レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Paula Campos Jeg har taget St.Redder kursus pÃ¥ AMU Juul Roskilde. Underviser: Jan og Thomas Deres undervisning var levende, jeg mÊrkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres vide... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har haft en god og lÊrerig uddannelse på 10 dage i sidemands oplÊring og mentor,samt konflikthåndtering. Tak til Jesper Rosenkrantz og Michael Skovgaard for en god tid sammen og mange gode grin

䌁業が回答したした

InstruktÞrerne Jesper Rosenkranz og Michael Skovgaard leverer endnu engang GODT undervisningsforlÞb, denne gang i Teamleder+. Det er meget lÊrerigt, og der er ting, man mÃ¥ske allerede gÞr i hverdagen,... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育・研修

圓該䌁業による蚘述

JUUL er en af Danmarks stÞrste og Êldste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

186件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Undervisningen på Teamleder kurset var

Undervisningen pÃ¥ Teamleder kurset var faglig fyldig med masser af informationer, teknikker samt vÊrktÞjer, som vi bÃ¥de kan bruge i dagligdagen og arbejdes mÊssig . En stor tak til Jesper Rosenkrantz og Michael Skovgaard faglig kompetentte mennesker med god humor 🀩
Skolen derimod trÊkker desvÊrre ned, dårlig offentlige tilgÊngelighed og ikke gode kantineforhold man kan ikke kÞbe mad på stedet man kan bestilleigennem juul fra et pizzaria der skole man nok havde lavet en bedre aftale med en slagter eller brugsen fx.

2026幎4月13日

Hej Jesper,

Nadia, JUUL

Har haft en god og lÊrerig uddannelse

2026幎4月24日

Hej Bo,

Deltaget i et konfligthåndterings

Deltaget i et konfligthåndterings kursus med Jesper Rosenkrans og Michael Skovgaard, super fed oplevels og meget lÊrerigt

2026幎4月24日

Hej Laursen,

Paula Campos
Jeg har taget St.Redder kursus på AMU Juul Roskilde.
Underviser: Jan og Thomas
Deres undervisning var levende, jeg mÊrkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres viden videre , til os elever.
Det var en glÊde at mÞde op hver dag, og se deres entusiasme , i deres undervisning ,samt hÞre deres personlige erfaringer blandet med lidt humor.
Mvh

2025幎11月3日

Hej Paula,

Nadia, JUUL

AMU JUULs ulovlige kÞrsel på villveje

Man kan undre sig over AMU JUUL kÞrer rundt i Tune med deres store lastvogne med hÊnger og deres busser. Der er skiltet med, at de må kÞre igennem Tune, hvilket betyder de ikke må kÞre rundt på villavejene og generer beboerne. Det er tilsyneladende en kÞreskole der ikke Þnsker at overholde reglerne. Vi har vÊret i dialog med AMU og de undskyldte generne og lovede de ville orientere kÞrelÊrerne, så ruterne ikke var rundt i Tune. Det viser sig desvÊrre, at det var tom snak og AMU JUUL fortsÊtter deres generende og ulovlige kÞrsel rundt på villavejene. Det har nu stået på i et år siden dialogen!

2026幎4月9日

Hej John

Tak for din henvendelse – den sÊtter vi pris pÃ¥, og vi fÞlger naturligvis op pÃ¥ den.
Som du også selv er inde på, har vi tidligere vÊret i dialog om dette.
Du skal dog vÊre opmÊrksom på, at tavlerne netop tillader at vi kÞrer ind i Tune.
Tavlen og undertavlernes betydning er, at lastbiler ikke mÃ¥ bruge Tune som en genvej, hvorimod de gerne mÃ¥ kÞre ind alle steder i Tune, sÃ¥ lÊnge der ikke er tale om gennemkÞrsel. Det er denne tekst ӯvelseskÞretÞjer tilladt”, der tillader at vi bruger Tune til gennemkÞrsel, men det forbyder os ikke at kÞre i Tune.
Når det er sagt, er vi meget opmÊrksomme på at tage hensyn til lokalområdet. Vi har derfor atter indskÊrpet over for vores kÞrelÊrere, at de skal undgå de mindre veje i Tune, netop for at bevare et godt forhold til området.

