og forstående lige indtil sagen nÊrmer sig en afgÞrelse, så kommer grådig advokat frem.
Self skal en advokat har penge for hvad han laver, men ikke en advokat skal have IKKE have 80-90% af kagen. Kan kun sige hold jer langt vÊk, fordi I vil fortryde det.

2025幎4月28日
自発的なレビュヌ

Find en anden advokat og spar dig selv for en masse 💞

Min oplevelse med advokat Erik Gravgaard har vÊret skuffende. Jeg oplevede gentagne afbrydelser under samtaler telefonisk, hvilket gjorde det svÊrt at forklare min sag ordentligt. Tonen virkede til tider nedladende, og jeg savnede en respektfuld og ligevÊrdig dialog. Ingen fremdrift i sagen man blev selv nÞd til at skubbe til Erik . Som klient forventer man klar rÃ¥dgivning, struktur og effektiv opfÞlgning – noget jeg desvÊrre ikke fÞlte blev leveret tilfredsstillende.
Samlet set levede forlÞbet ikke op til mine forventninger, hverken kommunikativt eller professionelt.

2025幎9月9日

Professionel lÞsning.

En simpel uenighed om et kÞleskab, hvor den udenlandske producent nÊgtede enhver form for godtgÞrelse / erstatning, blev hurtigt, professionelt og effektivt lÞst af Juristhuset. Tak.

2025幎6月6日

De har lurat mig

De har lurat mig, varning , försÀkringsbedrÀgerier hela tiden

2025幎5月6日
Juristhuset Advokater ロゎ

Juristhuset Advokater からの回答

Vi kender intet til Nina. Hun har ikke vÊret klient hos os og vi har derfor ikke ydet advokatbistand til Nina.

Kan det tÊnkes, at Nina har haft med en svensk virksomhed at gÞre, som også hedder Juristhuset ?

Jeg giver Erik Gravgaard og Juristhuset mine varmeste

Jeg giver Juristhuset mine varmeste anbefalinger.

I en situation hvor hele tÊppet er trukket vÊk under mig, er, og har Erik Gravgaard vÊret en utrolig stÞtte. Han har gennem mere end et år vÊret på min sag, og altid vÊret helt klar i spyttet for at guide, og stÞtte mig.
Erik Gravgaard rummer en professionel empati, hvor Êrlige ord kan fordÞjes, selvom de ikke er rosen rÞde.
Under hele forlÞbet ( som desvÊrre ikke er helt afsluttet endnu ) har Erik Gravgaard brugt oceaner af tid på at hjÊlpe, også når jeg selv har vÊret tÊt på at give op.
Tusind tak Erik for dit store arbejde. Du bliver ALDRIG glemt.

2023幎11月22日
自発的なレビュヌ

Bedste beslutning at hyre juristhuset

I mit livs vÊrste krise - stÞdte jeg på juristhuset.
De har objektivt, sagligt og med kÊmpe faglighed stÞttet og hjulpet mig igennem - og vundet min sag.
KÊmpe respekt for deres indsats og omhu - mine allerbedste anbefalinger og ros til juristhuset.

2022幎7月1日

Grundig vejledning. Anbefaling herfra

I en sag vedr. hestehandel, hvor sÊlger har solgt mig en hest, med mange skjulte handelsfejl, har jeg benyttet Juristhuset. Jeg har fået grundig vejledning og god hjÊlp. Jeg oplever Stine Helles som en fremragende advokat. Meget professionel, bred viden, og med hjerte! Tak til Juristhuset, for god behandling og hjÊlp i min sag. Ved behov vil jeg til enhver tid benytte "Hesteadvokat e-jura dk" hos Juristhuset igen.

2022幎6月9日
自発的なレビュヌ

dårlig advokat erik gravgaard var

dårlig advokat erik gravgaard var nÊsten et år om at komme igang med sagen,som han uden årsag og resultat efter 8-10 dage afsluttede,spild af tid og penge .intet fokus.han sagde også sagen skulle for en dommer hvad den heller aldrig kom.

2021幎5月10日
Juristhuset Advokater ロゎ

Juristhuset Advokater からの回答

Som advokat er man forpligtet til ikke at fÞre unÞdige sager.

I denne sag, var der desvÊrre tale om at klienten ikke havde nogen sag, der kunne vindes og derfor måtte jeg meddele klienten at jeg ikke kunne fÞre sagen.

Klienten blev meget skuffet og syntes at det var meget uretfÊrdigt, men sådan kan juraen en gang imellem vÊre.

Jeg har aldrig modtaget en klage fra klienten ogf klienten har under alle omstÊndigheder blot kunnet indgive en klage til AdvokatnÊvnet.

FremragendeAdvokat Erik Gravgaard hÊr vÊret en

Advokat Erik Gravgaard hÊr vÊret en meget stor hjÊlp i forbindelse af udfÊrdigelse af testamente. Han var meget sympatisk og hurtig til at forstå og finde lÞsning på de spÞrgsmål jeg havde. Jeg vil helt klart bruge ham som advokat igen, også ved andre juridiske problemstillinger.

2021幎5月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。