Efter at have fulgt SÞren pÃ¥ YouTube iâŠ
Efter at have fulgt SÞren på YouTube i en periode, hvor min interesse for lystfiskeri startede, begyndte jeg at undersÞge hans hjemmeside.
Som nybegynder fandt jeg dog hurtigt ud af, at der var et overvÊldende udvalg af produkter at vÊlge imellem.
Jeg besluttede derfor at kontakte SÞren for at få råd og vejledning om, hvilket udstyr der ville vÊre en god start for mig.
Han var meget hjÊlpsom og gav mig en rÊkke anbefalinger.
Jeg bestilte det anbefalede udstyr og modtog det to dage senere.
Efter noget tid så jeg SÞrens videoer på YouTube, som giver en grundig introduktion til lystfiskeri og de ting, man skal vÊre opmÊrksom på, så jeg en video, hvor de brugte Westin Escape Cam, som så meget lovende ud.
Jeg bestilte et kamera og modtog det to dage efter.
DesvÊrre oplevede jeg nogle problemer med kameraet, som gjorde, at det ikke fungerede korrekt.
SÞren var meget hurtig til at svare på mine henvendelser og forsÞgte at hjÊlpe mig med at lÞse problemet.
Jeg sendte kameraet retur, og han sendte hurtigt et nyt til mig.
DesvÊrre havde det nye kamera de samme problemer.
Jeg kontaktede SÞren igen, og han sendte mig straks en rÊkke videoer med forklaringer og instruktioner for at sikre, at jeg ikke havde gjort noget forkert.
Han forklarede, at SD-kortet skulle formateres på en bestemt måde for at fungere korrekt.
Jeg stod overfor en ferie og håbede på at kunne medbringe mit kamera.
Trods udfordringer formåede SÞren at arrangere et mÞde for at hjÊlpe mig, inden jeg skulle afsted. Denne service var yderst vÊrdsat.
Efter mÞdet med SÞren blev problemet lÞst.
Han gav mig også vÊrdifulde råd om vores feriested, delte sin viden og erfaringer om forskellige stÊnger og udstyr.
Det resulterede i en positiv oplevelse, hvor jeg endte med et ny fungerende kamera og en lettere tom pengepung,ð
da jeg bestilte nye stÊnger og udstyr efter vores samtale om mine behov.
SÞren udviste stor professionalisme og leverede en enestÃ¥ende kundeservice, der overgik mine forventninger.ð
Jeg vil varmt anbefale ham og vil fremover kÞbe mit fiskeudstyr hos ham.
Kunne han have fået flere stjerne, havde han fortjent det.
2024幎7æ22æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