レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Gastrovennerne pÃ¥ fÞdselsdagstur ved ThyborÞn En rigtig god og lÊrerig tur. Vi sÃ¥ mindst 200 forskellige sÊler. Vores guide var en meget entusiastisk behagelig ung mand - Meget vidende - Undertegne... もっず芋る

5/7 2024 var vi pÃ¥ den guidede tur: Fra Fjord til Bord ved guide Melina Nikolajsen. En helt igennem fantastisk tur hvor vi selv var aktive i fjorden med vaders og fik smagt en masse lÊkre smagsprÞv... もっず芋る

Uforglemmelig oplevelse i juli 2023! SkrÊddersyet dagsprogram med sÞde Melina, som ogsÃ¥ viste sig at vÊre en ret fantastisk kok. Hele oplevelsen efter aftale med Michael, alt var intet mindre end per... もっず芋る

Et lille hyggeligt sted, hvor der var krÊset om hver eneste detalje i indretningen. Genbrug og opfindsomme hjÞrner for bÞrn og voksen at gÃ¥ pÃ¥ opdagelse i. Drengene pÃ¥ 2,5 og 8 var begejstrede fra sta... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 氎族通

圓該䌁業による蚘述

Velkommen indenfor i Jyllandsakvariet ThyborÞn. Få oplevelser i selskab med hajer, rokker og andre fisk fra NordsÞen og Limfjorden. I mange af vore bassiner kan man rÞre ved hajer, fisk eller krabber. Find selv rav på den indendÞrs strand, gå ombord på en stor fiskekutter og oplev en gigantisk 15 meter lang model af en kaskelothval. Deltag i en af de mange ture ud af huset - sÊlsafari, ravsafari, ture med traktorbus og mange flere. Man er velkommen til at kommentere på vores side. Vi håber, alle vil holde en god tone. Kommentarer, der er usaglige, lÞgnagtige eller forkerte, vil blive slettet.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

34件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jyllandsakvariet i Hvide Sande

Vi har besÞgt Jyllandsakvariet i Hvide Sande. Meget hyggeligt sted og en god oplevelse for hele familien. Et autentisk akvarie/museum, med plads til fordybelse for alle aldre. BÞrnene kan komme pÃ¥ en “skattejagt” igennem akvariet.
En fin “sandstrand” hvor man kan grave efter rav. Desuden også en fin udstilling om rav. Vi blev alle meget klogere :)
Vi brugte også lang tid i det kreative hjÞrne, hvor vi lavede skåle af skaller (gratis).
Alt i alt en god oplevelse, vi kommer helt sikkert igen.

2025幎10月23日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse for hele familien!
Jyllandsakvariet byder pÃ¥ en hyggelig og lÊrerig oplevelse med masser af spÊndende fisk og havdyr fra de danske farvande. Personalet er venligt og brÊnder tydeligt for formidlingen. BÞrnene elskede at rÞre ved krabber og fladfisk i rÞrebassinerne, og fodringen af sÊlerne var et hÞjdepunkt. En sjov, sanselig og nÊrvÊrende oplevelse – bestemt et besÞg vÊrd!

2025幎7月21日

En heads up

En heads up - de tager ikke i mod ledsagerkort. Og det meget dyrt at komme ind for nÊsten ikke at se noget. Og der virkelig mange barnevogne som folk bare har sat alle vegne. Men sÞde hajer og rokker man kan prÞve at rÞre.

2025幎7月7日
自発的なレビュヌ

Uforglemmelig oplevelse i juli 2023!

Uforglemmelig oplevelse i juli 2023!
SkrÊddersyet dagsprogram med sÞde Melina, som også viste sig at vÊre en ret fantastisk kok. Hele oplevelsen efter aftale med Michael, alt var intet mindre end perfekt! Her efter små 2 år sidder vi stadig tilbage med minder om en helt sÊrlig og begivenhedsrig dag, som vores piger vil huske for livet! SÊl/delfinsafari, krabbe- og rejefangst, lÊkkert seafood måltid, traktorkÞrsel og rundtur i akvariet efter lukketid.

