Dere er kjempe hjelpsomme, imÞtekommende og veldig opptatt av at ordren skulle bli riktig...Kjempe bra firma med supre priser og en utrolig bra kundeservice bÃ¥de pÃ¥ mail og pÃ¥ Chat. Jeg fÞlte meg g... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte Christina charms hos Fredberg. Efter 10 mÃ¥neder blev de sorte og mistede forgyldning. Fredberg ville ikke behandle vores klage og pÃ¥stod det var selvforskyldt. Derfor denne advarsel: Lad vÊre m... ãã£ãšèŠã
Christina watches armbÃ¥nd kÞbt pÃ¥ nettet. ArmbÃ¥nd skulle ved modtagelse tilpasses og der lÃ¥ fint et kort, hvor der stod at man kunne fÃ¥ armbÃ¥ndet tilpasset hos en af forhandlerne til Christina Watche... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos JUVELGRUPPEN har vi stort fokus på, at du som kunde får den ultimativt bedste og mest Êgte oplevelse, når du handler nye smykker. Den gode og Êgte oplevelse får du uanset, om du betjenes i en af vores fysiske butikker eller bliver inspireret/kÞber via vores webshop.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HÞj kvalitet, til tiden, god kundeservice
Alt er vel organiseret og perfekt udfÞrt
Alt bliver nÞjagtigt ufÞrt og dobbelt checket hvis der kan vÊre chance for misforståelser.
Fuld tilfredshed
Modtog efter få dage den fineste indpakkede gave i fin "pige farvet " indpakning, som Þnsket og hvor indholdet svarede fuldt ud til det bestilte og forventede.
Flot vare og super hurtig forsendelse ð
Super kan kun anbefaledes ðð
LÊkkert udvalg
Smukke smykker, har handlet herinde flere gange.
Thumbs up fra mig
julegave til datter
Trods forsinket levering ( ikke butikkens skyld) stort tilfredshed med hjÊlp og tilbagemeldninger
Det er bare GULD!
Super service, hurtig betjening og perfekt udfÞrelse. Man kan ikke forlange mere. ANBEFALES!
Super service!!!!
Service i top. Blev ringet op af en meget venlig medarbejder der spurgte om de skulle samle armbåndet og sÊtte charmes på mv. inden de fremsendte det. Yderligere tilbÞd de også at pakke gaven ind inden forsendelse, hvilket jeg aldrig har oplevet fÞr det var der andre der kunne lÊre noget af. Pakken kom dagen efter som aftalt fint pakket ind og med et lille til og fra kort med.
Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Tak for en god behandling.
MVH
Jacob
Rigtig go service
Jeg er super glad for den goe service i har givet mig. Fint i skriver når i har bedre forslag til gravering. . Det er en super fin lommelÊrke jeg nu ka gi min kÊreste i julegave. Mette.
Fin Fin
Fik en telefonopringning omkring bestillingen og havde varen nÊste dag i flot indpakning :-)
Let, nemt og hurtigt
Var så nemt at bestille lige det vi havde brug for og der gik kun et par dage så var det leveret til dÞren.
Fin levering dejlig hjÊlp i kundeservice
Bestilte et dåbsflag med gravering.
Perfekt
Lyn hurtig levering, pÊn gravering - flot gaveindpakning med håndskrevet kort
Alt som lovet
Bestilling gennemfÞrt uden anmÊrkninger!! Kun gode i hvert tilfÊlde.
Super produkter
Endnu engang har jeg modtaget to super flotte produkter fra Fredberg.dk.
Super service ved telefonen, da jeg havde lidt problemer ved bestillingen.
Kan varmt anbefale Fredberg.dk til alle og det er absolut ikke sidste gang, jeg bestiller hos dem.
karsten og Elisabeth sandgaard
et rigtigt dejligt sted at handle
Super service. Snakkede med butikken og fik at vide, at tingene var på lager. Bestilte online, og pakken kom mindre end 24 timer senere.
Hvis nogen fortjener en anbefaling så det Fredenberg
Meget dygtige og kompetente mennesker med passion til deres job. Vi havde bestilt en bÞrne sÞlvske som skulle graveres. Navnet var langt og efter at have bestilt fredag aften, fik jeg et opkald lÞrdag formiddag fra Fredenbergs gravÞr ift. forslag til hvordan det kunne se flotteste ud, uden at gå på kompromis med vores Þnske. Da vi meget hurtigt, ud fra en professionel beskrivelse, af et gennemtÊnkt forslag fra gravÞrens side, godkendte forslaget til graveringen modtog vi overraskende hurtig produktet. Flot pakket ind i Êske, og med det flotteste håndvÊrk. Vi bestiller helt sikkert her nÊste gang !
venlig og hurtig betjening
Absolut billige priser. Venlig betjening da jeg ringede til forretningen og hurtig levering af en urske og gaffel i sÞlv med flot gravering
Fornemt graveringsarbejde og lynhurtig ekspedition.
Fint arbejde - helt igennem. Kan klart anbefale handel med dette firma.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