レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ekstremt god service! Fik nye bremseklodser på min ladcykel, da mine var nedslidte og hylede ved bremsning. Samt ny kæde og efterspænding. 2 måneder senere hyler bremserne igen, og kæden hopper... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Desværre en meget ærgelig oplevelse. Torsdag D.7 / 8, omkring kl 14:30. Jeg kontakter jer på jeres telefon og fortæller jeg står med en punkteret cykel, og om i har tid til at lappe den... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kædesmeden leverer virkelig god service! Super imødekommende personale og hurtig ekspedition. Meget positivt at kunne hente min ladcykel samme dag, som jeg afleverede den. En rigtig god... もっと見る

企業情報

1. 自転車修理店
  2. 自転車屋

当該企業による記述

El- og ladcykelspecialist. Uddannet personale der laver alle typer reparationer

3.9

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service hos Kædesmeden!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En rigtig god oplevelse – kan kun anbefales!

2025年8月27日
5つ星のうち1の評価

Desværre en meget ærgelig oplevelse

Desværre en meget ærgelig oplevelse.
Torsdag D.7 / 8, omkring kl 14:30.

Jeg kontakter jer på jeres telefon og fortæller jeg står med en punkteret cykel, og om i har tid til at lappe den. I svare ja, jeg skal bare komme forbi.

Jeg kommer forbi, og jeg betaler 200 kr for at få lappet min cykel. Fredag dagen efter er min cykel flad igen på samme dæk og min far åbner op og ser i solgt mig en slange der er 20 cm for lang inde i mit dæk?
Hvad i alverden er det for en service. I sælger mig noget som ikke holder, i informere mig ikke om at i putter en slange i mit dæk som er for stor?

Jeg er dybt chokeret over den oplevelse og at I FUSKER og holder jeres kunder for nar…

ØV ØV ØV. Mega ærgeligt. 200 kr lige ud af vinduet, og jeg er enda en ung pige på SU.
Fup og fidus…

2025年8月7日
Kædesmeden ロゴ

Kædesmeden からの回答

Hej Stine,

Tak for din anmeldelse - jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse og jeg forstår at det er frustrerende at opleve endnu en punktering så kort tid efter.
Jeg vil dog gerne slå fast, at vi naturligvis ikke monterer slanger der ikke passer til det angivne dækmål som står på siden af dækket, da det ikke er en holdbar løsning.

Vi opfordrer altid vores kunder til at vende tilbage til os, hvis der opstår problemer efter en reparation, så vi kan undersøge årsagen og udbedre det uden ekstra omkostning, hvis det skyldes vores arbejde. Det gælder selvfølgeligt også i dit tilfælde, og vi vil meget gerne kigge på din cykel igen.

Jeg har desværre ikke nogen kontaktoplysninger der passer på dit navn i vores system, så du må meget gerne henvende dig på mail eller telefon hvis du ønsker at vi hjælper dig videre eller at vi sammen kan finde en fornuftig løsning så du føler dig godt behandlet.

hej@kaedesmeden.dk

Jeg håber at høre fra dig.

Vh.
Storm

God service!!

Jeg har haft problemer med mit sæde og skruen dertil. En bekendt havde afrundet skruen, da han forsøgte at hjælpe med at justere sædet, hvilket gjorde det umuligt for mig at få skruen af og justere/stramme sædet. Jeg fandt tilfældigt denne cykelbutik ved netsøgning og tog forbi efter arbejde. Med det samme kom en medarbejder hen og spurgte, hvordan han kunne hjælpe. Jeg forklarede problemet, og han gik straks i gang. Han kiggede i flere skuffer for at finde en passende skrue, og en anden medarbejder hjalp hurtigt til. De fandt (heldigvis) én skrue, skiftede den med det samme, smurte sædet med olie og justerede højden. Det var perfekt! Da jeg var klar til at betale, sagde medarbejderen, at jeg ikke skulle betale, men blot kunne komme igen, hvis der var noget andet, der skulle laves. Jeg tilbød igen at betale, men det var ikke nødvendigt. Jeg fyldte lidt luft i dækkene ude foran butikken (gratis) og cyklede derefter videre. Det tog kun 10 minutter. Jeg kommer helt sikkert tilbage, hvis min cykel har brug for hjælp.

2025年5月5日

Byens bedste!

Du mødes altid med transparens, grundighed og god service, uanset hvor travlt de måtte have. De er ærlige, står ved deres arbejde og så er der garanti for arbejdet, du får lavet. Du får et estimat, og der er ingen pludselige ekstra omkostninger, der ikke bliver tjekket hos dig først. Det eneste sted, jeg vil komme.

2024年5月6日
5つ星のうち5の評価

På vej til arbejde begyndte mine gear…

På vej til arbejde begyndte mine gear at hoppe rundt, som gjorde det svært at cykle. Jeg blev anbefalet at ringe til Kædesmeden, som jeg straks gjorde. De fiksede det på 5 minutter uden beregning. Det bliver ikke sidste gang jeg besøger det her sted.

De for en stor anbefaling herfra!

