Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos Kajak-Outdoor. Hjemmesiden var nem at finde rundt pÃ¥, og udvalget var stort med gode beskrivelser af produkterne. Leveringen var hurtig, og varen le... ãã£ãšèŠã
De har et stort udvalg til fine priser og god service. Det havde vÊret et plus (men ogsÃ¥ en del mere besvÊrligt), hvis man nemt kunne have prÞvet kajakkken i vandet. Lidt svÊrt at finde butikken pga... ãã£ãšèŠã
KÞbte en Splint glasfiber kajak i sommers, service i butik til topkarakter, men endnu bedre Splint LV kajakken, er den bedste kajak jeg endnu har prÞvet. Perfekt bÃ¥de til leg i bÞlger, og som turkaj... ãã£ãšèŠã
Super god service. Postnord smed pakken vÊk (eller der skete noget andet uforklarligt). Kajak Imports medarbejder forstod problemet da jeg spurgte hvor pakken blev af. Han sendte straks en ny vare, so... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Salg af kajakker og Outdoor udstyr
ãã³ããŒã¯
- mail@kajakoutdoor.de
- kajak-outdoor.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Nem bestilling
Nem bestilling, men er lidt skuffet over, at der ikke er fragtfri levering på fx et kÞb på 499,- og derover.
Lige hvad jeg Þnskede mig til mine ture
Splint Sea Play 510 Elite - lÊkker kajak!
Jeg kÞbte sidste efterår gennem Kajak-Import en Splint Sea Play 510 Elite, som jeg har vÊret sindssygt glad for! Jeg er en kvinde på ca 60 kg og den passer mig perfekt. Den har vÊret på langfart i den norske skÊrgård, på hÞjfjeldssÞer og på lÊngere havkryds fra Jylland til SamsÞ, i det Sydfynske Þhav, gennem diverse danske fjorde og rundt om HelgenÊs og Fyns Hoved. Den er let, sjov og lÊkker at manÞvrere i bÞlger men sejler også hurtigt og retningsstabilt. Jeg har fÞrst lÊrt at sejle kajak for 2 år siden af min kÊreste, så jeg er ikke hardcore til det, men har prÞvet forskellige plast- og glasfiberkajakker. Jeg kan nemt praktisere cowboyredning som soloredning i Sea Play'en: den er nem at komme op i - og der ligger ikke så meget vand tilbage i mandehullet, bla. pga. det formstÞbte sÊde, som giver korrekt holdning. Der er også ret god pakkeplads i den til langtur og lugerne er praktiske og tÊtte. Jeg vil klart anbefale den til lettere kajakroere, som vil have en sjov, hurtig og praktisk havkajak:)
PS jeg har også kÞbt en ergonomisk carbonpagaj fra kajak-import og det er guld vÊrd på lÊngere ture: aflaster skuldre/håndled. Neoprensprayskirtet str. M passer i Þvrigt perfekt til. Service har også vÊret i top hos Kajak-Import, da jeg skulle bytte noget udstyr.
Splint glasfiber kajak
kajakken, er den bedste kajak jeg endnu har prÞvet. Perfekt både til leg i bÞlger, og som turkajak. Kvaliteten med bla. forstÊrket carbon bund, overstiger langt prisen. Dette er en kajak der kan stÊrkt anbefales til både begyndere, og meget Þvede rorere.
Tusinde tak for go service og guide iâŠ
Tusinde tak for go service og guide i kajak valg. Det er altid lidt overvÊldende at bruge så mange penge uden man ved hvad man går ind til, men med guide video og samtale fik vi de rigtige kajakker os stÞrrelser og vi har nu sejlet rundt i Aarhus bugten og elsker det..
tak for hjÊlpen og hurtig levering, vi kan nu nyde kajak livet mange år frem.
âïžâïžâïžâïžâïž
God service og rimelige priser
KÞbte ny havkajak. SÊrdeles hurtig levering. BegrÊnset sortiment sortiment af ekstraudstyr, men har alt det som skal til. Der manglede en mÞtrik, som hurtigt blev fikset. Kan varmt anbefales.
meget hurtig ekspedition
af de bestilte varer. Varerne stemmer med produktbeskrivelserne!
Super god service :-)
Super god service :-)
KÞbte en kajak som ikke levede op til mine forventninger samt passede til mit behov. Der kom hurtigt en aftale i stand omkring en ny lÞsning med tilfredsstillende resultat.
Super service
Super service. MÃ¥ klart anbefale dette firma. Handler igen ððð
Nem og hurtig behandling af klage
Der var et lille problem med min vare. Kajak Import behandlede min klage hurtigt og ubureaukratisk. Det synes jeg er god service.
Super vejledning og god service.
Virkelig god service
Den kom meget hurtigt.
God og hurtig tilbagemelding
Alt har fungeret perfekt.