justnotarissen.nl レビュー 24

TrustScore 5段階評価の2

1.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Verwacht jij van een notariskantoor bij het kopen van een woning: - Persoonlijke benadering - Heldere communicatie - Deskundigheid en zorgvuldigheid - Kloppende aktes van leveringen en d... もっと見る

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち5の評価

Ik moest bij just notarissen 2 maanden wachten.bij jhd notarissen was het binnen een week geregeld. Keurige behandeling en afwikkeling.

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Verwacht geen ‘snelle en foutloze afhandeling’

Verwacht jij van een notariskantoor bij het kopen van een woning:
- Persoonlijke benadering
- Heldere communicatie
- Deskundigheid en zorgvuldigheid
- Kloppende aktes van leveringen en documenten
- Facturen zonder fouten van duizenden euro’s?
- Toesturen van documenten zonder fouten eerder dan 24u voor de deadline
- Werkende klachtenregeling

Kies dan voor een ander notariskantoor en bespaar jezelf de frustratie van dagelijks bellen (en natuurlijk minuten in de wacht staan) en e-mailen waarvan 50% onbeantwoord blijft.

Helaas hebben wij een aardige bingokaart vol fouten bij Just Notarissen. Ondanks de belofte op de website voor het leveren van snel én foutloos werk. Onzorgvuldig knip en plakwerk in documenten voor een standaard woningoverdracht gaf ons bijna een aanvullende rekening van 10.000 euro én een akte van levering vol lege plekken en fouten (hoezo VVE bij een standaard woning?). ‘Gelukkig’ ontvingen we de kloppende documentatie zonder fouten om 16.24, terwijl het tekenen bij de notaris de volgende dag gepland stond. Daarnaast duurt het al 3 weken én een reminder om antwoord te krijgen via de klachtenregeling. We konden wel gratis parkeren op het parkeerterrein, dat was fijn.

2026年3月24日
5つ星のうち1の評価

Ik wilde graag een een papieren akte…

Ik wilde graag een een papieren akte i.p.v. het opslaan in de portal.
Was geen probleem ik zou het opgestuurd krijgen. Na 2 maanden niks ontvangen. Telefonisch moeilijk bereikbaar. Uiteindelijk na meerdere pogingen iemand aan de lijn. Op mijn vraag waar mijn akte bleef kreeg ik botweg te horen dat dat niet zomaar gaat.Ik moest eerst 50 euro overmaken!!!! Hoezo en waarom 50 euro ? Het is mij beloofd. Kan wel zo zijn maar u moet eerst 50 euro overmaken. Die 50 euro is voor de notaris omdat hij zijn handtekening eronder moet zetten.
Had geen zin meer om met die gasten te onderhandelen en heb betaald.
Na 3 maanden niks ontvangen en moest ik wederom bellen. Wat een slecht notariaat. Geen aanrader.

2025年12月2日

Slechte notaris

Aangemeld, die werd ook geaccepteerd door just. Bellen ze 2,5 week later op dat ze geen plek hebben. Vreemde gang van zaken, hadden ook direct kunnen laten weten dat ze geen plek hebben. Hierdoor hebben wij nu niet op tijd een notaris

2025年12月24日
5つ星のうち1の評価

Ga niet in zee met deze partij

Ga niet in zee met deze partij! Zijn telefonisch zeer slecht bereikbaar en per mail wordt er ook niet gereageerd. Als je al iemand te pakken krijgt kom je niet verder dan de telefoniste en wordt je weken aan het lijntje gehouden. Kom je dan na weken dagelijks mailen en bellen eindelijk verder dan wordt er door een stagiair per mail vol taalfouten gereageerd. Deze partij heeft de zaken aangaande nalatenschappen die zij notabene zelf opstelden absoluut niet op orde! Onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog kan bestaan. Ik raad iedereen dit bedrijf dan ook ten zeerste af!

2025年12月12日

Matige communicatie en bereikbaarheid

Voor het ondertekenen van een leveringsakte en hypotheekakte werd traag en incorrect gereageerd, soms weken geen reactie. Er zat een periode van ruim 2 maanden tussen beginmoment en de datum van overdracht, en slechts 2 dagen van tevoren werd er om extra informatie gevraagd. Dit gecombineerd met traag reageren zorgde voor veel onduidelijkheid.

2025年9月24日
5つ星のうち1の評価

Zoek een andere notaris alsjeblieft

Wat een armoe.
De afgelopen week 3 bedrijfspanden verkocht via een notaris in Leiden (2x) en het laatste pand via Just in Zoetermeer. Ik kan dus vergelijken.
De entourage is zo armoedig, plastic bloemen, goedkoop uitgewoond kantoorpand en de koffie niet te drinken.
Alles gaat via het online portal en telefonisch krijg je niemand te pakken. Terugbelverzoeken worden niet opgevolgd. Vragen worden gewoonweg niet beantwoord. 12 uur voor het passeren waren de stukken nog niet in orde. Zaken waar ze iets verder voor moeten nadenken worden botweg afgewimpeld. Regel de eindafrekening zelf maar met de koper.
Ze staan niet open voor contact of uitleg van de situatie.
Berichten worden onbeschoft zonder aanhef of mvgroet in de portal geplemd.
Bij ons als verkopende partij werden plotseling allemaal kosten opgevoerd terwijl het kosten koper is. Dat ervaar ik als pure diefstal (door een notaris!).
Toen ik als verkoper aangaf dat ik de discussie niet met de blije nieuwe eigenaar wilde voeren maar even apart privé hebben we e.e.a uit kunnen leggen en bespreken. Daarna loopt de dame in kwestie aan het einde gewoon de kamer uit en zegt: jullie kunnen wel weer terug naar de wachtkamer.
De belofte was: "ik ga het met de notaris bespreken".
Met de notaris in de kamer was bijzonder.
Niets gezellig praatje. Koper mocht werkelijk als eerste z'n pinpas trekken voor de laatste betaling voordat hij uberhaupt maar begon......
daarna de nota van afrekening op tafel en wat er ook vooraf door ons besproken was, daar werd niets over gezegd en gewoon zonder enige vorm van terugkoppeling door je strot geduwd.
Hierdoor ontstond er bij de notaris alsnog de vervelende discussie, waar de kopers zich erg ongemakkelijk bij voelden.
Voorlezen was een lachertje en binnen 5 minuten werden we de deur uit gewerkt. Een lachwekkende vertoning en een blamage. Zo wordt er rustig gezegd dat de koper voor een deel eigenaar wordt van de units en toen ik vroeg; wat zegt U, dat klopt niet hoor. Oh nee, ik bedoel dat U een deel van alle bedrijfsruimten koopt. Dus..
Mijn advies, Ze zijn misschien de goedkoopste, maar verwacht helemaal niets, geen advies, geen service en vooral geen fijne gevoel van aankoop of verkoop.
Echt nooit naar toe gaan.
Ik ga onderzoeken of ik een officiële klacht ga indienen bij de geschillencommissie.

2025年10月10日
5つ星のうち2の評価

Zoek een andere notaris!

Nu twee keer als verkoper van een woning met deze notaris te maken gehad. Is keuze van de koper. Ik vind het helemaal niks. Slechte communicatie. Men is niet bereikbaar en reageren niet op berichten. Pas 2 werkdagen voor de overdracht krijg je de concept stukken. Bij de eerste keer staan er tolkkosten op de nota. Ik heb geen tolk nodig dus dat heb ik direct aangegeven. Bij de overdracht staan deze nog steeds op de nota. Opnieuw aangegeven en dan moet dus nog aangepast worden terwijl we daar zaten. Amateurs zijn het! Bij de tweede overdracht maken ze een fout bij het overmaken van de koopsom naar mij. 100 euro tekort. Is niet veel op het gehele bedrag maar toch heel erg slordig. Ga bijna denken dat hier opzet in het spel zit. Ik heb hierop gereageerd maar tot op heden geen reaktie ontvangen en ook die 100 euro niet gehad.

2025年9月16日

In 1 woord: verschrikkelijk

Als ik 0 sterren had kunnen geven was dat het oordeel geweest. Wat een vreselijk ernstige wantoestanden bij deze notaris. Slechte communicatie, vaak niet bereikbaar en krijg je iemand aan de lijn dan weet die persoon je alleen maar meer vragen te geven in plaats van antwoorden. Komen eerst met een incompleet dossier aanzetten, dan met verkeerde stukken, vervolgens onleesbare dossierstukken wat ze weigeren recht te zetten ondanks dat je ergens voor moet tekenen zonder dat je dan dus kan lezen waar je nu eigenlijk voor tekent. Weten zelf niet waar een testament is wat bij hun is opgesteld (ik moest ze vertellen dat het bij hun kantoor is opgesteld en vastgesteld, bij welke notaris op welke datum en toen konden ze het vinden). Gaven ook nog even verkeerde informatie bij het uiteindelijke tekenen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nul vertrouwen in deze notaris en ik raad mijn ergste vijand niet aan om met deze lui in zee te gaan.

2025年4月15日
5つ星のうち5の評価

Uitstekend geholpen door Just…

Uitstekend geholpen door Just Notarissen in Zoetermeer, het was even wennen om middels een dossier te moeten communiceren , maar uiteindelijk was alles goed gegaan via volmacht. De uitbetaling was de volgende dag dus ook snel. Het tarief wat ze hanteren was ongelooflijk laag en heeft ons veel kosten bespaard ca 600 euro !

