Weer prima geholpen! Dit is echt een aanrader voor ondernemers die snel geholpen willen worden. We hebben inmiddels twee bussen en een bedrijfsverzekering bij ze lopen. De communicatie is lekker makke... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Totaal geen service. Als klant wordt je aan je lot overgelaten wanneer je een ongeluk hebt gehad. Je mag alles zelf uitzoeken. Lekker makkelijk geld voor hen verdienen op deze manier. Maandelijks prem... もっと見る
Mega voordelige verzekeringen, alles wordt heel snel geregeld en je wordt vrijwel direct gecontacteerd via Whatsapp. Ook iedere vraag die je hebt wordt erg snel beantwoord naar tevredenheid.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 69%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Meneer Steven
Nadat ik in mei een autoverzekering af wilde sluiten, heb ik inderdaad heel snel een ontvangstbevestiging gekregen (klantnr 5193200). Auto was logischerwijs nog niet verzekerd. Daarop ben ik in afwachting van een definitief antwoord naar het buitenland gegaan (auto bleef thuis). Bij thuiskomst op 8 juli lagen er brieven van RDW dat auto niet verzekerd was. Daarop op 08-07 ZELF een app gestuurd met vraag of dit klopt en hoe t kan dat ik daar geen bericht erover ontvangen heb. Kort antwoord gekregen (inderdaad weer snel ondanks avonduren) dat obv gegeven antwoorden is afgewezen. Meer niet. Er werd beweerd dat er 'via de workflow' een afwijzing gestuurd is en ze deze emails niet nogmaals konden doorsturen. Waarschijnlijk zou hij in mijn spambox zitten. Zat er niet in en hun verdere 2 emails komen ook gewoon binnen.
Nu heb ik de reden van afwijzing nodig omdat ik ergens anders een verzekering af ga sluiten en die hebben ze ook doorgestuurd (een printscreen), helemaal prima. Maar op mijn vraag wanneer de eerste mail van afwijzing is gestuurd krijg ik geen antwoord. Wel een vriendelijke mail met de volgende woorden:
"Je hebt op 08-07 al een WhatsApp bericht van ons gehad.
Wij kunnen je niet verzekeren, het is ook niet nodig om hier nog langer over in contact te blijven. Toekomstige mails zullen niet meer worden gelezen en beantwoord."
Het gaat hier om 2 emails die ik gestuurd heb en ik WIL niet eens bij hun verzekerd worden. Het is al geregeld. Conclusie: die eerste email is helemaal nooit gestuurd.
Niet iedereen zeurt, heren JW, sommige mensen hebben gewoon even iets nodig om vooruit te kunnen. En ook jullie kunnen een fout maken, helemaal niet erg. Gewoon even aangeven, zodat de niet-klant zich kan verantwoorden bij de RDW.
Maar nogmaals dank voor jullie genomen moeite.

Goed geregeld allemaal!!
Bedankt voor jullie hulp
Ze hebben mij goed geholpen.
Alleen jammer dat ze geen klantenservice hebben, telefonisch de rest prima verzekering
I love continuing JW verzekeringen
I love continuing JW verzekeringen. There’s always enough time given to pay for monthly bills
Grootste fout opot
Dit bedrijf is snel in reageren via de whatsapp, maar de hulp is zwaar ondermaat ik kan jullie één ding vertellen. Zodra het aankomt op dat er daadwerkelijk echt iets gebeurt qua schade, wil je niks te maken hebben met dit bedrijf. Ze gaan dan van je de lieve verzekeringsmaatschappij naar je vijand en dat terwijl jij hun betaald. De manier waarop zowel de medewerkers als als de manager met je praat is ongelofelijk de disrespect. Ik geef iedereen als tip er zijn zo veel verzekeraars zoek de goede. Dat bespaart je een heleboel hoofdpijn. Dikke kruis door deze verzekeringsmaatschappij heen.

Slechte service
Super snelle service
Super snelle service, geen AI chat onzin.
Dit zou een norm moeten zijn!
5 sterren!
Slecht slecht slecht geen worden voor
Slecht slecht slecht geen worden voor. Wist niet dat Nederlandse bedrijven ook op deze manier te werk gaan. Nooit meer.

JW からの回答
verzekeringsdienst is voor mij een…
verzekeringsdienst is voor mij een complete teleurstelling. De service voelt alsof je in een brandend huis staat terwijl niemand van jullie zelfs maar de moeite doet om een emmer water te pakken.
Alles loopt mis, niemand helpt, en betrouwbaarheid is blijkbaar geen onderdeel van jullie woordenboek.
Voor mij is dit klaar. Ik wil nooit meer iets met jullie te maken hebben.

JW からの回答
Goed en snel een auto verzekering…
Goed en snel een auto verzekering afgesloten. Zeker aan te raden.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Slechtste verzekering ooit. Je bent tien jaar klant betaald altijd netjes en wanneer je ze een keer nodig hebt behandelen ze jou als een stuk vuil. Je hebt niks aan ze zodra ze iets voor jou moeten regelen. Sluiten zomaar je verzekering af terwijl ze wel geld afschrijven. Contact verloopt respectloos en denigrerend. Afspraken worden niet nagekomen. Geen aanrader!

JW からの回答
Goede ervaring met JW Verzekeringen…
Goede ervaring met JW Verzekeringen voor mijn autoverzekering. Alles werd duidelijk uitgelegd en snel geregeld. Vriendelijke service en goede bereikbaarheid. Zeker een aanrader.
Vertrouwd, eerlijk en duidelijk
Als ondernemer wil ik bezig zijn met mijn zaak, niet met de kleine lettertjes. JW verzekeringen snapt dat. Waar andere partijen blijven hangen in standaardpakketten, dacht Jasper echt met mijn specifieke bedrijfsrisico’s mee.
Het contact is zakelijk wanneer het moet, maar persoonlijk wanneer het telt. Vooral de proactieve houding over preventie (in plaats van alleen maar premie innen) bespaart mij een hoop kopzorgen. Een absolute aanrader voor iedere ZZP’er of MKB’er die zoekt naar een partner in plaats van alleen een polis.
Autoverzekering
Zeer tevreden over het afsluiten van een zakelijke autoverzekering. Snel geregeld, goed product en prijs!
Palsrok Project Management
Dit zijn gewoon ordinaire zakkenvullers
Ze lijken goedkoop, maar dit zijn ze totaal niet. Laten je met alles in de steek. Zoals eerder benoemd door andere, Je bent al klant en dan heb je ze nodig, dan vragen ze ff of ze "ter verificatie" ff hun socials wil volgen🤣
Daarnaast verhogen ze jaarlijks de premie okal rijdt je geen schade.
Wees gewaarschuwd!

Prima service
Snelle communicatie en gewoon via a.s.r. allrisk verzekerd (met korting), maar scheelde enorm qua premie met bijvoorbeeld een Univé of Rabobank. Erg fijn!
Hoe kunnen jullie tussentijds prijzen…
Hoe kunnen jullie tussentijds prijzen gaan veranderen zonder te overleggen met de consument. Dit heb ik nog nooit meegemaakt

JW からの回答
Dit noem je nou echte oplichters
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。