For det fÞrste, virkelig gode og sÞde kÞrelÊrere og teorilÊrere. Gode teorimoduler, og massere af dem, sÃ¥ det passede med mit skema. LÊrte rigtig meget, og fÞlte at jeg rykkede mig fremad hurtigt. Eks... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har for nyligt fÃ¥et mit kÞrekort igennem Juuls kÞreskole. Jeg havde en fantastisk kÞrelÊre, Nicoline. Som fik mig rigtig godt igennem. Jeg var meget glad for hele forlÞbet, de er meget pro... ãã£ãšèŠã
Mega god kÞreskole som jeg godt kan anbefale. Dejligt med god fleksibilitet ift teori Kan også anbefale min kÞrelÊrer wali, han er megagod og god til at lÊre fra sig
Havde en rigtig god oplevelse som elev hos juuls kÞreskole. Dejligt fleksibelt med teoritimer og super god undervisning. Jeg var sÃ¥ heldig at have Nicoline som kÞrelÊrer. Hun var bÃ¥de sÞd og tÃ¥lmodig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Juuls kÞreskole
Glad for man selv ka bestemme hvornår du vil tage teori modulerne og havde wali som kÞrerlÊre det var klasse
Fleksibel og rar kÞrerskole, anbefaling til kÞrelÊrer
Super god kÞreskole, der er meget fleksibel i forhold til teorimoduler og kÞrertimer. Teorien kan fx tages på computeren på skolen, så man behÞver ikke at fÞlge et hold.
Stor stor anbefaling, Niels Henrik som kÞrelÊrer, han er rolig og rar at kÞre med, derudover lÊrer man meget af kÞrslen.
Arton er en lÞve. Jeg bestod fÞrste gang begge prÞver.
Anbefaling
Arton er en virkelig sÞd fyr og lÊrerâŠ
Arton er en virkelig sÞd fyr og lÊrer godt. God kÞreskole med gratis varm kakao
Juuls KÞreskole
Jeg havde Lars som kÞrelÊrer, og jeg har fÞlt mig fuldt forberedt til både teori og kÞreprÞve. Lars er god til at kommunikere og er i alt en super kÞrelÊrer. KÞreskolen er også super nem at samarbejde med, og hjÊlper og guider dig til hvad du skal og hvad dit nÊste step er. Virkelig en rar og tryg oplevelse jeg har haft hos dem, kan 100% anbefale
Havde Nicoline til manuelle kÞretimer
Både min sÞn og jeg havde vores manuelle kÞretimer med Nicoline, og hun er helt fantastisk.
Simpelthen så god til at lÊre fra sig på en måde så det let forstås. Der er ro på under kÞrslen, og fuld opmÊrksomhed fra start til slut, og så er hun bare så sÞd.
Du sidder med fÞlelsen af, at der er plads til DIG, med en rolig og kompetent kÞrelÊrer ved din side.
Stor stor anbefaling af Nicoline fra os!
SuverÊn kÞreskole!
Fantastisk kÞreskole hele vejen rundt! Gode, hjÊlpende og venlige undervisere, som giver dig alt den hjÊlp du behÞver til du står med kortet i hånden.
Jeg kan isÊr anbefale Nicoline som kÞrelÊrer/underviser - Virkelig god til at lÊre fra sig og forklarer så alle forstår og kan vÊre med.
Vil helt klart anbefale Juuls kÞreskoleâŠ
Vil helt klart anbefale Juuls kÞreskole de har gode faciliteter og fleksible teoritimer så man kan få passet skole samtidig
havde Nicoline som kÞrerlÊrer som var meget flink og lÊrerig
Havde Nicoline i lektioner med manueltâŠ
Havde Nicoline i lektioner med manuelt gear. Hun er sÃ¥ sÞd, og man er enormt tryg og rolig med hende som kÞrerlÊrer. Hun giver gode fif og huske mÃ¥der, som absolut kan bruges til endelig kÞreprÞve. Kan varmt anbefale Nicoline ðð
Godt sted med dygtige kÞrelÊrere
God kÞreskole- både teori og kÞretimer. Jeg har vÊret rigtig glad for min kÞrelÊrer Nicoline. Hun er super dygtig til at lÊre fra sig og skabe en tryg og god stemning til kÞretimerne.
