Neonful ApS レビュー 409

TrustScore 5段階評価の5

5.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Helt i top oplevelse, Rigtig god sparring i beslutnings-processen og vi fandt i fælleskab frem til den optimale løsning, skiltet leveres indenfor den aftalte tid, desværre havde skiltet fået en u... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I forbindelse med renovering af foyer i Rødding Bio tog vi kontakt til Neonful. 4 lysskilte blev det til. Rigtig god dialog med Steen som professionelt kom med forslag til design, størrelser og farv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En helt igennem fantastisk oplevelse 👌🏻 Jeg havde svært ved at beslutte mig, men jeg mødte alligevel kun forståelse og service fra start til slut. Efter skiltet kom, var jeg bare endnu mere... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig service og godt udbud til en fordelagtig pris. Neonful er markant billigere end tilsvarende firmaer, men det går ikke udover kvaliteten. Vi er mere end tilfredse med vores skilt. Skilten ankom... もっと見る

企業情報

1. ネオン サイン専門店
  2. インテリア デザイン店
  3. 照明製造業者
  4. 照明専門店
  5. ポスター専門店
  6. 看板店

当該企業による記述

Neonful er Nordens førende brand inden LED neonskilte. Vores designer sidder altid klar til at lave et mockup af lige det design som du ønsker at få lavet i neon. Ønsker du ikke et special lavet neonskilt så har vi over 200 standarddesigns på vores hjemmeside som du kan besøge via: www.neonful.dk. Vores neonskilte er håndlavede, og vi kan derfor garantere høj kvalitet, lang levetid og holdbarhed. Derfor tilbyder vi også 2 års garanti på alle skilte, så skulle der ske noget med dit neonskilt så reparerer vi det med det samme hvis det er muligt eller laver et nyt. Som du kan se her på Trustpilot så har vi mange tilfredse kunder, som både nævner den høje kvalitet på vores skilte men også den fantastiske service som vores team altid står klar til at give. Vi kan lave næsten alt indenfor neon og er ikke bange for udfordringer, så tøv ikke med at sende en forespørgsel igennem vores hjemmeside eller direkte til hey@neonful.dk.

5.0

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

super service

super service, også når der er noget der er gået i stykker sender de noget nyt.

2026年3月5日

Neonful ApS からの回答

Hej Martin! Vi siger tusind tak for din fine anmeldelse, og dejligt at vide at du er glad for skiltene. Det sker heldigvis sjældent at et skilt får en transportskade, men så er det bare forfra på værkstedet jo :) Bedste hilsner, Steen

Super oplevelse

Super oplevelse

2025年12月17日

Neonful ApS からの回答

Hej Davud, vi siger tusind tak for anmeldelsen, den er vi superglade for. Og tak for godt samarbejde :) Bedste hilsner, Steen

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtig levering og virkelig flotte skilte vi fik special lavet.

2025年12月2日

Neonful ApS からの回答

Hej Kasper, vi siger mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os. Og endnu bedre at du/I er glade for skiltene! Bedste hilsner, Steen

5つ星のうち5の評価

Hurtige service og professionelle attitude

Vi var virkelig glade for den hurtige service og den professionelle attitude. Designerne kom hurtigt tilbage med et udkast, og kommunikationen var effektiv og klar.
Vores ordre skulle også leveres hurtigere end normalt, og Neonful gjorde deres bedste for at levere til tiden.

2025年10月27日

Neonful ApS からの回答

Hej Laura. Vi siger tusind tak for de fem stjerner fra dig, dem er vi superglade for. Vi siger også tak for samarbejdet den anden vej :) Bedste hilsner, Steen fra Neonful

Super produkt

Super produkt. God forsendelse. God dialog med produktionen

2025年10月22日

Neonful ApS からの回答

Vi siger mange tak for dine fem stjerner, dem er vi stolte af. Dejligt at høre at du er glad for LED neonskiltet fra os! Bedste hilsner, Steen

5つ星のうち5の評価

Virkelig god kundeservice fik lavet…

Virkelig god kundeservice fik lavet præcis det jeg havde efterspurgt, ville 100% købe derfra igen :)

2025年10月14日

Neonful ApS からの回答

Hej Nicklas. Tak for din superfine anmeldelse, den er vi enormt glade for. Både fordi du er tilfreds med dit nye skilt og for servicen bag. Mange hilsner, Steen fra Neonful

Godt at få ved døren

Godt at få ved døren

2025年10月12日

Hej Jørgen,
tak for de fem stjerner fra dig, dem er vi superglade for. Og tillykke med det fine racing-skilt i øvrigt! Bedste hilsner, Steen

5つ星のうち5の評価

Super professional og personlig…

Super professional og personlig service. Virkelig fede skilte (vi har bestilt et par stykker efterhånden). Varme anbefalinger

2025年10月8日

Neonful ApS からの回答

Hej Signe, vi siger tusind tak for de fem stjerner og anbefalingen fra dig og Cali Klubben. Og dejligt at høre at skiltene hos jer vækker begejstring! Bedste hilsner, Steen fra Neonful

Anbefaler.

God og venlig rådgivning. Hurtig produktion. Solidt produkt.

2025年9月25日

Neonful ApS からの回答

Hej Emil,, vi siger mange tak for din anmeldelse. Den er vi superglade for! Bedste hilsner, Steen

5つ星のうち5の評価

Kan til enhver tid anbefale neonful

Kan til enhver tid anbefale neonful. Super glade for produktet og god service.

2025年9月25日

Neonful ApS からの回答

Tak for anmeldelsen Cecilie, den betyder meget for os. Og dejligt at I er glade for jeres nye LED neonskilt fra os. Bedste hilsner Steen

Fremragende service!

Neonful svarede lynhurtigt tilbage på min forespørgsel på et custom design. Designer-Steen havde allerede fra start lavet mig et mockup, så jeg kunne se, hvordan designet ville se ud i virkeligheden. Fuldkommen fantastisk service, hurtig produktionstid og meget nem montering! Skiltet hænger i et åbent kontor - og vores medarbejdere har givet fremragende feedback på det. Vi er så glade og tilfredse!

2025年7月10日

Neonful ApS からの回答

Hej Caroline, tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Jeg giver roser videre til designeren, hans arbejde vil jeg ikke tage æren for :) Men allerbedst er det at høre, at skiltet vækker tilfredshed og glæde i jeres åbne kontor! Bedste hilsner, Steen

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。