Fint grej til gode priser! Ikke en finger at sÊtte på min bestilling. Hjemmesiden så lidt sketchy ud, men jeg fik mine varer hurtigt :-) Kvaliteten er absolut i orden.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sehr schlechte Erfahrung Ich habe eine ÀuÃerst schlechte Erfahrung mit Tokomodo gemacht. Die Lieferzeit war sehr lang, und wÀhrenddessen erhielt ich keinerlei Informationen zum Status meine... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har ikke mottatt varene, ennÃ¥. Vil uansett score TOKO til 5 stjerner for godt utvalg til fin pris. En Êrlig butikk som forteller at vÃ¥r kunde service er ikke topp, - men det sendes varer hver tirs... ãã£ãšèŠã
Rigtig god hjemmeside til fiske grej! Kan klart anbefales! Sild/Makrel forfang finder man ikke bedre og billigere andre steder...Steel Spoon blink har givet mig rigtig mange torsk efterhÃ¥nden, den er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har et bredt udvalg af fiskegrej til markedets bedste priser. Vi har alt indenfor liner, forfang, kroge, blink, spinnere, wobblere, jerkbait. NB Al kontakt skal ske via email. Denne butik er kun en hobby, og jeg arbejder som nattevagt, som mit 'rigtige' job.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- kontakt via mail (Arbejder om natten)
- info@toko.dk
- www.toko.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fint grej til gode priser!
Fint grej til gode priser!
Kvaliteten er absolut i orden.
Jeg bestilte og det kom kun et par dageâŠ
Jeg bestilte og det kom kun et par dage sener det hele var som det skule vÊre.det var en rigtig god oplevelse. Og til billige penge
super hurtig levering og perfekte vareâŠ
super hurtig levering og perfekte vare til prisen :-)
Gode vare til fine priser
Gode varer til fine priser. Fedt udvalg. Anderledes end hvad man finder i de Þvrige grej forretninger.
Sehr schlechte QualitÀt
Sehr schlechte QualitÀt. Der Mantel entsprach in keiner Weise den Produktbildern.
Lieferzeit ÃŒber 20 Tage und keine Reaktion auf E-Mails.
RÃŒcksendung musste ich selbst bezahlen (9 â¬).
Nicht empfehlenswert.

Der letzte Dreck!!!
Der letzte Dreck!!!
Hier funktioniert ja mal gar nichts.
1. Die bestellten Hosen haben mal so gar nichts mit den Hosen, auf den Fotos zu tun.
2.Die GröÃentabelle auf der Homepage passt ÃŒberhaupt nicht. DIE Hosen sind viel zu klein, obwohl ich sicherheitshalber schon 2 GröÃen gröÃer bestellt habe.
3.Ich habe den Kundenservice mindestens schon 5 mal angeschrieben, wegen eines RÃŒckversandes und bekomme einfach keine Antwort.
Finger weg von diesem "Dreck's-Laden"

Super handel!!
Alt var kanon og super fint, set ifht prisen er kvaliteten af varene overraskende fine! Forsendelsen var faktisk hurtig, og varene var super fint pakket! Jeg kan ikk sÊtte en finger på denne her handel, stor ros til Per.!!! *****

Behandlingstiden
Bestilte i dag og 1/2 time efter, så fik jeg besked om de var ved at ordne ordren. Og lidt senere, om den var pakket. SpÊndende at modtage min pakke. Jo lige fÞr hvis man bestiller en dag, så kan man tage dem med på fisketur dagen efter. Tusind tak

Die QualitÀt und Verarbeitung derâŠ
Die QualitÀt und Verarbeitung der Jacken ist sehr gering und billig. Eine RÃŒckgabe fast unmöglich! Ich wollte beide Jacken zurÃŒckgeben, aber mir wurde immer wieder ein Rabatt angeboten, den ich ablehnte. Dann wurde mir gesagt, dass ich die RÃŒcksendekosten selbst tragen mÃŒsse, die aber sehr hoch seien, weil es an eine Ãberseeadresse ginge. Daraufhin boten sie mir 60% Rabatt an, den ich annahm, da nach Abzug der 60% fast der RÃŒcksendebetrag erreicht war.
Plötzlich stellte sich heraus, dass der Rabatt nur auf eine Jacke gewÀhrt werden sollte.
Ich werde sehen, wie das weitergeht, es ist unseriös und hat nichts mit der TOKO Mode Werbung zu tun, die auf ihrer Startseite besagt: problemlose RÌckgabe!

Sehr schlechte Erfahrung
Sehr schlechte Erfahrung
Ich habe eine ÀuÃerst schlechte Erfahrung mit Tokomodo gemacht.
Die Lieferzeit war sehr lang, und wÀhrenddessen erhielt ich keinerlei Informationen zum Status meiner Bestellung. Als die Ware endlich ankam, war die QualitÀt enttÀuschend:
⢠Artikel von schlechter QualitÀt
⢠Labels abgeschnitten
⢠GröÃen fielen mindestens drei Nummern kleiner aus
Als ich die Ware zurÃŒckgeben wollte und einen Retourenschein verlangte, erhielt ich ÃŒber eine Woche lang bis jetzt keinerlei RÃŒckmeldung. Der Kundenservice reagiert ÃŒberhaupt nicht.
Fazit: Bitte Finger weg von diesem Anbieter. Ich werde dort definitiv nicht mehr bestellen.

Toko ããã®åç
Firmaet svarer ikke på henvendelser
Min sÞn bestilte den 20. september nogle varer. Vi modtog dem den 24. september, men desvÊrre var der pakket forkert, idet der manglede 10 grams jighead. Istedet var der pakket 5 gram. Ligeledes var mini fiskestang defekt. Jeg tog pr. mail kontakt til firmaet den 24. september. Da jeg intet havde hÞrt den 28. september, skrev jeg igen. Stadig uden svar - og derfor rykkede jeg for kontakt med firmaet den 1. oktober. I dag - den 16. oktober - har jeg stadig intet hÞrt. Jeg er fuldt ud klar over, at hjemmesiden drives på hobbyplan, men det er også noteret på siden, at man forsÞger at svare på mails. Jeg synes selv, at jeg har givet en fair mulighed for at tage kontakt, idet jeg rettede henvendelse fÞrste gang den 24. september.
DesvÊrre var det min sÞn, der havde sparet sammen til disse ting - og med denne manglende svar og service, kan jeg desvÊrre ikke anbefale denne side.

Toko ããã®åç
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser. Noget af min bestilling var udsolgt, men jeg fik en fin tilsvarende erstatning. Jeg vender helt sikkert tilbage til toko.dk ðŠ
Alt i orden.
Har aldrig haft en dårlig oplevelse.
Har aldrig haft en dårlig oplevelse.
Jeg bruger Toko som min primÊre leverandÞr af fiskeudstyr.
Godt fiskegrej til utrolige priser ðð
Fejllevering
Fik ved en fejl leveret en for lille hjulholder. Jeg fik godt nok kÞbsprisen refunderet, men jeg stod jo uden den stÞrrelse hjulholder, jeg havde bestilt. Jeg havde selvfÞlgelig forventet, at en hjulholder i den rette stÞrrelse, blev leveret uden omkostninger for mig, men jeg skulle kÞbe for yderligere 85,- kr + fragt, for at få den leveret. Dårlig kundeservice når forhandlerens fejl bliver tÞrret helt eller delvis af på kunden. Jeg handler ikke der mere. - Jeg har set Pers svar.Vi har vist forskellig opfattelse af god forretningsmoral. Laver jeg en fejl, udbedre jeg den. Uden diskussion. Det gÞr Per så ikke og det bryder jeg mig ikke om.

Billigt og godt grej
Billigt grej, glimrende kvalitet, ofte med MEGET gode tilbud, man skal blot vÊre opmÊrksom på at ejeren kun sender pakker om tirsdagen.
Fantastisk shop til den nÞrdedeâŠ
Fantastisk shop til den nÞrdede grejfreak og selvbyggeren. Hamrende hurtig ekspedition og fragt. Tak for handlen :-)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