2024幎7月11日
自発的なレビュヌ

Med dygtig guide på sÊlsafari

Gastrovennerne på fÞdselsdagstur ved ThyborÞn
En rigtig god og lÊrerig tur. Vi så mindst 200 forskellige sÊler. Vores guide var en meget entusiastisk behagelig ung mand - Meget vidende - Undertegnede var isÊr imponeret af at vÊre tÊt på en havvindmÞlle. Det var interessant. Så gjorde det jo heller ikke noget at vi havde et helt fantastisk vejr. Båden vi sejlede i var også ok. Det var rart at der engang imellem blev sat tempo på.
God vind fremover til dem som "kÞrer" sÊlsafarierne
Gastrovennerne takker mange gange for en rigtig god oplevelse

2025幎4月26日

Østerssafari midt februar i Limfjorden

Østerssafari midt februar i Limfjorden - frost og faldende sne, - men en kÊmpe oplevelse - fÞrst meget fin introduktion og bagefter var der gjort klart med bobler, tÊndte kuglegrill og alt hvad man kan Þnske sig af Þsters tilbehÞr :-) tak for super arrangement kan varmt anbefales (trods kulden :-))

2025幎2月15日

Fantastisk oplevelse
Østers Safari med “fangst garanti” virkelig sjovt og spÊndende for alle aldre, selvom det nok ikke er alle bÞrn der vil spise med. Melina og Poul (?Polle?) var super gode til at forklare og hjÊlpe, komme med rÃ¥d og vejledning
Ku godt finde på at tage en tur mere
Michael, du kan godt belÞnne dem med en go flaske, det er velfortjent 😉

2024幎10月12日

SÊlsafari fra ThyborÞn

SÊlsafari fra ThyborÞn
Fantastisk tur på Limfjorden med skipper Polle. En tur, der bÞd på fortÊllinger om livet i ThyborÞn og på fjorden, vingesus fra kÊmpevindmÞller og masser af sÊler.
Jeg er fan af ThyborÞn og af Polle😄

2024幎8月8日

Fra Fjord til Bord

5/7 2024 var vi på den guidede tur: Fra Fjord til Bord ved guide Melina Nikolajsen.
En helt igennem fantastisk tur hvor vi selv var aktive i fjorden med vaders og fik smagt en masse lÊkre smagsprÞver fra fjorden (krabbeklÞr, krabbesuppe, rejer, tang, urter).
Melina var en fantastisk guide som formåede at få alle med, store som små.
Mvh. Fam. NÞrregaard

2024幎7月5日

Husby klitplantage.

Vi har 18/6-24 vÊret på traktortur i Husby plantage.
Venligt, men uprÞvet personale og al for megen kÞrsel på asfalt. Der er mange gode ruter gennem plantagen, der kunne vÊre tilvalgt, men alligevel blev det Klitvej meget af tiden.
Vh Gurli Hassing

2024幎6月18日

Hej Gurli

Tak for jeres deltagelse på turen og for jeres anmeldelse efterfÞlgende.
Vi er glade og taknemmelige for, at vi har fået muligheden for at kÞre med traktorbussen på Naturstyrelsens areal i Husby Klitplantage. Et område hvor der normalt ikke må vÊre kÞrsel med motorkÞretÞjer. Den rute, vi kÞrer gennem plantagen, er bestemt af flere ting. Dels er det helt enkelt de eneste veje, hvor det er muligt at kÞre med traktorbussen, fordi den krÊver en del plads og ingen skarpe sving. Dertil kommer, at vi naturligvis holder os på de veje, hvor vi har tilladelse til at kÞre, og ikke mindst så gÊlder hensynet til den natur, vi bevÊger os rundt i. Vi hverken kan eller vil kÞre med traktor på de mindre veje, hvor vi risikerer at gÞre skade på blandt andet de 3 arter af vilde orkideer, der findes i plantagen.
Jeres 2 guider på turen, ThorbjÞrn og Louise, er nye på turen i Husby Klitplantage, men begge har mange års formidlingserfaring. Det er klart, at havde turen vÊret på gå-ben, ville I vÊre kommet ind i andre områder af plantagen, hvor det også ville vÊre andre emner, der ville blive formidlet om. I valgte en tur med traktorbussen, og i beskrivelsen af turen fremgår det helt, som I har oplevet, at I vil kÞre igennem plantagen og gÞre stop ved Marens Maw. Turen med traktorbussen inkluderer desuden et besÞg på Helmklink Havn, og så vil det uundgåeligt blive til nogle kilometers kÞrsel.

Mvh
Michael Madsen, indehaver

SÊlsafari med Ole...

Vi har i uge 29 vÊret på sÊlsafari med Ole som guide.. det var så fed en oplevelse. Vi så masser af sÊler og vi var ude ved en vindmÞlle, faktisk helt ind under den, og det var en rigtig sjov oplevelse. Vi sluttede af med at mÊrke de store bÞlger og det var en fornÞjelse at have Ole som turguide.
Alle pengene vÊrd, vi gÞr det gerne igen..

