Den korte ventetid, samt nogle fantastiske plakater i god kvalitet. Det var også pakket suverÊnt, så ingenting kunne ske.
Fik malet er stort abstrakt billede 160x120 cm af Hanne fra Kald paa kunsten - ud fra et foto, jeg havde fundet. Fotoet var i mindre stÞrrelse, sÃ¥ Hanne tilpassede det utroligt godt til den nye stÞrr... ãã£ãšèŠã
Har modtaget to super flotte indrammede plakater. DesvÊrre var glasset totalt smadret under transport, men Hanne tilbÞd straks at sende nye til mig. Kan kun anbefale at handle hos Hanneðð
Magen til kvalitet, venlighed og god service skal man lede lÊnge efterð. Vi giver hermed vores bedste anbefalinger til andre, der trygt og med stor tilfredshed kan handle med kald pÃ¥ kunsten. Vi er... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Salg af håndmalede malerier og originale kunstplakater.
Farrevej 16, 8464 , Galten , ãã³ããŒã¯
- hanne@kaldpaakunsten.dk
- kaldpaakunsten.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Nydelsesfulde farver og motiver
Nydelsesfulde farver og motiver. Kunstplakater, jeg ikke bliver trÊt af.
Nemt at bestille på hjemmesiden og lynhurtigt levering.
Servicen langt hÞjere end normalt ð«¶ð»
Jeg må sige, at servicen er helt i top, og plakaterne meget smukke. Jeg blev ovenikÞbet ringet op, da jeg havde valgt nogle plakater der ikke passede så godt sammen format mÊssigt. Jeg blev rådet til at vÊlge en anden plakat, der passede til den fÞrste, og det var et godt råd, for de passer perfekt til min stue.
Jeg havde også et Þnske til transport, som var en anden end den, de normalt bruger, og også det blev imÞdekommet. Så hvis jeg kunne have valgt 10 stjerner til kaldpaakunsten, ville jeg have givet det!
Hurtig levering og fine plakaterð
Det var en nem og overskueligâŠ
Det var en nem og overskuelig hjemmesiden, og de er bare så flotte plakaterne
Jeg har fÃ¥et lige det jeg havde ÞnsketâŠ
Jeg har fået lige det jeg havde Þnsket af min bestilling.
SÃ¥ super tilfreds
Hurtig levering
Hurtig levering
Super flotte plakater
Super flotte plakater. Fik dog ved en fejl 2 ens plakater. En opringning til Hanne og hun sendte straks den rigtige og jeg fik lov at beholde den anden. Nu kan den så glÊden en anden. Stor anbefaling her fra.
Fantastisk service
Jeg modtog i fÞrste omgang en forkert forsendelse, men oplevede stor fleksibilitet i forhold til at få tilsendt den rigtige forsendelse. Da jeg sagde, at det hastede, fandt vi en lÞsning, hvor Kald På Kunsten afleverede forsendelsen personligt. Fremragende service.
Rigtig god oplevelse hos Kald pÃ¥âŠ
Rigtig god oplevelse hos Kald på Kunsten. SpÊndende og flot lavet, og personalet var super venlige. Kan helt klart anbefales.