Hvis du alligevel oplever vores kÞretÞjer i situationer, hvor det virker uhensigtsmÊssigt, kan det i nogle tilfÊlde skyldes afvikling af en praktisk kÞreprÞve, eller at en kÞrelÊrer ikke har vÊret tilstrÊkkeligt opmÊrksom.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen på info@juuldanmark.dk med dato, cirka tidspunkt og gerne kÞretÞjets nummer, hvis du oplever noget konkret. Så vil vi fÞlge op på det.

Tak fordi du gÞr os opmÊrksomme på det.
Jesper Henriksen
Uddannelseschef

InstruktÞrerne Jesper Rosenkranz og

InstruktÞrerne Jesper Rosenkranz og Michael Skovgaard leverer endnu engang GODT undervisningsforlÞb, denne gang i Teamleder+. Det er meget lÊrerigt, og der er ting, man måske allerede gÞr i hverdagen, som man nu får "sat ord og forklaring på". Ser frem til flere spÊndende kurser fra de 2 herrer.

2026幎3月17日

Hej Torsten,

Kursus

Kursus: Teamleder+

Havde en rigtig god oplevelse og to gode lÊrer som supplerede hinanden rigtig godt. Fedt undervisning
Tak for en 5 gode dage Jesper Rosenkrantz og 2 dage med Michael Skovgård

2026幎3月17日

Hej Steen,

Udvidet Teamleder uddannelse

Udvidet Teamleder uddannelse kan klart anbefales Jesper er en fantastisk lÊrer og behageligt menneske at omgåes.
Helt klart en anbefaling herfra :)

2026幎3月16日

Hej Julle,

Sygtransport kursus i roskilde

Sygtransport kurset er simpelthen bare 10/10 undervisning og lÊrerne er mega engageret i deres arbejde isÊr hvis eleverne også giver deres bedste, jeg snakker om Jan og Thomas de er de bedste lÊrer jeg har haft nogensinde og det er Êrgerligt at jeg kunne havde dem i 4 uger kunne godt have tÊnkt mig at uddannelsen/kurset var lÊngere simpelthen også fordi den klasse jeg havde var fremragende, vi alle havde det mega sjovt sammen, kan i hvert fald anbefale AMU JUUL på Roskilde og sygetransport kurset

2026幎2月16日

Hej A.H,

God undervisningsforlÞb

Jeg tog buskÞrekort hos Juul i Herlev, og overordnet set har det vÊret en god og velorganiseret oplevelse. Undervisningen er struktureret og fungerer fint. Busserne er ikke helt nye, men de kÞrer godt og er i orden. Lokalerne er forholdsvis nye, dog kunne et bedre ventilationssystem vÊre en fordel.
En stor bonus er gratis morgenmad + kaffe samt mulighed for at kÞbe frokost pÃ¥ stedet – det gÞr lange undervisningsdage mere overskuelige.
De fleste undervisere er venlige og professionelle, men jeg vil isÊr fremhÊve Abdalla og Hisham. De er dygtige, rolige og meget pÊdagogiske i deres måde at undervise på. De tager sig tid til at forklare tingene ordentligt og skaber en tryg stemning, hvor man fÞler sig godt forberedt. Også flere af de andre lÊrere fortjener ros for deres engagement.
Jeg oplevede dog enkelte gange, at Kenneth og Maja kunne virke lidt hårde i tonen, hvor det fÞltes mere som irettesÊttelse end vejledning. Det kan selvfÞlgelig skyldes travlhed eller pres, men det påvirkede oplevelsen en smule.
Alt i alt vil jeg dog anbefale Juul i Herlev, og isÊr hvis man får undervisning hos Abdalla eller Hisham, som virkelig gÞr en positiv forskel.

2026幎3月1日

Hej Andrej,

Nadia, JUUL

Jeg har vÊret igennem bus kÞrekort hos

Jeg har vÊret igennem bus kÞrekort hos AMU Juul i kÞge
Jeg har vÊret fint tilfreds med de kÞrelÊrer, som jeg har vÊret igennem mine 6 uger

Der er meget selvstudie i forlÞbet, der er fortalt om enkle dele. Når man er blevet i tvivl om eller havde spÞrgsmål om dv. ting

Jeg har dog vÊret uheldig både til teori prÞve og kÞreprÞve
Teori prÞven har jeg dog kÊmpet igennem, hvor man også har haft EU prÞve ved siden af.
2. gang til teori prÞve bestod, EU prÞven bestod jeg 1. gang

2026幎3月3日

Hej Kevin,

Nadia, JUUL

MÃ¥ske en sag for undervisningsministeriet.