2024年5月1日
5つ星のうち1の評価

Deres nye afdeling ved Rysensteen snød…

Deres nye afdeling ved Rysensteen snød mig og tog 1800 for det! Min elcykel larmede vildt, når jeg bremser. Jeg ville gerne støtte den nye butik, spurgte om de kunne fikse det. Det kunne de, sagde de. Det kostede 1800, og de forklarede mig, hvordan de ville gøre. Jeg bad udtrykkeligt om bekræftelse på, at det fjernede lydene. Ja sagde de, men nej. Efterfølgende gik jeg et par dage efter tilbage og klagede. Nu sagde de, at skiverne skulle udskiftes, det var helt synligt. Ville koste 1600, det ville fjerne lydene. Det er nu bekræftet af anden cykelreperatør. De sagde, at udskiftning skulle man nogen gange. Så var først rep og regning ikke nok. Hvorfor gjorde de så ikke det? Det er svindel og useriøst. Vildt overpriced i forhold til andre værksteder. Supersmart butik men rent svindel!

2024年1月24日

Min go-to cykelsmed

Min go-to cykelsmed. :-) De er super venlige, professionelle og servicen er helt i top. Jeg har været forbi to gange og jeg er super tilfreds med deres arbejde. De er klar på enhver udfordring man end måtte have - jeg havde selv lidt af nogle større komplikationer med min racercykel, men alt blev løst til sidst.

Stor anbefaling herfra.

2024年2月5日
5つ星のうち5の評価

Very good (and quick) service.

Very good (and quick) service.

They forgot to do one small fix related to lamp wires, but handled it right away when i was picking up the bike.

The general service was a pretty "light" version, and not fully comprehensive. But was not a problem as there was not much wrong with the bike (and they verified this) and the service was swift.

2023年5月20日

Godt arbejde!

Wow! Klokken er 17, forhjulet er punkteret, og der er 18km hjem. Hvad gør man så? Jamen, men går ind hos Kædesmeden med hætten i hånden, og møder to fyre med ja-hætten på. 20min senere er jeg på vej hjem, mere end rimelige 180kr fattigere og en rigtig god oplevelse rigere.
Tak for super service!

2023年4月27日

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg oplevede engagerede mekanikere, der tog sig tid til at hjælpe og snakke med mig om, hvad jeg skulle have lavet.

Derudover var der fair priser og god kvalitet på reparationerne!

Min største anbefaling til Kædesmeden.

2023年4月25日

Ekstremt god service!

Ekstremt god service!
2 måneder senere hyler bremserne igen, og kæden hopper en anelse.
Modsat mange andre forretninger, der blot ville mene at det er ens eget forbrug der har forårsaget det, tog de sagen for hånden og sleb bremseskiverne ned samt kortede kæden og gav hele cyklen en ekstra efterspænding, helt kvit og frit.
De forklarer alt under hele processen, samt fortæller hvad problemet er/kan være og hvordan de vil løse det. Dette giver en klar fornemmelse af at det er dybt professionelle folk der knokler i butikken.
Hands down, bedste sted i byen at få repareret din ladcykel (sikkert også din tohjulede cykel)
Mvh
Christoffer

2023年1月25日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk og kompetent service!

Jeg har nu været forbi Kædesmeden to gange med min ladcykel, og begge gange har jeg oplevet SÅ god en service.

Første gang skulle jeg bare have lappet et fladt hjul, men dristede mig til også at spørge om et fuldt servicetjek og udbedring af andre ting. Det kunne de også sagtens klare, men så var cyklen nok først klar dagen efter. Jeg kom en time i lukketid, så havde ikke regnet med andet, faktisk ikke engang at den var klar dagen efter, men det var den, og den kørte så godt bagefter.

Begge gange, før indlevering, har jeg oplevet personale som kort kigger på den, fortæller hvad de vil anbefale der skal laves/hvad problemet måske skyldes, og giver et prisoverslag på de forskellige ting. Prisen er i øvrigt meget fair!
Begge gange når jeg er kommet ned til afhentning, har jeg oplevet personale som fortæller og forklarer hvad der er blevet lavet, så selv jeg, der ikke ved meget om de mekanisme komponenter, har kunne følge med.

Derudover er de super hurtige.
Jeg vil helt klart anbefale dem til alle!

2023年1月13日
5つ星のうち5の評価

Var lige ned og spørge om en pris på at lave min ladcykel mere hyggelig stemning har jeg ikke prøvet før god service og de havde tid til alle mine spørgsmål med et smil så min cykel skal ned og laves hos dem og altid

2023年1月2日

5 stars all the way

5 stars all the way. I almost had an accident today when my breaks froze. It turns out it will be very costly but the guys in Kædesmeden fixed the problem meantime and after 2 hours I had my bike and payed a very reasonable price. Super service, not pushy and big smiles. I have an electric bike and this is where I will have it serviced in the future. Top Top Top!!!

2022年10月3日

Fantastisk cykelværksted

Var så heldig og finde dette sted og må jeg sige en positiv og rar oplevelse det har været. Julius var enorm venlig og imødekommende, som tog imod min el-cykel med åbne arme. Havde døjet længe med tilbagevendende problemer af begge håndbremser og det blev fixet samme dag jeg afleverede min cykel.

Kan varmt anbefale dette sted, især for dig, som leder efter det perfekte værksted for din bike!

2022年9月2日
5つ星のうち5の評価

Min cykel trængte til en gennemgang og opgradering af brugte dele, hvorfor jeg kørte ned forbi Kædesmeden.

De gennemgik hele cyklen og gav mig en kompetent rådgivning om hvad der behøvede udskiftning og hvad der kunne vente.

Jeg fik en fair pris og cyklen tilbage igen næste dag.

Super oplevelse, jeg kommer gerne igen.

2022年8月15日

Yderst serviceminded

Yderst serviceminded, hurtig og kompetent til en god pris. Min cykel føles som en drøm efter service hos dem.
Bruger kun dem i fremtiden. Giver dem mine varmeste anbefalinger. Mvh Britta

2022年4月25日