レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Én ting er selve produktet - altsÃ¥ vinen - som er som den skal vÊre👍🏻 Noget andet, og mÃ¥ske endnu bedre, er leveringen. Det er SÅ perfekt, fleksibelt, og kan tilpasses til prÊcis det tidsrum je... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kÞbte ogsÃ¥ "sÞsteren" Da vi havde smagt den Þkologiske Pinot Gris vin fra Alsace, kÞbte vi ogsÃ¥ 6 GewÃŒrsttraminer fra samme vingÃ¥rd. Begge er dejlige Þkologiske vine til en fair pris og leveret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Perfekt service og vejledning Vinen til risalamande skulle i hus. Det blev en Quinta do Vale Meão Vintage Port 2017. Åbnes to timer fÞr servering, blid dekantering. En perfekt smagsoplevelse o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som en leg. 3 af 4 100krs vine er smagt, to lever op til hypen, en bare god ( 97 point!). Fin retur politik som jeg dog ikke har prÞvet, forventer skÊve vine returneret uden diskussion / de kommer... もっず芋る

䌁業情報

1. ワむン専門店

Jysk Vin ApS に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Jysk Vin er et af Danmarks fÞrende vinfirmaer der helt tilbage i 1982 startede med at importere kvalitetsvin direkte fra vinbonden med henblik på direkte salg til vore kunder.

Via jyskvin.dk og ikke mindst personalet i vores butik i Randers, forsÞger vi hver dag at gÞre vinnyderne klogere på vin.

Hurtig levering over hele Danmark

Bestillinger foretaget på hverdage inden kl. 15 afsendes samme dag, hvorfor vi tilbyder lynhurtig levering over hele Danmark.

Vi vil garantere din tilfredshed

Hos Jysk Vin har vi en ambition om, at du skal vÊre 100% tilfreds med dit vinkÞb! Gerne så tilfreds, at du handler igen - og endda fortÊller vennerne eller naboen om den gode oplevelse.
Derfor har vi også vores tilfredshedsgaranti!

Kort og godt gÃ¥r det ud pÃ¥, at hvis vores vine ikke lever op til forventningerne, tager vi indenfor 30 dage efter dit kÞb dine uÃ¥bnede flasker retur – PÅ VORES REGNING.

Vi er helt bevidste om, at smag og behag er forskellig fra person til person. Derfor gÞr vi os ogsÃ¥ stor umage med at beskrive vinene sÃ¥ godt som muligt, sÃ¥ du har den bedst mulige idé om, hvad du kÞber. Men vi kan Êrlig talt ogsÃ¥ tage fejl – og vin kan sagtens Êndre sig over tid. Og derfor beder vi dig kontakte os pÃ¥ jyskvin@jyskvin.dk eller Tlf: 86 40 44 44, hvis du ikke er tilfreds med dit vinkÞb.
Så finder vi en lÞsning på det.

BemÊrk at vores tilfredshedsgaranti udelukkende gÊlder på vin.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

5465件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

sådan skal det vÊre

gode beskrivelser, fine tilbud der lever optil forventninger og lynhurtig levering!

2025幎5月12日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord om beskrivelser, tilbud og levering - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Og husk endelig at tage fat i os, hvis du har spÞrgsmål eller kommentarer inden dit nÊste vinkÞb.

alt fungerede ok

2025幎5月26日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, hvor jeg for fÞrste gang i Ã¥r havde bestilt Ã¥rets rosévin smagskasse. Kun et minus
 jeg kan simpelthen ikke bestemme mig for, hvilken der er bedst.

2025幎5月9日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord om levering og ikke mindst om selve rosékassen - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Ja, det kan vÊre svÊrt at vÊlge sin favorit, men det gÞr vel ikke noget, at man har flere forskellige favoritter?

Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt.

2025幎5月12日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Esben, Jysk Vin

Det var nemt at bestille- og jo et

Det var nemt at bestille- og jo et utrolig stort udvalg at vÊlge imellem

2025幎5月1日

Esben, Jysk Vin

Altid gode produkter til en fair pris.

Alt fungerer fra bestilling til levering.

