Det er nu tredje gang, at jeg handler her, og jeg er stadig yderst tilfreds. De har de kaffesirupper, jeg kan lide og de leverer allerede dagen efter. Desuden fÃ¥r man masser af information om ens ordr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fremragende smagfulde produkter. Knap sÃ¥ hurtig sending derfor kun 4 ud af 5 stjernerââââ
Jeg bestilte en flaske Pumpkin Spice sirup og troede jeg skulle lege barista. FÞj hvor det smagte, men det Êndrer ikke pÃ¥ at kaffeexperten havde god og hurtig service. 5 stjerner herfra - og sÃ¥ skal j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kaffeexpressen skrev til mig, da noget af det jeg havde bestilt, var udsolgt. De tilbÞd mig et andet lignende produkt der var dyrere, men jeg fik det til den pris som det jeg oprindelig havde bestilt... ãã£ãšèŠã
Kaffeexpressen.dk sÊlger lÊkker kaffe, kaffemaskiner, espressomaskiner og kaffeudstyr til den kvalitetsbevidste kunde.
Smallegade 11, 9520, SkÞrping, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 25ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi fik de produkter vi havde bestilt ð
Leveringstiden var ikke ekspres - der gik nogle dage.

Kaffeexpressen ããã®åç
Venlig og hjÊlpsom på telefonen. Hurtig fremsendelse. Gode priser. Tak:-)
Fin, venlig og rettidig service.
KÞbte en Bialetti moka Express - et fedt gammelt gennemprÞvet produkt.
Har kÞbt en kaffesirup med saltkaramel. Den smager super godt.. ðð Den er oven i kÞbet sukkerfri, sÃ¥ man sparer en masse kalorier.. ðð¥°ð

Kaffeexpressen ããã®åç
Hurtig levering og forsvarligt pakket ordre ððŒ

Kaffeexpressen ããã®åç
Jeg har bestilt 2 gange. FÞrste gang fik jeg den forkerte sirup og da jeg kontaktede jer skete der nÊrmest intet. 2 gang her var alt i orden

Alt var perfekt!
Nettes billigste pris på "littles" instant kaffe. Alt var som det skulle vÊre og vi fik ovenikÞbet 10% rabat til nÊste kÞb. Kan kun vÊre tilfreds!

Kaffeexpressen ããã®åç
Vi har brugt Ole til vores kaffeservering, ude foran kirken til vores bryllup. For det fÞrste, så kunne han komme med kort varsel, udover det så var alle vores gÊster vilde med ideen omkring god kaffe ved kirken og med den service de fik af Ole.
Stort ros herfra!!

Kaffeexpressen ããã®åç
Hurtig levering, fine produkter.
Jeg kÞbte cappucino kopper, hvor den ene underkop var flÊkket. Jeg skrev til Kaffeexpressen, og allerede dagen efter modtog jeg en ny. Det er lÊkkert!

Mega god service!
Bestilte en kaffesirup, modtog en forkert. Skriver til dem på messenger, de beklager og sender en ny!
Det er hvad man kalder god service! ð€©
Ikke sidste gang jeg handler der!

ððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒ
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã