レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Én ting er selve produktet - altsÃ¥ vinen - som er som den skal vÊre👍🏻 Noget andet, og mÃ¥ske endnu bedre, er leveringen. Det er SÅ perfekt, fleksibelt, og kan tilpasses til prÊcis det tidsrum je... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kÞbte ogsÃ¥ "sÞsteren" Da vi havde smagt den Þkologiske Pinot Gris vin fra Alsace, kÞbte vi ogsÃ¥ 6 GewÃŒrsttraminer fra samme vingÃ¥rd. Begge er dejlige Þkologiske vine til en fair pris og leveret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Perfekt service og vejledning Vinen til risalamande skulle i hus. Det blev en Quinta do Vale Meão Vintage Port 2017. Åbnes to timer fÞr servering, blid dekantering. En perfekt smagsoplevelse o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som en leg. 3 af 4 100krs vine er smagt, to lever op til hypen, en bare god ( 97 point!). Fin retur politik som jeg dog ikke har prÞvet, forventer skÊve vine returneret uden diskussion / de kommer... もっず芋る

䌁業情報

1. ワむン専門店

Jysk Vin ApS に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Jysk Vin er et af Danmarks fÞrende vinfirmaer der helt tilbage i 1982 startede med at importere kvalitetsvin direkte fra vinbonden med henblik på direkte salg til vore kunder.

Via jyskvin.dk og ikke mindst personalet i vores butik i Randers, forsÞger vi hver dag at gÞre vinnyderne klogere på vin.

Hurtig levering over hele Danmark

Bestillinger foretaget på hverdage inden kl. 15 afsendes samme dag, hvorfor vi tilbyder lynhurtig levering over hele Danmark.

Vi vil garantere din tilfredshed

Hos Jysk Vin har vi en ambition om, at du skal vÊre 100% tilfreds med dit vinkÞb! Gerne så tilfreds, at du handler igen - og endda fortÊller vennerne eller naboen om den gode oplevelse.
Derfor har vi også vores tilfredshedsgaranti!

Kort og godt gÃ¥r det ud pÃ¥, at hvis vores vine ikke lever op til forventningerne, tager vi indenfor 30 dage efter dit kÞb dine uÃ¥bnede flasker retur – PÅ VORES REGNING.

Vi er helt bevidste om, at smag og behag er forskellig fra person til person. Derfor gÞr vi os ogsÃ¥ stor umage med at beskrive vinene sÃ¥ godt som muligt, sÃ¥ du har den bedst mulige idé om, hvad du kÞber. Men vi kan Êrlig talt ogsÃ¥ tage fejl – og vin kan sagtens Êndre sig over tid. Og derfor beder vi dig kontakte os pÃ¥ jyskvin@jyskvin.dk eller Tlf: 86 40 44 44, hvis du ikke er tilfreds med dit vinkÞb.
Så finder vi en lÞsning på det.

BemÊrk at vores tilfredshedsgaranti udelukkende gÊlder på vin.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

5465件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Hurtig levering og konkurrencedygtige

Hurtig levering og konkurrencedygtige priser på et godt sortiment.

2025幎8月5日

Jysk Vin ApS からの回答

Mange tak for de pÊne ord om levering, sortiment og priser - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Og husk endelig at tage fat i os, hvis du har spÞrgsmål eller kommentarer inden dit nÊste vinkÞb.

Super vine-super service

Super vine, super hjemmeside, super service.
Altid gode vine til fornuftige priser og rigtig gode tilbud. Hurtig og effektiv levering.

2025幎8月21日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord om vine, hjemmeside og service, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Checket til fingerspidserne

Checket til fingerspidserne

2025幎8月6日

Jysk Vin ApS からの回答

Dejligt, at du tryktester os. Det må betyde stor tilfredshed, og det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Esben, Jysk Vin

Gode varer og gode priser

2025幎8月5日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Esben, Jysk Vin

God rÃ¥dgivning og virkelig lÊkre vine

God rådgivning og virkelig lÊkre vine til en fornuftig pris - ikke sidste gang jeg har handler hos Jysk Vin!
❀🀩

2025幎8月2日

Jysk Vin ApS からの回答

hvor er det bare dejligt at lÊse, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning - og at både vine og priser levede op til dine forventninger.

Alt klappede

Alt klappede, prisen var rigtig og vinen tissegod

2025幎8月8日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord. Dejlig lÊsning, at alt kÞrte på skinner, at prisen var god og vinen ditto - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Altid gode varer

Altid gode varer, hurtig levering - så hvad mere kan man Þnske?