Super hyggeligt sted og forlÞb
Super hyggeligt sted og forlÞb! Meget tilfreds med min dejlige kÞrerlÊrer Nicoline
Super godt forlÞb hos Juuls!
Vil helt klart anbefale Juuls kÞreskole. Den fleksible undervisning gÞr det muligt at tage kÞrekortet i sit eget tempo og mulighederne for at Þve op til teoriprÞven på skolen sammen med kÞrerlÊrerne er meget hjÊlpsomme. Derudover har alle lÊrerne til teorimodulerne vÊret virkelig gode til at gÞre stoffet forståeligt.
Jeg havde Nicoline som min kÞrelÊrer hvilket jeg helt klart vil anbefale. Lige meget hvilken situation man kÞrer i beholder hun roen og er fantastisk til tydeligt og forståeligt at guide en igennem det og svare på de spÞrgsmål man evt. har. Gennem hele forlÞbet har hun altid kommet med et godt humÞr, masser af tålmodighed og engagement der har vÊret med til at gÞre kÞretimerne trygge og lÊrerige.
Tak til Juuls og isÊr Nicoline!
Jeg har haft en super god oplevelse hosâŠ
Jeg har haft en super god oplevelse hos juuls og jeg kunne ikke have drÞmt om en bedre kÞre lÊre det skal Allan have kÊmpe ros for tusind tak for alt
Super god kÞrerskolen med god og rogligâŠ
Super god kÞrerskolen med god og roglig kÞrerlÊrer Wali
Nicoline er en fantastisk kÞrelÊrer
Nicoline er en fantastisk kÞrelÊrer. Hun gÞr sig umage for at stÞtte dig â bÃ¥de nÃ¥r du har brug for lidt moralsk opbakning, og nÃ¥r det handler om at fÃ¥ det hele til at hÊnge sammen. Jeg har selv fuldtidsarbejde, og alligevel lykkedes det hende at finde tider, der passede ind i mit skema. Man fÞler virkelig, at hun har ens ryg.
Fantastiske kÞrelÊre og virkelig godâŠ
Fantastiske kÞrelÊre og virkelig god service!
God oplevelse
God, fleksibel kÞreskole. Havde Nikoline som kÞrelÊrer ville klart anbefalde. Rolig, sÞd og god til at planlÊgge tider til enð
Nicoline ved Juuls KÞreskole
Nicoline ved Juuls KÞreskole får mine varmeste anbefalinger. Hun er eminent til at forklare hvordan man skal kÞre i trafikken og hvad man skal vÊre opmÊrksom på. Du har hendes fulde opmÊrksomhed fra start til slut.
Jeg startede oprindeligt på en anden kÞreskole (Havdrup kÞreskole), som bestemt ikke kan anbefales. Efter at jeg startede hos Nicoline, fandt jeg ud af hvor meget undervisning jeg ikke havde modtaget og hvor meget guiden i trafikken jeg ikke havde fået samt bykÞrsel. Nicoline tog mig under hendes vinger og jeg bestod kÞreprÞven fÞrste gang.
Jeg vil til enhver tid anbefale at vÊlge Nicoline, også hvis du har sÊrlig behov der skal tages hensyn til. Hun har 100% din ryg!
Klar anbefaling
Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos Juuls kÞreskole. Dejligt med fleksible teoritimer og placering lige midt i byen.
Jeg har haft Nicoline som kÞrelÊrer og hun har hele vejen igennem vÊret super godt til at guide mig og gjort at jeg fÞlte mig tryg i bilen. Hun er god til at lÊre fra sig, hvilket også resulterede i at jeg bestod både teori- og kÞreprÞve i fÞrste hug!
Klar anbefaling herfra!
God oplevelse
Har haft Lars som kÞrerlÊrer og det har vÊret en mega god oplevelseð€
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã