Fabelagtig service, butik og udvalg af lampeskærme! De kan også special lave lige det du ønsker! Rigtig god oplevelse og rigtig godt håndværk! Tag ind forbi på Amagerbrogade, hvis du mangler lampe ell... もっと見る
企業が回答しました
Inventive and fun lampshades. And cool lightbulbs. A kind lady also helped me fix an old lamp so the lampshade fit. If you have a special lampshade frame, they can also replace the old materials with... もっと見る
企業が回答しました
Jeg havde et problem med min plisseskærm. Jeg tog derfor ind til butikken på Amagerbrogade 64, 2300 København S og der blev jeg mødt af en særdeles imødekommende mandlig ekspedient 😄 Fik løst mit p... もっと見る
企業が回答しました
Har første gang bestilt hos Kajsimonen og kan klart anbefale dem. Blev meget overrasket over hvor hurtig de sendte min vare. Pakken var forsvarligt pakket ind og modtog den uden skader. Desuden var d... もっと見る
企業が回答しました
I vores butik på Amagerbrogade, finder du et bredt udvalg i lampeskærme og lamper fra egen produktion. Synes du også det er nærmest umuligt, at finde en lampeskærm der passer? Kom og oplev Danmarks største udvalg i lampeskærme Vi har et væld af modeller og størrelser at vælge imellem, men er samtidig eksperter i at lave custommade. Vores katalog med lagerførte tekstiler er stort, men kan også fremstille i dine egne metervarer. Medbring evt. din lampe og lad os hjælpe dig med, at finde den perfekte skærm. Vi har produceret lampeskærme i Randers siden 1976.
Amagerbrogade 64, 2300, København S, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ud over at Kaj Simonsen har det største og bedste udvalg af lampeskærme i København, er deres kundeservice suveræn. De giver den bedste vejledning, så du er sikker på at få den helt rigtige skærm til præcis din lampe, og de er uendeligt tålmodige, når man ikke lige kan beslutte sig. Og ekstra bonus er, at hvis den rette form og størrelse ikke er der i den farve, du ønsker, laver de den inden for meget kort tid.

Kajsimonsen からの回答
Jeg har for nylig købt en lampeskærm hos Kai Simonsen Belysning, og jeg er utrolig tilfreds med både produktet og servicen. Udvalget af lampeskærme var imponerende, og personalet var meget hjælpsomme med at finde den helt rigtige model til min lampe.
Kvaliteten af skærmen er i top – den er flot håndværksmæssigt udført og giver et behageligt lys. Leveringen var hurtig og problemfri, og skærmen var pakket forsvarligt ind, så den ankom i perfekt stand.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil helt sikkert handle hos Kai Simonsen Belysning igen. Kan varmt anbefales!

Kajsimonsen からの回答
Dejlig forretning med stort udvalg. Super god service. Jeg fik bestilt en fin lyseblå skærm til en arvet gammel lampe

Kajsimonsen からの回答
Utrolig kundeservice. Vi fik fantastisk hjælp til at vælge den helt rigtige skærm til vores lampe. Vi ville have valgt en helt forkert skærm hvis ikke de var så dygtige i butikken.
Lampen står nu med sin nye skærm og den er så flot
Tak til jer.

Kajsimonsen からの回答
Flotte danskproducerede lampeskærme i en virkelig god kvalitet. Besøgte forretnigen på Amagerbrogade. Fik mulighed for selv at se det meget store udvalg af forskellige typer, størrelser og mønstre af lampeskærme. Virkelig god service fra meget kompetent personale. Det tog ca. 3 uger st fremstille skærmene. Helt sikkert ventetiden værd. Kan helt klart anbefales.

Kajsimonsen からの回答
Fantastisk venlig, vidende og hjælpsom service.
Man vil snarest muligt komme igen!!!

Kajsimonsen からの回答
Fantastisk service, og meget kompetent personale. Elsker min unikke lampe 😃👍

Kajsimonsen からの回答
Bedste service, så enkelt kan det skrives. Fik den fineste vejledning og hjælp til valg af den helt rigtige skærm til min lille lampe. Ser endnu bedre ud end jeg havde kunne forestille mig. Vi kommer igen og sender de varmeste anbefalinger.

Kajsimonsen からの回答
Fantastisk butik og webshop. Det spiller bare. Super service i både butik Amagerbro og lager Randers. Kan kun give de bedste anbefalinger.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。