2025幎8月10日

Jysk Vin ApS からの回答

Dejligt at lÊse, at alt har levet op til dine forventninger.

2025幎7月25日

Jysk Vin ApS からの回答

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Dejligt at lÊse, at levering gik, som den skulle.

Esben, Jysk Vin

Alt kÞrte pÃ¥ skinner og vinen var god

Alt kÞrte på skinner og vinen var god til prisen

2025幎7月23日

Esben, Jysk Vin

Kan kun sige det altid er en oplevelse

Kan kun sige det altid er en oplevelse at handle med jer. Bestillingen kommer 1 - 2 dage efter.
Mit betalings kort drillede, en anden lÞsning blev fundet. En vin jeg plejer at kÞbe var udsolgt, en anden blev anbefalet, er nu også glad for den.
Efter 2 år skete der en fejl levering, fik kun det halve. Fik resten med en en fejl bonus på nÊste ordre
Jeg kan kun anbefale Jysk Vin
Irene - Ballerup

2025幎7月1日

Jysk Vin ApS からの回答

Hvor er det bare dejligt at lÊse, at du er tilfreds med den service, vi tilbyder - også når fejl opstår (men heldigvis sjÊldent).

Gode vine

Gode vine, fornuftige tilbud, god service når behov og hurtig levering.

2025幎7月30日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord om vine, tilbud, service og levering - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Super butik !

Har bestilt vin fra Jysk Vin flere gange. Tilbuddene er i super fine, og service er helt i top, sÃ¥ web-butikken er faktisk blevet mit primÊre go-to-place for god vin 👍

2025幎7月24日

Jysk Vin ApS からの回答

Tak for de pÊne ord, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Ja, kort sagt tak for din fortsatte tillid til os som din vinleverandÞr.

PrÊcis vinbeskrivelse som altid

PrÊcis vinbeskrivelse som altid, hurtig ekspedition, hurtig levering.

2025幎7月22日

Jysk Vin ApS からの回答

Tak for de pÊne ord om beskrivelser, ekspedition og hurtig levering - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Esben, Jysk Vin

En fejl i leverancen blev håndteret

En fejl i leverancen blev håndteret super godt af Mia med hurtig efterleverance.

2025幎7月14日

Jysk Vin ApS からの回答

Ja, fejl sker, og det beklager vi, når det er tilfÊldet. Så vi er rigtige glade for den lÞsning, Mia fandt frem til.

Gode tilbud

Gode tilbud - "bare" bestil 6 flasker så er der ingen fragt. Hurtig og effektiv fragt lige til dÞren :-)

2025幎7月17日

Jysk Vin ApS からの回答

Tak for de pÊne ord om vin og levering, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Hurtig levering efter bestilling

Hurtig levering efter bestilling, og pÃ¥ adressen 🀗

2025幎7月8日

Hurtig og prÊcis levering

God service men vinen levede måske ikke helt op til forventningen

2025幎7月15日

Jysk Vin ApS からの回答

Tak for de pÊne ord om vores service, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Hvis vinen ikke helt lever op til dine forventning, så kontakt gerne vores kundeservice en anden gang. Så skal vi nok finde en lÞsning i forhold til afhentning af vine og kreditering. Vi har trods alt tilfredshedsgaranti.

Godt tilbud på god vin

Godt tilbud på god vin. Hurtig levering og nem kommunikation dertil. Anbefales.

2025幎7月3日

Jysk Vin ApS からの回答

Tak for anbefalingen og for de pÊne ord om vin, levering og kommunikation - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Har kÞbt vin hos Jysk Vin gennem en del

Har kÞbt vin hos Jysk Vin gennem en del år, har altid oplevet god service og god vin.

2025幎7月4日

Jysk Vin ApS からの回答

Ja, kort sagt tak for din fortsatte tillid til os som din vinleverandÞr.

Esben, Jysk Vin

Wine and delivery date as ordered

Wine and delivery date as ordered. Only issue was the delivery guy who left the carton outside the door without ringing the bell to inform us. So the carton was outside for several hours in the weather.

2025幎6月23日

Jysk Vin ApS からの回答

Thank you so much for the kind words and for taking the time to share your experience with us – we truly appreciate it.

I'm very sorry that the delivery driver didn’t ring the doorbell. That’s certainly not how it’s supposed to be.

And please don’t hesitate to reach out to us if you have any questions or comments before your next wine purchase.

Best regards,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。