レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

WOW vilken lyckad och bra beställning jag gjorde från kaffekassan via min dotter Josefine och hennes klass på Praktiska gymnasiet i Karlstad. Mycket nöjd med kaffesorter och extra + till de smaksa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det är enkelt att komma igång med försäljningen, lockande produkter erbjuds i en överskådlig katalog, det är enkelt att registrera det man sålt, det är enkelt att beställa paketet med varor. Som kont... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Min klass var inte den bästa på att sälja, det var lite mer än hälften som bidrog men vi lyckade ändå få ihop lite mer än 9000kr på ca 3 veckor. Det är lite svårsålda produkter+att priserna är inte är... もっと見る

企業情報

1. コーヒー店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Tjäna pengar till klassen & laget med kaffe. Sveriges mest sålda förbrukningsvara är kaffe, och därmed väldigt lättsålt. Hög förtjänst för skolor och lag.

3.6

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Dåliga på att leverera varor

När jag har beställt så har det tagit väldigt lång tid för att få sina beställningar av Kaffekassan. Om man jämför med andra företag som föreningar och klasser säljer för. Kommer inte att rekommendera detta för andra .

2025年10月5日

Tack för din recension!🧡

Jag är hemskt ledsen över att du drabbats av fördröjda leveranser hos oss. Under hösten har våra leverantörer haft förseningar vad gäller produktion och leveranser, vilket resulterat i att en del ordrar inte kunnat levereras inom vår standard.

Vi tar givetvis fullt ansvar över det inträffade. Om ni inte redan har kontakt med oss ber jag dig att höra av dig så att vi kan reda ut situationen och självklart kompensera er!

Outstanding kundsupport

Outstanding kundsupport! Mycket utöver det vanliga!
Tack!!

2025年12月1日

Hej Mariette,

Stort tack för din fina recension!🧡

Vad roligt att höra att du uppskattar vår support. Om du har några funderingar är det bara att du hör av dig till oss!

Otroligt dålig förtjänst

Otroligt dålig förtjänst. Ingenstans redovisar dom vad man tjänar per produkt, kan förstå det för det är inte mycket.
Ni måste visa på ett enkelt sätt på er hemsida vad man tjänar per ex. Nu är det nästan inget.
Sorgligt
kommentar efter svar:
Andelen av försäljningssumman är väldigt låg, även om antalet kronor per försäljning kan förefalla godkänt.

2025年5月14日

Hej Fredrik,

Tack för din recension!🧡

Vad tråkigt att höra att ni tycker att vi har dålig förtjänst. På bland annat hemsidan på startsidan, i Mina sidor och på våra sociala medier kommunicerar vi ut vår så kallade förtjänsttrappa.

Förtjänsttrappan innebär att ni tjänar mer per såld produkt ju mer ni säljer enligt följande:

1-99 sålda produkter = 47 kronor i förtjänst per produkt

100+ sålda produkter = 57 kronor i förtjänst per produkt

250+ sålda produkter = 67 kronor i förtjänst per produkt

350+ sålda produkter = 67 kronor i förtjänst per såld produkt samt en bonus om 2000 kronor

I och med detta har vi en av marknadens högsta förtjänster, hoppas att det kan reda ut detta missförstånd!☀️

5つ星のうち4の評価

Jättegott kaffe och trevligt bemötande…

Jättegott kaffe och trevligt bemötande när jag tog kontakt med kundtjänst.
Roligt att de har en webbshopp.
Kommer att handla.

2025年1月3日

Hej Jessica,

Tack för din fina recension!🧡'

Jättekul att höra att du tycker om vårt kaffe och har en bra upplevelse av vår support. Även superkul att du kommer handla från oss. Om du har några funderingar är det bara att du hör av dig till oss!

KAFFEKASSAN SUGER

Vi fick aldrig våra beställningar och har nu förlorat massa tid och pengar för att vi hade kunnat sälja med ett annat företag. Vi har kontaktat både kaffekassan och DHL x antal gånger, kaffekassan skyller bara på DHL och DHL har aldrig ens fått ordern. Vi hade kunnat tjäna pengar och nu blir det ingen lyxig student för oss. FALSK MARKNADSFÖRING SÄLJ INTE MED KAFFEKASSAN. Tycker synd om alla dementa tanter som tror att dem ska få kaffe och det nu har gått 4 månader. Vi förväntar oss en kompensering för detta är inte OK.