2023幎7月18日

Ravsafari

Var med familien på ravsafari. Pga mange dage med Þstenvind var forholdene ikke perfekte til at finde rav, men på trods guiden var rigtig god til at lave det naturtro. Hun lagde tang, småsten og rav ud og lavede nogle Þvelser som var sjove for både bÞrn og voksne. Hun var derudover rigtig god til at formidle på både tysk og dansk.

2022幎10月20日

Østerssafarie😃

Østerssafarie😃.

Vi er lige kommet hjem for Þsterssafari😃. Hold nu op en god tur. Fin instruktion inden vi begav os afsted. EfterfÞlgende lÊkkert anrettet bord med tilbehÞr og bobler til vores indfangede Þsters. God hjÊlp til at lÊre at Ã¥bne og tilberede Þsters bÃ¥de rÃ¥ og pÃ¥ grill. Det smagte sÃ¥ godt😃. Tak for dejlig dag😃

2022幎10月8日

Gammelt slidt lille sted

Gammelt slidt lille sted, mÞrkt og beskidt. Alt for dyr indgangsbillet.
I betragtning af indgangsbillet koster det samme som zoo i Berlin hvor vi brugte en hel dag her i sommer og så tre kvarter hos jer, virkede det meget sÞlle og lille. Vi har gennem årene besÞgt samtlige zoo og akvarier i DK, og der er jeres desvÊrre sÞlle og alt for dyrt, selv på en regnvejrsdag i sommerferien.

2022幎8月3日

Hej Anette

Tak for din kommentar og muligheden for at svare på den.

Vi er kede af, at vores indretningsstil ikke faldt i din smag. ”Gammelt og slidt” er mÃ¥ske ikke den formulering, vi selv ville have brugt, men ordene ”autentisk og Êgte” ville vi derimod gerne sÊtte pÃ¥ vores samling af skÞnne, brugte ting og sager.

Det er et bevidst valg, at vi bruger genbrugsmaterialer i vores indretning. Al den trÊ, vi bruger i indretningen, er fx rigtigt moletrÊ, hyttefade, drivtÞmmer og lignende. Det samme gÊlder de mange forskellige dekorationer, man kan se her. Det er redningskranse, koÞjer, navneskilte og meget mere fra fx gamle fiskekuttere.
Igennem mere end 26 år har det vÊret vores tilgang til indretning; vi har tilvalgt gammelt og autentisk og fravalgt nyt og identitetslÞst. De gamle, maritime ting fortÊller historier, som vi synes, passer perfekt blandt vores hajer og fisk.

På samme måde er det et bevidst valg, at belysningen er dÊmpet.
Det er trods alt fiskenes verden ”under vandoverfladen”, man bydes velkommen ind i.

Rikke fra Jyllandsakvariet

Et overraskende og hyggeligt sted, hvor der var krÊset om detaljerne

Et lille hyggeligt sted, hvor der var krÊset om hver eneste detalje i indretningen. Genbrug og opfindsomme hjÞrner for bÞrn og voksen at gå på opdagelse i. Drengene på 2,5 og 8 var begejstrede fra start til slut (4 timer) klappede fisk, fandt mikroskopiske stykker rav, men der var rigeligt af det, legede på legepladser og lÊste i bÞger. God tid til også at slappe af som voksen og kigge på sine glade bÞrn, der tog sig tid. Alt i alt en overraskende og god oplevelse. Er du på ferie i Thy, kan kombibilletten 4 i 1 anbefales. Så får du fÊrgetur tur/retur fra Agger, transport i traktorbus, og entre til Iskunsten og Jyllandsakvariet.

2022幎7月18日

Hej Margrethe

Tusind tak for din fantastiske beskrivelse af jeres besÞg!
Det gÞr os super glade at lÊse, at jeres drenge var begejstrede og hyggede sig her. Vi har igennem akvariets 26 år gjort os mange overvejelser om, hvordan man som bÞrnefamilie skal kunne have nogle sjove oplevelser samtidig med, at det er trygt, og at man som forÊldre kan slappe af og bare nyde bÞrnenes leg.
Derfor gÞr det os så vanvittigt glade, at det er netop den oplevelse, I har haft.

De allerbedste hilsner
Rikke fra Jyllandsakvariet