Jyskbatteriservice レビュヌ 25

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SUPER SERVICE! Kan kun anbefale Jysk Batteriservice, en kammerart sagde jeg skulle snakke med dem da jeg skulle have lavet nyt batteri til min el-scooter. Fik kontaktet dem og fik suverÊn service he... もっず芋る

Jeg fik renoveret mit cykelbatteri til en god pris, men da jeg fik det tilbage, var det faktisk ikke bedre end da jeg afleverede det. Jeg har nu skrevet 3 mails fordelt over et par uger, hvor jeg ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan IKKE anbefales! KÞb et nyt batteri eller find et andet firma! Vi fik vores batteri "renoveret" for 1700,- og 3 uger efter virkede det ikke. Da vi indleverede det fik vi af vide at der var kom... もっず芋る

䌁業が回答したした

I sidste mÃ¥ned fik jeg lavet et batteri til min sco cykel fra bilka jeg fik det opgraderet fra 20km ca til 100km og det kÞrer perfekt jeg er sÃ¥ glad for det Tusind tak Nicklas og Magnus for jeres... もっず芋る

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

25件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg fik renovering mit batteri til min

Jeg fik renovering mit batteri til min elcykel for halvanden år siden for 3000 kr. Det er brÊndt sammen.
Har ikke cyklet mere end 150 km med det. SÃ¥ vil ikke anbefale det.

2024幎1月15日
自発的なレビュヌ
Jyskbatteriservice ロゎ

Jyskbatteriservice からの回答

Hej Jette,

Tak for din henvendelse. Jeg kan se, at du har kontaktet JyskBatteriService ApS.på trustpilot Det lyder som om, der er sket en misforståelse, da vi ikke kan finde dig i vores system. Det kan vÊre, at du har kontaktet den forkerte virksomhed. Måske den der var der fÞr os ? Vi har aldrig renoveret noget batteri for dig .

Desuden vil jeg gerne uddybe vores politik vedrÞrende batterier, der ikke har vÊret brugt eller opladet i en lÊngere periode. Vores garanti dÊkker normalt ikke batterier, der ikke er blevet brugt eller opladet i lang tid mere end 3 måneder, da dette kan forårsage skader på batteriet. BMS-systemet, som står for batteristyringssystemet, kan aflade batteriet når det ikke er i brug. Derfor kan vi desvÊrre ikke dÊkke et batteri, der er blevet påvirket af inaktivitet.

Hvis du mener, at der er sket en fejl, og du stadig mener, at garantien bÞr dÊkke dit batteri, så lad os venligst vide det, og vi vil gerne undersÞge sagen nÊrmere for dig.

Venlig hilsen, Jyskbatteriservice ApS

De rakkede ned på en masse der solgte

De rakkede ned på en masse der solgte samme varer billigere på Facebook og jeg stilte spÞrgsmål til den service de lovpriste hos dem selv. Det resulterede i en blokering fra deres opslag og sletning af kommentar. Lad os se når deres service skal dÊkke div fÞlgeskader af deres produkter. Hvor mange undskyldninger der så er. Det er altid nemt at udelukke indtil der kun er folk tilbage der giver ret. Hvad kan i gÞre bedre? Tag jer samnen.

SVAR:
Det var sÃ¥mÊnd ikke noget hjemmefusket og ikke godkendt over det. De er bare bedre til at gÞre forretning end jer og har ikke behov for at rakke ned pÃ¥ konkurrenter.. Der er fuld dansk garanti og reklamationsret pÃ¥ dem. Jeg er fint tilfreds med mit og har ingen problemer. En anden sjov ting. I havde ingen anmeldelser fÞr jeg gav min, selvom i ikke var nyetablerede. EfterfÞlgende er det pludselig vÊltet ind med positive fra folk. 😂

2023幎10月10日
自発的なレビュヌ
Jyskbatteriservice ロゎ

Jyskbatteriservice からの回答

åhh dig der genere og stÞtter om ulovlige lithium batterier som florere på Facebook uden garanti eller godkendt af dansk batteri producent .skal lige gÞre noget klart over dig og andre som ser dette ..

DE BATTERIER SOM SÆLGES PÅ FACEBOOK DBA OG ANDRE STEDER DE ER FRA KINA MANGE AF DEM ELLER EN SOM SIDDER I EN GARAGE OG LAVER FUSK OG HURTIG PENGE BATTERIER SOM ER DIREKTE FARLIGE /BRÆNDFARLIGE. FOR FORBRUGERENDE

SÅ tÊnker ikke du behÞver og hÊnge os ud pÃ¥ denne mÃ¥de fordi der er nogle som bryder reglerne for at tjene hurtig penge . DEN GÅR IKKE I DANMARK :::.....

Vi vil gerne understrege, at det er afgÞrende at overholde loven og sikre, at alle produkter, der sÊlges, opfylder de nÞdvendige standarder og krav, herunder garantier og forsikringer for at beskytte forbrugerne. Vi er en ansvarlig virksomhed, der tager vores forpligtelser alvorligt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。