Tak til forsvareren.dk
Mads-Emil Wietz hjalp mig med min sag.
Jeg er glad og tilfreds med forlÞbet og udfaldet deraf, som synes endelig at vÊre afsluttet.
(4 måneders frist i sagen, endelig afsluttet september)
erbil kaya forsvarsadvokat med kontor i aarhus kÞbenhavn kolding
Mads-Emil Wietz hjalp mig med min sag.
(4 måneders frist i sagen, endelig afsluttet september)
Jeg vil ikke anbefale Forsvareren.
Dette skyldes, at jeg skulle afhÞres af Politiet, og forsvarer Kenn Regner JÞrgensen skrev, at han ikke behÞvede at vÊre tilstede....
Hvilket jeg så efterfÞlgende har fundet ud af, får mig til at fremstå dårligere i retssagen.
Ligeledes modtager jeg en dybt ubehagelig mail fra sekretÊren, der har travlt med at male store farlige ord på min relativt uskyldige sigtelse.
I mine papirer fra Anklagemyndigheden er 'vold' ikke nÊvnt én eneste gang, men det havde Linda Larsen åbenbart brug for at nÊvne flere gange i den fÞrste mail fra hende.
Det opfatter jeg ikke umiddelbart som et 'forsvar', men mere som en 'problematisering'/forvÊrring af sigtelsen.
At hun uddyber med, at de har pligt til at sende den slags mails, Êndrer ikke på, at det opleves som utrygskabende samt unÞdvendigt. Da det netop IKKE er nÊvnt i anklageskriftet.
Så hvis du vÊlger Forsvareren med Erbil Kaya i fÊrertrÞjen, så skal du vÊre klar på, at de dÞmmer dig med vÊrre adjektiver end det der står fra Anklageskriftet.
Det er i min verden dybt unÞdvendigt og konfliktoptrappende samt har det INTET med forsvar at gÞre.
Min oplevelse af advokat Niels Henrik Kromann var desvÊrre meget skuffende. Jeg oplevede ikke, at han satte sig ind i sagen eller undersÞgte, om der fandtes beviser, som kunne tale for uskyld. Som pårÞrende fÞlte jeg, at de oplysninger og dokumenter vi forsÞgte at bidrage med, blev afvist uden interesse. Jeg oplevede heller ikke, at han tog vores henvendelser alvorligt, og jeg stod tilbage med et indtryk af, at mit barns sag ikke blev varetaget ordentligt.
Som klient og pÃ¥rÞrende forventer man, at ens advokat gÞr sit bedste for at fremlÊgge alle relevante oplysninger og kÊmpe for sagen â det var desvÊrre ikke den oplevelse, vi fik hos Niels Henrik Kromann
fortjener ikke en stjerne . Peter Messerschmidt tidl anklagemyndigheden . i en ellers åbenlÞs korrupt sag så man en advokat der aldrig burde have vÊret advokat . som 100 % havde indgået alliance med dommerstanden og anklagemyndigheden og dommen var skrevet på forhånd , frimurer tegn flÞj igennem luften når de troede det ikke blev set , manden gjorde intet , spiste frokosten i kantinen med anklagemyndigheden , det hele var åbenlÞst korrupt , og mage til upersonlig skikkelse samtiddig . jeg troede aldrig standarden kunne vÊre så lav . men igen sådan var hele rummet og dommeren med , der var totalt inhabil og korrupt - uanset hvad du udsÊttes for så vÊlg en anden advokat . alle er bedre
Advokat Erbil Kaya
Denne advokat skulle ikke havde muligheden for at tage straffe sager for nogle som helst han er ikke det vÊrd
Han tager ikke sine klienter seriÞst på nogle måder og visser ikke interesseret i at hjÊlpe når man sidder i en situation hvor man har brug for ham som advokat
Min kÊreste skulle afsone sin straf i eget hjem dog endte det med at min kÊreste rÞg ind at sidde i Vester fÊngsel i kÞbenhavn i et lukket fÊngsel hvilket var en fejl da han skulle ind i et åben fÊngsel
Hele Situation gik den forkerte retning og min kÊreste Þnskede at jeg skulle kontagte Erbild som hans advokat bede ham ringe til fÊngslet for han kunne snakke med ham eller han kom ind til ham
Erbild Þnskede ikke kontakten til mig da han afviste opkaldet fra mig personligt selv om denne advokat aldrig har snakket med mig fÞr eller har set mig
Men i det jeg kontagtede ham på vejen af min kÊreste valgte han blot at skrive en SMS besked han nÊvnte hvad skal det hjÊlpe han ringer til fÊngslet eller til min kÊreste hvad forestiller jeg det ville kunne hjÊlpe på sagen osv.