2025幎5月15日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord om både bestilling og levering - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering prÊcist som aftalt

2025幎4月30日

Super behagelig oplevelse

Det er en super behagelig oplevelse at handle hos Jysk Vin !
Vi besÞgte deres butik i Randers, der er indbydende med et kÊmpe udvalg af vine - stemningen er hyggelig og man fÞler sig velkommen. Der er tid til en snak omkring vinene og rådgivning til kÞb. Vi gik derfra med flere kasser vin og meget klogere på vin.

Det er bestemt ikke sidste gang vi har kÞbt vin der !

2025幎4月10日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord, og fordi du har taget dig tid til at dele jeres oplevelse med os - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Hvor bliver vi bare glade over at lÊse om jeres besÞg i vores butik - det er jo netop sådan en fornemmelse, vi Þnsker, at vores kunder tager med sig.

SÃ¥ tak for det.

Mindst lige så vigtigt - vi håber selvfÞlgelig også, at vinene er faldet i jeres smag.

Og husk endelig at tage fat i os, hvis I har spÞrgsmål eller kommentarer inden jeres nÊste vinkÞb.

Ja, måske ses vi snart i butikken?

Fin service

Alt, fra bestilling til levering, fungerer upåklageligt.

2025幎5月8日

Det hele fungerer super godt

Det hele fungerer super godt
Og effektiv og god service

2025幎5月4日

Meget hurtig levering

2025幎4月23日

Jysk Vin ApS からの回答

Mange tak for de pÊne ord, og fordi du har taget dig tid til at give os feedback - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Esben, Jysk Vin

Hurtig levering af god vin

2025幎4月10日

Jysk Vin ApS からの回答

Mange tak for de pÊne ord om levering og vin - det sÊtter vi utrolig stor pris på.

Esben, Jysk Vin

LÊkker vin og pålidelig levering

2025幎4月2日

Jysk Vin ApS からの回答

Mange gange tak for de pÊne ord om både vin og levering - og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det sÊtter vi stor pris på.

Esben, Jysk Vin

En rigtig god vin til en rigtig god

En rigtig god vin til en rigtig god pris, og så fik jeg endda lidt ekstra rabat ved udcheckning :-)

2025幎4月8日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord om både vin og pris (og ekstra rabat) ved checkud - det sÊtter vi stor pris på.

Esben, Jysk Vin

Som sÊdvanlig hurtig og prÊcis levering

Det bestilte kom som sÊdvanlig, som aftalt. Hurtigt og prÊcist

2025幎4月9日

Jysk Vin ApS からの回答

Mange tak for de pÊne ord, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os om kvalitet og levering - det sÊtter vi stor pris på.

Som en leg

Fin retur politik som jeg dog ikke har prÞvet, forventer skÊve vine returneret uden diskussion / de kommer jo 10-15%, ellers er jeg fÊrdig med internetvinhandel.
Udfordrer jer lige : der er en anden internetvinsÊlger ( super) som returnerer alle 6 flasker hvis den ikke falder i smag - jeg har kÞbt i et Ã¥rs tid uden reklamation - det virker som en “billig” garanti der utvivlsomt vil skubbe yderligere salg ?
Bare et forslag- og god dag

2025幎4月2日

Jysk Vin ApS からの回答

Mange tak for de pÊne ord, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi stor pris på.

Samtidig tak for at udfordre os - det er taget ad notam til fortsatte tiltag / optimeringer.

Fantastisk

Fantastisk. Levering til aftalt tid.

2025幎4月1日

Jysk Vin ApS からの回答

1000 tak for de pÊne ord og tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi stor pris på.

Hurtig og effektiv levering

2025幎3月24日

Jysk Vin ApS からの回答

Mange tak for de pÊne ord om levering - det sÊtter vi stor pris på.

Selvom Danske FragtmÊnd ikke levede op

Selvom Danske FragtmÊnd ikke levede op til det de skulle så var der tryghed omkring hele indkÞbet. Jeg fik al den info jeg skulle ha.

2025幎3月26日

Jysk Vin ApS からの回答

Mange tak for de pÊne ord om trygheden og kommunikation i forbindelse med leveringen, som ikke helt kÞrte på skinner (hvilket vi beklager) - det sÊtter vi stor pris på.

Esben, Jysk Vin

Leveret prÊcist som forventet.

Leveret prÊcist som forventet.

2025幎3月25日

Jysk Vin ApS からの回答

Mange tak for de pÊne ord om levering - det sÊtter vi stor pris på.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。