2025年3月20日

Kaffekassan からの回答

Hej Astrid, tack för din recension!🧡

Vad tråkigt att höra att det är problem med er leverans. Jag ber dig att höra av dig till oss, antingen via telefon eller via mejl, så att vi kan hjälpa er. Såklart ska ni ha er leverans och en kompensation för det inträffade.

Supporten ser fram emot att höra av dig snart!

Kaffekassan är ass

Det är som en maffia, som tvingar dess undersåtar att sälja. Det är inte ens en kassa, det är en hemsida!!

Obs: Kafekassan är ett monopol, borde bli outlawed av de svenska myndigheterna

2025年1月10日

Mycket bra produkter

Mycket bra produkter, god smak på både kaffe och te som inte går att uppleva smakvis annanstans! Snabb och smidig kundservice!
Rekommenderar starkt!

2025年1月12日

Hej Josefin,

Tack för din recension!🧡 Vi blir så glada av att höra att du uppskattar våra produkter och vår kundservice. Det är vårt mål!

Kaffekassan suger!!

Sålde kaffe med klassen till studenten, det tog två månad för grejerna att ens skickas sen hade dom skickat allt fel så dom behövde returnera beställningen och skicka den igen yttligare en månad senaste och nu när det kommer fram så har dom glömt mer än hälften av alla grejer, rekommenderar verkligen inte. Dom suger!!!

2025年1月10日

Hej Agnes,

Tack för din recension!🧡

Det låter som att ni drabbats ordentligt av leveransförseningar och felskick. Om ni inte redan har kontakt med oss ber jag dig att höra av dig så att vi kan reda ut situationen tillsammans med vårt lager och självklart kompensera er väl för det inträffade!🧡

5つ星のうち1の評価

Flertal produkter fanns inte i lager…

Flertal produkter fanns inte i lager när det var dags för leverans vilket gjorde att vi inte kunde ta emot pengar för alla produkter och vi kunde inte nå vårat mål.

2024年12月18日

Hej Carl,

Tack för din recension!🧡

Jag är hemskt ledsen över den situation vi haft med produkter som tagit slut i lager. Tyvärr har våra leverantörer drabbats av förseningar vad gäller produktion och leveranser, vilket i sin tur har drabbat oss och i slutändan er - något som är väldigt olyckligt.

Vi tar givetvis fullt ansvar över det inträffade och har så gott vi kunnat försökt lösa situationen med var och en av de drabbade. Det viktigaste för oss har varit att era kunder ska bli nöjda och framförallt att gruppen inte går miste om någon förtjänst!

De lösningar som vi erbjudit har därför inte inneburit att ni går miste om någon förtjänst. Därför måste något missförstånd inträffat. Jag ber dig därför att höra av dig till oss så att vi kan reda ut detta!🧡

5つ星のうち1の評価

Säljer produkter de inte har

Säljer produkter de inte har. Berättar för sent att de inte kan leverera.

2024年12月17日

Hej Martin,

Tack för din recension!🧡

Om du är missnöjd över hur detta löste sig för er ber jag dig att höra av dig till oss så att vi kan komma fram till en bra lösning, givetvis med en ordentlig kompensation!🧡

Hög servicenivå

Trevligt och proffsigt bemötande med snabb återkoppling. Rekommenderar Kaffekassan varmt!

2024年12月10日

Kaffekassan からの回答

Hej och tack för din recension! Vi blir så glada av att höra att du varmt kan rekommendera oss!🧡

Bra service

Kaffekassan är väldigt serviceminded och tillmötesgående.

2024年11月22日

Hej Victoria,

Tusen tack för din recension och för dina fina ord!🧡

5つ星のうち1の評価

Höga priser på varor och illa beställning av varorna

Priserna på varorna är väldigt höga och man tjänar inte mycket per produkt. endast högst 67kr per produkt som kan kosta upp till 249kr. När alla sålt färdigt och produkterna skulle beställas behövde man betala i förväg, andra företag behöver man inte betala förens ett tag efter.

