Gastrovennerne pÃ¥ fÞdselsdagstur ved ThyborÞn En rigtig god og lÊrerig tur. Vi sÃ¥ mindst 200 forskellige sÊler. Vores guide var en meget entusiastisk behagelig ung mand - Meget vidende - Undertegne... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
5/7 2024 var vi pÃ¥ den guidede tur: Fra Fjord til Bord ved guide Melina Nikolajsen. En helt igennem fantastisk tur hvor vi selv var aktive i fjorden med vaders og fik smagt en masse lÊkre smagsprÞv... ãã£ãšèŠã
Uforglemmelig oplevelse i juli 2023! SkrÊddersyet dagsprogram med sÞde Melina, som ogsÃ¥ viste sig at vÊre en ret fantastisk kok. Hele oplevelsen efter aftale med Michael, alt var intet mindre end per... ãã£ãšèŠã
Et lille hyggeligt sted, hvor der var krÊset om hver eneste detalje i indretningen. Genbrug og opfindsomme hjÞrner for bÞrn og voksen at gÃ¥ pÃ¥ opdagelse i. Drengene pÃ¥ 2,5 og 8 var begejstrede fra sta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen indenfor i Jyllandsakvariet ThyborÞn. Få oplevelser i selskab med hajer, rokker og andre fisk fra NordsÞen og Limfjorden. I mange af vore bassiner kan man rÞre ved hajer, fisk eller krabber. Find selv rav på den indendÞrs strand, gå ombord på en stor fiskekutter og oplev en gigantisk 15 meter lang model af en kaskelothval. Deltag i en af de mange ture ud af huset - sÊlsafari, ravsafari, ture med traktorbus og mange flere. Man er velkommen til at kommentere på vores side. Vi håber, alle vil holde en god tone. Kommentarer, der er usaglige, lÞgnagtige eller forkerte, vil blive slettet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jyllandsakvariet i Hvide Sande
Vi har besÞgt Jyllandsakvariet i Hvide Sande. Meget hyggeligt sted og en god oplevelse for hele familien. Et autentisk akvarie/museum, med plads til fordybelse for alle aldre. BÞrnene kan komme pÃ¥ en âskattejagtâ igennem akvariet.
En fin âsandstrandâ hvor man kan grave efter rav. Desuden ogsÃ¥ en fin udstilling om rav. Vi blev alle meget klogere :)
Vi brugte også lang tid i det kreative hjÞrne, hvor vi lavede skåle af skaller (gratis).
Alt i alt en god oplevelse, vi kommer helt sikkert igen.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse for hele familien!
Jyllandsakvariet byder pÃ¥ en hyggelig og lÊrerig oplevelse med masser af spÊndende fisk og havdyr fra de danske farvande. Personalet er venligt og brÊnder tydeligt for formidlingen. BÞrnene elskede at rÞre ved krabber og fladfisk i rÞrebassinerne, og fodringen af sÊlerne var et hÞjdepunkt. En sjov, sanselig og nÊrvÊrende oplevelse â bestemt et besÞg vÊrd!
En heads up
En heads up - de tager ikke i mod ledsagerkort. Og det meget dyrt at komme ind for nÊsten ikke at se noget. Og der virkelig mange barnevogne som folk bare har sat alle vegne. Men sÞde hajer og rokker man kan prÞve at rÞre.
Super oplevelse og virkelig flotâŠ
Super oplevelse og virkelig flot service.
Vi kunne ikke nå vores planlagte tid pga fÊrgen, men skipper ringede os op og tilbÞd en senere tid og vi fik en fantastisk oplevelse. Tusind tak
Uforglemmelig oplevelse i juli 2023!
Uforglemmelig oplevelse i juli 2023!
SkrÊddersyet dagsprogram med sÞde Melina, som også viste sig at vÊre en ret fantastisk kok. Hele oplevelsen efter aftale med Michael, alt var intet mindre end perfekt! Her efter små 2 år sidder vi stadig tilbage med minder om en helt sÊrlig og begivenhedsrig dag, som vores piger vil huske for livet! SÊl/delfinsafari, krabbe- og rejefangst, lÊkkert seafood måltid, traktorkÞrsel og rundtur i akvariet efter lukketid.
Med dygtig guide på sÊlsafari
Gastrovennerne på fÞdselsdagstur ved ThyborÞn
En rigtig god og lÊrerig tur. Vi så mindst 200 forskellige sÊler. Vores guide var en meget entusiastisk behagelig ung mand - Meget vidende - Undertegnede var isÊr imponeret af at vÊre tÊt på en havvindmÞlle. Det var interessant. Så gjorde det jo heller ikke noget at vi havde et helt fantastisk vejr. Båden vi sejlede i var også ok. Det var rart at der engang imellem blev sat tempo på.
God vind fremover til dem som "kÞrer" sÊlsafarierne
Gastrovennerne takker mange gange for en rigtig god oplevelse
Ãsterssafari midt februar i LimfjordenâŠ
Ãsterssafari midt februar i Limfjorden - frost og faldende sne, - men en kÊmpe oplevelse - fÞrst meget fin introduktion og bagefter var der gjort klart med bobler, tÊndte kuglegrill og alt hvad man kan Þnske sig af Þsters tilbehÞr :-) tak for super arrangement kan varmt anbefales (trods kulden :-))
Fantastisk oplevelse
Ãsters Safari med âfangst garantiâ virkelig sjovt og spÊndende for alle aldre, selvom det nok ikke er alle bÞrn der vil spise med. Melina og Poul (?Polle?) var super gode til at forklare og hjÊlpe, komme med rÃ¥d og vejledning
Ku godt finde på at tage en tur mere
Michael, du kan godt belÞnne dem med en go flaske, det er velfortjent ð
SÊlsafari fra ThyborÞn
SÊlsafari fra ThyborÞn
Fantastisk tur på Limfjorden med skipper Polle. En tur, der bÞd på fortÊllinger om livet i ThyborÞn og på fjorden, vingesus fra kÊmpevindmÞller og masser af sÊler.
Jeg er fan af ThyborÞn og af Polleð
Fra Fjord til Bord
5/7 2024 var vi på den guidede tur: Fra Fjord til Bord ved guide Melina Nikolajsen.
En helt igennem fantastisk tur hvor vi selv var aktive i fjorden med vaders og fik smagt en masse lÊkre smagsprÞver fra fjorden (krabbeklÞr, krabbesuppe, rejer, tang, urter).
Melina var en fantastisk guide som formåede at få alle med, store som små.
Mvh. Fam. NÞrregaard
Husby klitplantage.
Vi har 18/6-24 vÊret på traktortur i Husby plantage.
Venligt, men uprÞvet personale og al for megen kÞrsel på asfalt. Der er mange gode ruter gennem plantagen, der kunne vÊre tilvalgt, men alligevel blev det Klitvej meget af tiden.
Vh Gurli Hassing