Jeg sagde min kÊreste havde brug for at snakke med sin advokat eller han besÞgte ham personligt
Manden afviste mig totalt og forslog jeg kunne ringe til en gratis advokat hjÊlp i stedet
Erbil afviste flere af mine opkald og en gang fik jeg at vide fra ham selv at han ville ringe tilbage hvilket han ikke gjorde det og i går onsdag den 18 juni var en af hans kolleger som sagde han ringer tilbage så snart han har til den del er ikke sket i nu hvilket med sidder presset og i stress over hjÊlpen hvilket Erbild slet ikke imÞdekommer sin klient Þnsker om hjÊlpen
Erbild skulle ikke havde lov at sidde med straffe sager overhovedet når han behandler sine klienter på den måde
Det er ikke rimeligt at en advokat afviser sin hjÊlp over for sin klient når fÞrst det gÊlder og man på samme tid er endt i et fÊngsel med dårlige forhold osv .
Kenn og Jens er helt sikkert nogle af dk. Bedste advokater, har fÞrt sager for mig hvor jeg er blevet frikendt
SÊrlig Kenn er en hård hund, tidligere anklager ved politiet, så han kender forretningsgangen
Dem der piver og bliver dÞmt, er fordi de har udtalt sig til politiet og er taget med fingrene i skuffen
Et par rigtig gode advokater
Kenn JÞrgensen er 100% en af Danmarks bedste advokater (vis du er uskyldig)det er jeg slet ikke I tvivl om
Erbil kayas team gÞr hvad de kan 100%
Stol pÃ¥ det ððð
Hvis man skulle bedÞmme useriÞsitet samt barnagtig opfÞrsel i både retten samt efterfÞlgende ville jeg havde givet 5 stjerner.
Det mest useriÞse advokatfirma jeg nogensinde har vÊret i kontakt med. De hÞrer ikke på klienten, lÊser ikke sagen og opdager derfor ikke åbenlyse fejl i anklageskriftet.
Kan absolut IKKE anbefales.
Sikke en omgang propaganda...
"Den indsatte, som afsonede den idÞmte fÊngselsstraf for overtrÊdelse af terrorlovgivningen i et lukket fÊngsel, var blevet meddelt afslag på prÞvelÞsladelse på grund af kriminalitetens meget alvorlige karakter, at han var straffet flere gange tidligere, at kriminaliteten var begået i tilsyns- og prÞvetiden, og at han ikke havde tilladelse til uledsaget udgang under afsoningen. Retten gav os medhold i, at dette ikke kunne begrunde et afslag på prÞvelÞsladelse."
At man kan forsvare terrordÞmte - så er man for alvor en protokol-fÞlger, og ikke en human person.
De virker til at have et specifikt bias, men det er kun spådom.
DÞm for dig selv - og må en bedre kandidat, få URL'en.
Dårlig Advokat. Han er dårlig forberedt og er kun interesseret i penge. Han har fået adskillige påtaler i Advokat rådet for dårlig Advokatskik.
Venlig Hilsen
En der har oplevet ham