Vi har kun positive tilbagemeldinger at komme med. Vi har lagt penge i KajakHuset af to omgange, og begge gange er vi blevet imÞdegÃ¥et af yderst proff. rÃ¥d at vejledning ifm med indkÞbetâŠ.. hvilket gÞ... ãã£ãšèŠã
I skriver 1-2dages levering. Efter 6 dage mÃ¥tte jeg rykke. Vi sender den i morgen, at svaret. NÊste dag modtager jeg en mail; en vare er udsolgt og I tilbyder en anden. Fint nok, men I sender en str... ãã£ãšèŠã
Har handlet flere gange hos kajakhuset pÃ¥ nettet. God hjÊlp fra kundeservice inden kÞb. Hurtig levering mm. Sidste gang brugte jeg Click collect. Dette for at se den fysiske butik i KBH. Her fik j... ãã£ãšèŠã
Kajakhuset var nemt at kommunikere med. Da det ikke havde den ene af de to varer, jeg bestilte, skulle jeg ikke betale fragt , selv om jeg kom ned under belÞbsgrÊnsen. Leveringen gik ogsÃ¥ hurtigt, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kajak à rhus - SÞger du en god kajak, finder du et stort udvalg hos KajakHuset. Find din kajak i butikken i à rhus eller bestil online.
GÃ¥seagervej 12, 8250, EgÃ¥, ãã³ããŒã¯
- 71967265
- egaa@kajakhuset.dk
- kajakhuset.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Det virker lidt uhensigtsmÊssigt at manâŠ
Det virker lidt uhensigtsmÊssigt at man kan fÞje en kommentar til bestillingen, alternativ stÞrrelse end den man kan vÊlge i webshoppen, nÃ¥r denne ikke ses af âpakkefolkeneâ. Det forkert leverede blev dog byttet uden beregning. Ros for det ð
Ekstremt hurtigt og problemlÞst
Super hurtigt. Jeg bestilte, som E-handel, om eftermiddagen, dagen efter ved frokost tid, holdt der en GLS-bil foran min hoveddÞr.ððð
Hurtig levering og et godt produkt
Varene kom hurtigt
Varene kom hurtigt, der var dog sket en pakkefejl, havde sendt en forkert trÞje, det kan jo ske, har handlet andre gange hvor alt har vÊret som det skulle
Hurtig levering.
så fin service og gode produkter
Det var en superfin ekspedition
God betjening og god kundeservice af jer, og hurtig levering af varer
Hurtig hjÊlp med problemer
Mine vare kom 2 dage efter jeg havdeâŠ
Mine vare kom 2 dage efter jeg havde bestilt.
Super fint, og helt uden problemer.
Alt gik som forventet
Bestilte en vare og 2 dage efter kunneâŠ
Bestilte en vare og 2 dage efter kunne jeg hente den i pakkeshoppen
Godt udvalg og hurtig ekspedition
Det fungerede
Fin oplevelse og god instruktÞr
Fin oplevelse og god instruktÞr. Men jeres gavekort system kunne vÊre nedre
Hurtig forsendelse
Hurtig levering og dejlig service