Kaerne レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Kaerne finder du nÞje udvalgte styles, til kvinder, fra mindre kendte brands - udvalgt for at hjÊlpe dig med at opbygge en garderobe med tidlÞse favoritter, der kan bruges sÊson efter sÊson.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

10/10

Det var en virkelig god oplevelse at handle hos Kaerne. Kvaliteten virkelig lÊkker, servicen er god, og jeg er simpelthen så glad for mit kÞb.

Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe derfra igen. Det kan varmt anbefales!

2026幎6月14日

Hej SÞs 💛

Tusind tak for de fine ord!💛

Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du har haft en god kÞbs-oplevelse hos Kaerne. ✹

Du Þnskes en rigtig skÞn dag! ☀

Anne, Kaerne

God service og lÊkkert tÞj!

Altid en fornÞjelse at shoppe hos Kaerne - der er altid god service og lÊkkert tÞj. TÞjet er mega god kvalitet, og derudover har det en virkelig flatterende pasform.

Kan 100% anbefale!!

2026幎6月14日

Hej Mathilde 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de sÞde ord! 💛

Det glÊder mig rigtig meget at hÞre, at du er glad for dit nye tÞj, og at du har haft en god oplevelse hos Kaerne. ✹

Du Þnskes en rigtig skÞn dag! ☀

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet

2026幎4月20日

Hej Mirjeta!

Tusind tak for at dele din oplevelse!☀
Det gÞr mig glad at hÞre at du er tilfreds med dit kÞb🀎✚

Du Þnskes en skÞn dag!☺

Så glad for mit kÞb

2026幎4月13日

Hej Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse, og for at dele✹!
Dejligt at hÞre du er glad for dit kÞb🀎

Du Þnskes en skÞn dag!

Super behageligt tÞj

Super behageligt tÞj! Hurtig fragt og super kundeservice. Mega tilfreds

2026幎4月20日

Hej Trine Magdalene,

Tusind tak for de fine ord🀎!
Det betyder meget at du har haft en god kÞbs-oplevelse hos Kaerne. ⭐

Du Þnskes en skÞn dag!

Anne, Kaerne

Super fine designs og god pasform

Super god oplevelse i showroomet hos Anne.
Rigtig fine varer med god pasform og udformning.
Vil helt sikkert handle der igen 🀩

2026幎3月17日

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse⭐ Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med eventet! -og endnu mere at du er glad for dit kÞb 😊

Hurtig levering, god kvalitet og passer til alt <3

Bestilte Daniela Skjorten, og den er simpelthen så flot! Stoffet fÞles dejlig let og blÞdt. Skjorten passer både til et mere casual outfit, men helt klart også et mere festligt eller fint outfit. Leveringen gik mega hurtigt (bestilte torsdag og modtog den lÞrdag)

2026幎3月7日

Hej Camilla,

Tusind tak for at dele din kÞbsoplevelse!⭐

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse, i din handel med os, og at du er glad for dit kÞb af Daniela Skjorte😊 .

Kaerne

LÊkker kvalitet og hurtig levering!

LÊkker kvalitet og hurtig levering!! ❀ 5 stjerner hele vejen! 🀩

2026幎1月12日

Hej Julie

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pÊne ord ⭐ Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god kÞbsoplevelse hos os, og at du er glad for dit kÞb 😊

Super oplevelse!

Hurtig levering og den fineste skjorte i rigtig god kvalitet. Pakket personligt og med en fin hilsen.
Super fedt at stÞtte en nyopstartet mindre virksomhed som også formår at gÞre kÞbsoplevelsen meget personlig. Her kÞber jeg gerne igen :-)

2026幎1月2日

Hej Kathe!

Tusind tak for din virkelig fine og detaljerede anmeldelse ⭐ Det betyder enormt meget for os!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at det har vÊret en god kÞbsoplevelse for dig!🀩

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os!🀎Du Þnskes en rigtig god weekend😄

Super god service

Super god service. Hurtig levering. Gode priser og et rigtig godt udvalg. Her handler jeg helt sikkert igen!

2025幎11月2日

Hej AG BassÞe,

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive, det betyder meget for os.💛

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen! 😊

Kaerne

God kvalitet og super service.

God kvalitet og God service.

2025幎8月16日

Hej Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os🙏.

Du Þnskes en dejlig dag!

God kÞbsoplevelse hos Kaerne

Jeg er sÊrdeles tilfreds med mine kÞb som alle kom indenfor 2 dage - fint indpakket i silkepapir. Kvaliteten er meget tilfredsstillende. Jeg er fan😁

2025幎10月29日

Hej Helle,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os! 🙌 Det betyder virkelig meget for os!
-Hvor er det skÞnt at hÞre, at du er glad for dine kÞb! 💛

Du Þnskes en skÞn dag! ☀✚

Kaerne

SMUKT tÞj i hÞj kvalitet

Mega lÊkkert og flot tÞj i hÞj kvalitet. Det gÃ¥r til alle anledninger og er bare dejligt at have pÃ¥ ✹

2025幎9月25日

Hej Daniella,

Tusind tak for at dele din oplevelse! 🙏
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med dit kÞb fra os. 💛

Du Þnskes en dejlig dag! ☀

Fantastisk hjemmeside

Fantastisk hjemmeside. Det var igen problemer undervejs. TÞjet er mega flot og rigtig god kvalitet!! KÞber der helt sikkert igen!

2025幎10月10日

Hej Laura!

Tusind tak for de fine ord!✹
Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse 💛
Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen 🀗

Ha’ en fantastisk dag!

Kaerne

Flot tÞj og god oplevelse

Super god oplevelse at handle hos Kaerne! Jeg blev mÞdt med god og hjÊlpsom service, og jeg har brugt tÞjet rigtig meget - både til hverdag og til fest.
Jeg vil varmt anbefale Kaerne!

2025幎7月28日

Hej Kristine,

Tusind tak for de fine ord! Det gÞr os glade at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Kaerne

Super god virksomhed og flot tÞj

Super god virksomhed og hjÊlpsom til at finde det rette for en. Super god kundeservice. Gode basistÞj, som man altid kan have i sin garderobe.

2025幎8月17日

Kaerne からの回答

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse! 💛 Det glÊder os enormt meget at hÞre, at du er glad for bÃ¥de service og tÞj.

Tak fordi du har valgt at handle hos Kaerne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Kaerne

Fremragende service, hÞj kvalitet og smukt udvalgte styles

Kaerne er i den grad en virksomhed som er vÊrd at stÞtte! Indehaveren yder god kundeservice - og tÞjet er smuk, i et tidslÞst design og af hÞj kvalitet. Det Êstetiske udtryk er gennemfÞrt og gennemtÊnkt! Billederne på hjemmesiden stemmer klart overens med de produkter, jeg har modtaget. Ingen tvivl om, at jeg vil handle hos Kaerne igen.

2025幎7月24日

Hej Caroline,
Tusind tak for din utroligt fine anmeldelse! Det betyder alverden for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med tÞj, kvalitet og service.

Tak fordi du har valgt at stÞtte Kaerne - vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Kaerne

KÞbte en gave til min mor

KÞbte en gave til min mor ‘Maria skjorte i olivengrÞn’. Super hurtig og god service og mega smuk indpakning.

2025幎6月26日

Hej med dig,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både service, produkt og indpakning. Vi håber, at gaven faldt i god jord hos din mor.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。