Jeg har netop tilbragt 4 uger på AMU JUUL i Roskilde, og det er desvÊrre ikke en god oplevelse.

RengÞringen er under al kritik. Der er dagligt og hele dagen en kraftig lugt af urin og affÞring fra herretoiletterne, klÊbrige gulve og pletter på vÊgge. Der mangler papir til håndaftÞrring, og der er kun jet-håndtÞrrere, som har kendte hygiejneproblemer. Den kraftige luftstrÞm kan sprede mikroorganismer og vanddråber i rummet, og hvis hÊnderne ikke er vasket grundigt, kan bakterier blÊses ud på omgivelserne. Det virker uhensigtsmÊssigt på en skole, der også underviser i hygiejne.

Jeg har også oplevet en medarbejder skylle et pissoir med en spand vand og derefter gå direkte i kantinen og tÞmme opvaskemaskinen samt servicere kaffeautomater uden håndvask.

Undervisningslokalet var til tider koldt, og der var lugtgener fra dieseludstÞdning, når en traktor stod i tomgang i hallen. Derudover har jeg set personale bruge stabler og pallelÞfter uden sikkerhedssko samt rygning i haller og på ikke-anviste områder.

Undervisningen har vÊret prÊget af Êndringer, manglende udstyr og materiale, der ikke fremstår opdateret. En dag var underviseren syg, og der blev sat en anden ind, som ikke kunne hjÊlpe med den relevante undervisning.

Man kan undre sig over, at det er det samme system, som underviser i hygiejne, sundhed og arbejdsmiljÞ. Mine overvejelser er i Þjeblikket, om ikke dette er en sag for Undervisningsministeriet.

Ros skal dog lyde til de faste undervisere, som gÞr deres bedste under de givne forhold.

Samlet set lever stedet desvÊrre ikke op til det niveau, man bÞr kunne forvente af et AMU-kursus sted.

2026幎2月13日

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser efter fire uger hos JUUL i Roskilde.

Det er selvfÞlgelig meget beklageligt at lÊse, at du har oplevet forholdene som utilfredsstillende. Der er professionel rengÞring dagligt, men i denne periode med mange kursister og desuden også en del sne, salt og vand der bliver slÊbt med ind, er det ikke tilstrÊkkeligt. Derfor har vi taget konsekvensen og bl.a. toiletterne bliver nu kontrolleret og rengjort flere gange dagligt. Problemet du beskriver med urimaterne er desvÊrre ikke nyt. Trods det gode grÞnne aftryk mht. besparelsen på vand, så er vi i overvejelsen om hvorvidt at de kemikaliebaseret vandlÞse urimater kan fÞlge med, isÊr i vores hÞjsÊson.

Vi tager dine beskrivelser alvorligt. Flere af de forhold, du nÊvner (rengÞring/toiletter, mangler i forbrugsmaterialer, adfÊrd ift. hygiejne, indeklima/lugtgener samt sikkerhed og rygning pÃ¥ ikke-anviste omrÃ¥der) er omrÃ¥der, vi fÞlger op pÃ¥ internt, og som vi ikke kan acceptere, hvis de har fundet sted. Vi vil derfor gennemgÃ¥ bÃ¥de rutiner for rengÞring, og vores interne retningslinjer – og sikre, at de bliver efterlevet.

Vi er som mange andre ramt af ekstraordinÊrt meget sygdom i denne periode. Det er svÊrt at planlÊgge med på forhånd og giver nogle gange den udfordring at vi skal finde den bedste lÞsning der er mulig. Du skriver ikke hvilket kursus du har vÊret på, men som udgangspunkt så vil de vikarer der bliver sat på i forbindelse med sygdom, vÊre bekendt med faget. Du er velkommen til at skrive til os hvilket kursus du har vÊret på og så vil vi undersÞge det konkrete tilfÊlde?

Tak ogsÃ¥ for, at du fremhÊver de faste undervisere – det sÊtter vi pris pÃ¥, og det tager vi med i vores videre arbejde.

Nadia, JUUL

Jeg vil i dette indslag ikke tale om

Jeg vil i dette indslag ikke tale om undervisningen, for den fejlede ikke noget.
Men derimod om rengÞringen på amujuul i Roskilde.
Der er simpelthen ulÊkkert alle steder, borderne er fedtet og herre toiletterne stinker af urin langt ud på gangen. De ellers så fine urimater,
skal have renset eller skiftet deres membraner, som beskrives i brugsanvisningen. Og når der er så mange elever på skolen skal der gÞres rent to til tre gange om dagen.
Og jeg har af gode grunde ikke vÊret på damernes toilet, men mine medkursister siger at deres toiletter er det samme.
Amujuul Roskilde Þv Þv

det kan gÞres meget bedre.

2026幎1月5日

Hej René

Tak fordi du tager dig tid til at give os feedback.

Det gÞr os oprigtigt kede af det at hÞre, at du har oplevet rengÞringsstandarden pÃ¥ JUUL i Roskilde som utilfredsstillende. Det er ikke det niveau, vi Þnsker – og slet ikke det miljÞ, vi vil tilbyde vores kursister. Der er professionel rengÞring dagligt, men i denne periode med mange kursister og desuden ogsÃ¥ en del sne, salt og vand, er det ikke tilstrÊkkeligt. Derfor har vi taget konsekvensen og bl.a. toiletterne bliver nu kontrolleret og rengjort flere gange dagligt. Problemet du beskriver med urimaterne er desvÊrre ikke nyt. Trods det gode grÞnne aftryk mht. besparelsen pÃ¥ vand, sÃ¥ er vi i overvejelsen om hvorvidt at de kemikaliebaseret vandlÞse urimater kan fÞlge med, isÊr i vores hÞjsÊson.

Vi tager din besked alvorligt og har sat en ekstra gennemgang i gang af bÃ¥de borde/undervisningsomrÃ¥der og toiletforhold – herunder herretoiletterne og urinalerne – sÃ¥ vi fÃ¥r lÞst problemet og sikret en bedre daglig standard. Vi fÞlger desuden op pÃ¥ rengÞringsplanen og hyppigheden i perioder med mange kursister.

Tak igen – vi er helt enige: Det kan og skal gÞres bedre.