2025年4月10日

Ga niet naar Just!

Dit bedrijf doet alles verkeerd wat er verkeerd kan gaan:
Bij ieder telefoontje sta je minimaal 20 min in de wacht en ze zijn maar 2xpd anderhalf uur bereikbaar.
Afspraken worden niet nagekomen.
Als je dan eindelijk de akte krijgt (simpele akte van verjaring, niks ingewikkelds) dan staat er een fout in.
Om dat opgelost te krijgen ben ik nu ruim anderhalve maand, voor de 3e keer alles mailen en 8 telefoontjes verder.
En nog steeds wordt er gezegd dat de notaris er mee bezig is.
In oktober ‘24 begonnen om te proberen een afspraak te maken, nu april en nog geen juiste akte!
Ik raad het niemand aan om met Just in zee te gaan.

2025年4月3日
5つ星のうち1の評価

Dit mag je geen notaris noemen

Een notaris die zijn afspraken niet nakomt. Wij werden de avond voor passeren van onze aangekochte woning gebeld dat ze het niet konden regelen. Kortom, door toedoen van Just Notarissen waren wij in gebreke bij de verkoper. Er hing ons een boete van 10% van de aankoopsom boven ons hoofd en werd het probleem van Just Notarissen ons probleem. Ene Amir Ali behandelde ons dossier en communiceerde zonder respect. Hij schreeuwde aan de telefoon, hetgeen in strijd is met de gedragsnormen die notarissen moeten naleven. Ze hebben ons niet geholpen met een oplossing en hebben nooit excuses aangeboden.

Dat zij aangesloten zitten bij de KNB is ons echt een raadsel. Deze notaris zou geen bestaansrecht mogen hebben.

2024年12月3日

Vermijdt Just Notarissen

Ik zou nooit meer naar deze notaris gaan. Er is een kandidaat notaris Amir A die daar werkzaam is, ik hoop dat hij nooit notaris wordt. Hij heeft totaal geen verantwoordelijkheid naar de klanten toe.
Hij heeft me weken aan de lijn gehouden zonder iets aan mijn dossier doet. Als kandidaat moet je je best doen maaar bij hem is averechts. Ik ben altijd met plezier naar deze notaris geweest en in verleden heb ik goede ervaringen ermee. Ik ga nooit meer naar Just Notarissen en raad ik als meer dan twintig jaar een trouwe klant, deze notaris af. Als u geen stress wil en wilt u serieus genomen wordt als klant zoek een andere notaris. Door deze Amir A mijn dossier is een flinke vertraging opgelopen en achteraf kreeg ik een onbeleefd telefoongesprek van hem. Ga maar Amir een andere studie doen dit beroep past niet bij jou.

2024年10月30日
5つ星のうち1の評価

JUST Notarissen houdt jouw geld vast.

Als verkoper van een dure woning wil je dat je eigen geld zsm op je bankrekening staat, zeker nadat je de sleutel aan de koper van jouw woning hebt gegeven. JUST notarissen neemt hiervoor twee werkdagen en met nog een weekend duurt het tenminste vier dagen voordat je je geld krijgt. Nadat ik op de vierde dag belde waar mijn geld bleef werd het bedrag na vier dagen overgemaakt. De dienstdoende notaris mr Wiresh Sharamanand Kailas, beloofde op donderdagmorgen dat mijn geld op vrijdagmiddag op mijn rekening zou staan. Een loze belofte, ik moest na vier dagen alsnog bellen om mijn geld te krijgen. Dus gewoon een leugenaar die zich niet aan zijn woord houdt. Justnotarissen pleegt dus knevelarij, zij houden eigendom van een ander vast, zonder geldige reden. De meeste notarissen, 70%, betaalt dus wel snel de verkoopprijs uit aan de verkoper. Wat Just notarissen uithaalt deden vroeger de banken, namelijk een paar dagen het geld vasthouden. Bij de banken is dit opgelost, maar wie gaat deze notaris aanpakken. Hun website schreeuwt dat ze de goedkoopste zijn met tevreden recensies. Ik denk dat ze dit verzinnen. Als je geld van ze krijgt zou ik er niet naar toe gaat.
Een paar dagen voor de overdracht komt er een niet ondertekende brief met instructies en het concept. Op emails, dat ik het niet eens was met de twee dagen, dus vier met weekend, voordat ik mijn geld zou krijgen is niet gereageerd door de Just notarissen. Wellicht iets voor het programma Radar, of het programma van Kees van der Spek.

2024年10月24日

Zeer slecht bereikbaar

Zeer slecht bereikbaar. Geen enkele aandacht voor de klant. Belangrijke aanwezige dossierstukken worden genegeerd of zijn bij de behandelaar niet bekend.
U doet zaken met "robots"

2024年10月16日

レビューの対象になっている企業の方へ