De Goedkoopste Notaris レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fijn om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden, het zou alleen ook goed zijn als de wachttijden/ beschikbaarheid van de notariskantoren vermeldt wordt. Zeker bij zaken waar op korte termijn een... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

De geselecteerde notaris DUO in Utrecht heeft nog steeds niet gereageerd. Over wat er met de privacy gevoelige gegevens die ik voor die offerte verstrekte is gebeurd maak ik me zorgen. Ik vraag me... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

De keuze wordt overzichtelijk gepresenteerd op prijs, aantal sterren en ook de regio. Ik had heel snel een keus gemaakt op basis van deze belangrijke criteria.

企業情報

1. 価格比較サイト

当該企業による記述

Altijd de goedkoopste notaris in de buurt. Bespaar op de notaris. Kies vandaag je notaris! Vergelijk notarissen op prijs, plaats en service. In 3 stappen gratis offertes aanvragen. Gratis Meerdere Offertes. Al 20 jaar de goedkoopste.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 203件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Zeer geschikt voor standaardwerk zoals hypotheekakte bij aankoop woning …

Zeer geschikt voor standaardwerk zoals opstellen hypotheekakte bij aankoop van een woning en de overdracht daarvan. De door ons gekozen notaris is tenminste 800 Euro goedkoper dan de 'standaard'offerte van onze voormalige 'familie'-notaris en je hoeft er nauwelijks iets extras voor te doen. Van de 3 andere toegezonden offertes vonden we er 1 redelijk concurrerend, 1 twijfelachtig en 1 totaal niet concurrerend

Simpele benadering

Simpele benadering, en binnen de afgesproken tijd de offerte ontvangen!

2026年10月2日

Goedemorgen Henny,

Een offerte die op de afgesproken tijd binnenkomt, daar kun je op bouwen. Mooi dat de aanvraag voor jou eenvoudig verliep en dat de notaris netjes op tijd heeft gereageerd. Veel succes met de volgende stappen!

snel en duidelijk

2026年10月1日

Goedemorgen Gerard,

Kort en krachtig, net als je ervaring zo te lezen. Fijn dat alles snel en helder verliep, daar doen we het voor. Succes met de verdere afhandeling bij de notaris!

5つ星のうち1の評価

Een offerte waarin de vraagstelling niet helemaal begrepen lijkt, was een magere oogst.

Ik verwachtte vier offertes. Heb er helaas maar een ontvangen.
Mijn probleem is nogal gecompliceerd. Ik kon dit niet in de beperkte ruimte van het aanvraagformulier geformuleerd krijgen. Wellicht de oorzaak van deze gebrekkige respons?

2026年10月1日

Goedemorgen Willem,

Eén offerte terwijl je er vier verwachtte, en dan ook nog een die niet goed aansluit op je vraag. Dat is inderdaad een magere oogst, zeker als je situatie ingewikkeld is.

Je kunt bij maximaal vier notarissen een offerte aanvragen, en van elke notaris mag je ook een offerte of in ieder geval een reactie verwachten. Het is bij veel notarissen op dit moment wel erg druk, waardoor een antwoord soms langer op zich laat wachten. Het kan best zijn dat de complexiteit van je vraag ook meespeelt. Bij een ingewikkelde situatie willen notarissen vaak eerst meer weten voordat ze een prijs durven te noemen. Het kan daarom helpen om contact op te nemen met de notaris die wel reageerde en je situatie toe te lichten, zodat de offerte beter aansluit.

Heb je van de andere notarissen nog niets gehoord en heb je hier nog geen contact over gehad met onze klantenservice? Laat het ons dan weten, dan gaan we voor je na waar de reactie blijft.

Voor vragen, reacties, feedback en klachten zijn wij op werkdagen goed bereikbaar via chat op de website, bel ons op 088 24 24 611 of mail naar info@degoedkoopstenotaris.nl.

5つ星のうち5の評価

Maakt waar wat het belooft!

Binnen 24 uur stroomden de eerste offertes binnen.

2026年9月29日

Goedemorgen Michael,

Binnen een dag al offertes om te vergelijken, zo zien we het graag. Fijn dat de notarissen zo snel hebben gereageerd en dat je in korte tijd een goed overzicht had. Veel succes met de verdere afhandeling!

5つ星のうち5の評価

Mooi overzicht, snel diverse offertes en veel bespaard

Degoedkoopstenotaris.nl geeft snel een overzicht van notarissen en prijzen in de buurt en verder weg. De door de makelaar geadviceerde notaris was drie keer zo duur als de goedkoopste via degoedkoopstenotaris.nl. Betekend even verder rijden en de volmacht voor de verkoper betalen, maar daarmee wordt wel 1000 euro uitgespaard.