2024年11月20日

Tack för din recension!🧡

Vad tråkigt att ni upplever att produkterna är dyra. Vårt mål är att hitta en balans mellan produkter som håller hög kvalitet, samtidigt som ni får en hög förtjänst och att det ska finnas en produkt som passar allas plånbok. Vi tar till oss av era åsikter och kommer fortsätta med arbetet att bli ännu bättre.

Vad gäller betalningen verkar det uppstått ett missförstånd, ni behöver givetvis inte betala något i förväg. När ni beställer hem produkterna kan ni välja att betala med faktura och får då 20 dagars kredittid. Det brukar vara gott om tid. Vi förlänger givetvis även kredittiden om ni skulle behöva mer tid på er för att betala fakturan. Hos oss behöver ni aldrig betala i förväg!

Enkelt, smidigt!

Som kontaktperson kände jag att jag alltid förstod vad som skulle göras, tack vare informationen jag fick.

2024年11月19日

Hej Marcus,

Tack för din recension!🧡

Stort grattis till en lyckad försäljning! Vi blir så glada att höra att ni uppskattar vårt koncept, från början till slut. Då har vi lyckats med vårt mål!

5つ星のうち5の評価

Att sälja produkter via Kaffekassan har…

Att sälja produkter via Kaffekassan har varit smidigt och enkelt. Vid frågor har de varit mycket tillmötesgående och snabba med att svara!

2024年11月11日

Hej Josefin,

Tack för din recension!🧡

Vi blir så glada av att höra att er försäljning gått bra och att ni fått bra hjälp av vår support. Vi brinner för att hjälpa er med era försäljningar!

Tog as lång tid

Tog as lång tid, fick inte det vi skulle

2023年11月17日

Hej Emma,

Tack för din recension!🧡 Vad tråkigt att höra att du haft en dålig upplevelse av oss från Kaffekassan. Jag kan se att vi har haft kontakt med dig och att vi försökt nå dig flera gånger för att reda ut situationen. Vi vill självklart göra allt så bra som möjligt för er och du får därför mer än gärna höra av dig till oss så vi kan lösa detta!

Bästa Kaffekassan

Jag upplever att de är ett väldigt trevligt team som även är väldigt tillgängliga och hjälpsamma. De är snabba på att svara och det blir en enkel och snabb förhandling vilket jag uppskattar!

2024年11月6日

Hej Romana,

Tack för din recension och för dina fina ord. Vi uppskattar det mycket!🧡

5つ星のうち5の評価

Kan varmt rekommendera Essential Mix…

Kan varmt rekommendera Essential Mix från Kaffekassan! Sweet Berry Breeze blev snabbt en favorit, både i morgon- och kvällskoppen.

2024年11月2日

Vad kul att höra att du hittat ett nytt favoritte i vårt 3-pack Essential Mix!🫖

5つ星のうち5の評価

Var kontaktperson åt min sons…

Var kontaktperson åt min sons fotbollslag som sålde med Kaffekassan och vi är supernöjda. Snabb och hjälpsam support, toppen koncept och smidigt med möjligheten att kunna sälja digitalt.

Skulle absolut rekommendera!

2024年10月8日

Hej Nathalie,

Tack för din recension och för dina fina ord!🧡

Vi blir jätteglada av att höra att du uppskattar Kaffekassan och att du skulle rekommendera oss. Då har vi uppnått vårt mål - att hjälpa er samla in pengar på bästa möjliga sätt!

5つ星のうち5の評価

Samlat in en stor summa pengar!!

Vår grupp har nu avslutat försäljningen och samlat in en stor summa till klasskassan, tack vare Kaffekassans smarta koncept, höga förtjänst och fina produkter!🤩

2024年10月14日

Hej Anna,

Tack för din recension och för dina fina ord!🧡

Vad kul att höra att ni avslutat en lyckad försäljning, bra jobbat!!⭐

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。