Vi var med Jyllandsakvariet pÃ¥âŠ
Vi var med Jyllandsakvariet på Þsterssafari og hvor var det bare en spÊndende oplevelse! David, Nikolaj og Camilla var nogle virkelig vidende og engagerede guider og vi var i gode hÊnder! Tak for en dejlig oplevelse!
SÊlsafari med Ole...
Vi har i uge 29 vÊret på sÊlsafari med Ole som guide.. det var så fed en oplevelse. Vi så masser af sÊler og vi var ude ved en vindmÞlle, faktisk helt ind under den, og det var en rigtig sjov oplevelse. Vi sluttede af med at mÊrke de store bÞlger og det var en fornÞjelse at have Ole som turguide.
Alle pengene vÊrd, vi gÞr det gerne igen..
Super oplevelse!!
Super oplevelse!!! Vores guider David og Melina var fantastiske og arrangementet var virkelig hyggeligt.
Super godt arrangement
Ravsafari: Dygtig og kompetent guide. Tilpas og lÊrerig teori og praksis. SpÊndende for både bÞrn og voksne.
Ravsafari
Var med familien på ravsafari. Pga mange dage med Þstenvind var forholdene ikke perfekte til at finde rav, men på trods guiden var rigtig god til at lave det naturtro. Hun lagde tang, småsten og rav ud og lavede nogle Þvelser som var sjove for både bÞrn og voksne. Hun var derudover rigtig god til at formidle på både tysk og dansk.
Ãsterssafarieð
Ãsterssafarieð.
Vi er lige kommet hjem for Þsterssafarið. Hold nu op en god tur. Fin instruktion inden vi begav os afsted. EfterfÞlgende lÊkkert anrettet bord med tilbehÞr og bobler til vores indfangede Þsters. God hjÊlp til at lÊre at Ã¥bne og tilberede Þsters bÃ¥de rÃ¥ og pÃ¥ grill. Det smagte sÃ¥ godtð. Tak for dejlig dagð
Gammelt slidt lille sted
Gammelt slidt lille sted, mÞrkt og beskidt. Alt for dyr indgangsbillet.
I betragtning af indgangsbillet koster det samme som zoo i Berlin hvor vi brugte en hel dag her i sommer og så tre kvarter hos jer, virkede det meget sÞlle og lille. Vi har gennem årene besÞgt samtlige zoo og akvarier i DK, og der er jeres desvÊrre sÞlle og alt for dyrt, selv på en regnvejrsdag i sommerferien.

Jyllandsakvariet ããã®åç
Et overraskende og hyggeligt sted, hvor der var krÊset om detaljerne
Et lille hyggeligt sted, hvor der var krÊset om hver eneste detalje i indretningen. Genbrug og opfindsomme hjÞrner for bÞrn og voksen at gå på opdagelse i. Drengene på 2,5 og 8 var begejstrede fra start til slut (4 timer) klappede fisk, fandt mikroskopiske stykker rav, men der var rigeligt af det, legede på legepladser og lÊste i bÞger. God tid til også at slappe af som voksen og kigge på sine glade bÞrn, der tog sig tid. Alt i alt en overraskende og god oplevelse. Er du på ferie i Thy, kan kombibilletten 4 i 1 anbefales. Så får du fÊrgetur tur/retur fra Agger, transport i traktorbus, og entre til Iskunsten og Jyllandsakvariet.

SÊlsafari med Kaptajn Karl var enâŠ
SÊlsafari med Kaptajn Karl var en oplevelse :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