2026年9月24日

Goedemiddag Alex,

Mooi voorbeeld van hoe het verschil tussen notarissen kan oplopen, en fijn dat je uiteindelijk voor de goedkopere optie hebt gekozen, ook al betekende dat wat extra gedoe met de afstand en de volmacht.

5つ星のうち1の評価

De geselecteerde notaris DUO in…

Ik vraag me dan ook af hoe betrouwbaar is de goedkoopste notaris.

Goedemiddag Piet,

Vervelend dat je nog steeds niets hebt gehoord van notaris DUO in Utrecht, en heel begrijpelijk dat je je zorgen maakt over wat er met je persoonlijke gegevens gebeurt als een notaris niet reageert.

De notarissen waarmee wij samenwerken zijn, net als wijzelf, gebonden aan de geldende privacyregels rondom de verwerking van persoonsgegevens. Dat een kantoor niet reageert, zegt dus niets over hoe zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan, maar we snappen dat dit voor jou op dit moment geen vertrouwd gevoel geeft.

Neem contact op met onze klantenservice, dan zoeken we voor je uit waarom notaris DUO niet heeft gereageerd, en kunnen we je gegevens desgewenst ook laten verwijderen bij dit kantoor. Heb je nog geen offertes bij andere notarissen aangevraagd, dan kunnen we je daar ook graag bij helpen.

5つ星のうち3の評価

Voor dit moment weten we wat alles…Voor dit moment weten we wat alles kost. Nu orienteren wat we willen en kunnen

Voor dit moment weten we wat alles kost. Nu orienteren wat we willen en kunnen

Goedemiddag H,

Fijn dat je nu een goed beeld hebt van de kosten. Succes met het verder uitzoeken wat het beste bij jullie wensen en mogelijkheden past.

5つ星のうち2の評価

Ik heb van beide bedrijven geen offerte…

Ik heb van beide bedrijven geen offerte ontvangen
Gisteren 1 reactie ontvangen met prima aanbod. Afspraak gemaakt.

2026年9月24日

Goedemiddag Jan,

Vervelend dat je aanvankelijk van geen van beide notarissen iets hoorde. Fijn dat er alsnog een reactie kwam met een goed aanbod, en dat je hier inmiddels een afspraak voor hebt kunnen maken.

Heb je van de andere notaris nog steeds niets vernomen en zou je hier alsnog een offerte van willen ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan zoeken we voor je uit waar het daar is blijven steken.

5つ星のうち5の評価

Je krijgt snel wat opties en die…

Je krijgt snel wat opties en die notarissen hebben ook snel gereageerd

2026年9月23日

Goedemiddag Tamara,

Snel een paar passende opties, en ook de notarissen zelf lieten niet lang op zich wachten. Precies zoals het hoort te gaan.

Na 3 dagen nog geen offerte ontvangen

Na 3 dagen nog geen offerte ontvangen. Maandagochtend een aanvraag gedaan bij één notaris die ook daadwerkelijk in de buurt van mijn woonplaats is. Antwoord gekregen met extra vragen en deze gelijk beantwoord. 's Middags gebeld, maar moet eerst besproken worden. Dinsdagmiddag gebeld, moest nog steeds besproken worden en nu woensdagmiddag 15.45 uur moet het nog steeds besproken worden. Het enige wat ik vraag is de prijs voor een leverings- en hypotheekakte. Tarieven staan vast en het is ook niet dat de oplevering nog snel tussendoor moet (februari 2027).

2026年9月23日

Goedemiddag Rianne,

Vervelend dat je na drie dagen, en meerdere keren bellen, nog steeds geen concrete prijs hebt gekregen.

Bij een gebruikelijke levering- en hypotheekakte is een snelle, duidelijke prijsopgave wel wat je mag verwachten, en dat is hier kennelijk niet gebeurd. Wijkt de aanvraag op onderdelen af van een standaardsituatie, dan kan het voorkomen dat een notaris dit eerst intern moet bespreken voordat hij een prijs kan noemen, maar dat neemt niet weg dat de communicatie hierover richting jou sneller en duidelijker had gemoeten.
Heb je dit al met onze klantenservice gedeeld? Dan nemen we contact op met deze notaris om te vragen waar de vertraging in zit, en kijken we of we dit alsnog voor je kunnen versnellen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。