Find et andet sted at tage trailerkort

Find et andet sted at tage trailerkort

Jeg anbefaler på ingen måde AMU JUUL i Roskilde eller deres kÞrelÊrer Torben Jensen. Der er kun en rigtig måde og det er hans, har du andre måder at lÊrer på er du fuldstÊndig forkert på den. Han nedbryder sine elever og fortÊller det ene Þjeblik du kan det hele og det nÊste kan du ingen ting. Jeg ved desvÊrre denne sag ikke er et enkelt stående tilfÊlde.
Torben har ordret i en kÞretime blandet sig i min private erhvervs situation og sagt ting som “du er ikke stÊrk nok til at arbejde i psykiatrien, da skal man jo kunne sige fra.”
Han pÃ¥stod overfor mig, at jeg var talblind, fordi jeg var i tvivl om nogle teoretiske tal efter kun en gennemgang og da jeg var i tvivl om tilkobling sagde han til mig “nu mÃ¥ du simpelthen fat det, det kan jo ikke vÊre sÃ¥ svÊrt.”
Han formÃ¥et til to prÞver at gÞre mig sÃ¥ nervÞs, at jeg begyndte at grÊde lige inden. Han sagde ting som “Du godt nok nervÞs, nu mÃ¥ du simpelthen stop” og pÃ¥peger overfor mig jeg nok er bedre til skriftlige prÞver end mundtlige, fordi jeg er sÃ¥ nervÞs, hvilket bestemt ikke er hans opgave at vurdere. For ikke at glemme, at han 2 minutter inden jeg skal til prÞven fortÊller han mig, at du ville jo ikke ud og kÞrer flere timer med mig, det burde vi jo have haft gjort.
Tiltrods for han timen forinden roste min kÞrsel og bakning. Men nu var alt jeg gjorde forkert, og han sagde til mig jeg ikke forstod noget.
Hvilket bestemt ikke hjÊlper pÃ¥ min nervÞsitet. Han fortalte mig ogsÃ¥, at jeg ikke kan bakke og kÞretimen inden fortalte han mig, at jeg bakkede super flot. Desuden dumpede jeg pÃ¥ en frakobling, men vil gerne gÞre opmÊrksom pÃ¥ vi faktisk ikke Þvede det en eneste af de fire gange Torben og jeg var ude og kÞrer. Da jeg pÃ¥peger det overfor ham pÃ¥ min sidste kÞretime fortÊller han mig, at jeg skulle have haft kÞbt en ekstra kÞretime, da vi ikke kan nÃ¥ det nu. Til trods for det er en del af lektionsplanen og en prÞveforudsÊtning
 For mig har man fÞlt sig som en brik Juul/Torben kunne tjene penge pÃ¥ at nedbryde og jeg fÞler mig dybt kÞrt over. Det handler for mig ikke alene om de mange mange penge der er smidt vÊk pÃ¥ dette, men behandlingen og at fÞle jeg har fÃ¥et en tvivl pÃ¥ mig selv i flere omrÃ¥der pÃ¥ grund af en mand som ikke kunne lÊrer fra sig, men blot fortÊlle dig alt, hvad du ikke kunne og alt det du gjorde forkert.
Jeg frygter for, hvor mange andre end dem jeg allerede har hÞrt om, som har fået denne behandling.
Jesper som jeg talte med, har blot nÊvnt jeg kan klage overfor kÞreskole unionen, men han intet kan gÞre andet end at tage en snak med Torben og samtidigt fik man fÞlelsen af de vendte det blinde Þje til en anden sag om samme set up blot, fordi sagen var 1-1,5 år gammel. Virkelig ikke noget sted jeg anbefaler folk, hvis man vil have en seriÞs sagsbehandling, ordentlig kundebehandling og brugbare kÞretimer til B/E kÞrekort. Hvilket også er derfor jeg laver denne anmeldelse så andre får mulighed for at overveje en ekstra gang om dette er det rette sted for dem.
Jeg kan sige, at jeg har bestået i fÞrste forsÞg ved en anden kÞreskole og kan derfor kun give RÞdovre kÞreskole og Hakan de bedste anbefalinger. Men hold jer LANGT vÊk fra AMU JUUL.

2025幎12月22日

Hej Michelle,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi har igennem Ã¥rene haft flere tusinde tilfredse kursister igennem dette kÞrekort hos den pÃ¥gÊldende kÞrelÊrer, og derfor gÞr det os virkelig kede af at lÊse, at du har fÞlt dig utryg og ikke mÞdt pÃ¥ en mÃ¥de, der gav dig ro og selvtillid i forlÞbet – sÃ¥dan skal det ikke vÊre.

Vi har vÊret i dialog med dig undervejs, og vi er oprigtigt Êrgerlige over, at vi ikke har kunnet lande en lÞsning, der fÞltes god for dig. Af hensyn til dig og alle involverede kan vi ikke gå ind i konkrete detaljer her offentligt.

Vi tager din feedback alvorligt, og vi bruger den til at fÞlge op internt på både kommunikation, forventningsafstemning og undervisningsforlÞb, så vi kan blive bedre.

En fantaskstisk oplevelse

Hej har lige taget
Bus kÞrerkort kat, d-d e/p
Hos Juul i Herlev
En fantastisk rejse hele vejen
Flinke personale medarbejdere
Og topklasse undervisere
Hele vejen igennem
Stor ros til alle i Herlev
Samt kÞreteknisk anlÊg i Roskilde
Mvh
Johnny Riff-Ellermann

2026幎2月5日

Hej Johnny,

Nadia, JUUL

Har deltaget på Mentor kurset ved

Har deltaget på Mentor kurset ved Jesper Rosenkrantz, hvilket var meget inspirerende og lÊrerigt. Jesper er 100% inde i stoffet og har en god undervisningsform. Har fået gode teknikker med hjem fra kurset. Kan anbefales.

2026幎1月20日

Hej Matilde,