Kalle BÞrnetÞj & Sko レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En spÊndende - skÞn butik - fantastisk udvalg og det sÞdeste og mest hjÊlpsomme personale, selv om jeg er en Êldre bedstemor - uden von foran mit navn❀❀ Jeg synes I yder en fantastisk service og v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god service. Bestilte varen og havde den allerede dagen efter. Den var sÃ¥ for lille og vi sendte retur. (Mangler lige penge retur endnu, men ogsÃ¥ en pÃ¥ske der lige forsinker det.) Bestilt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vanvittige tilbud, lÊkkert og bredt udvalg. Jeg er tilbagevendende kunde. Jeg bestilte en dyr mÊrkevarerjakke med med rabat 50 procent. Jeg modtog en meget smuk og indpakket vare, med et vedlagt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg var der for fÞrste gang og skulle kÞbe til mit kommende barnebarn (en lille pige). Meget venligt og imÞdekommende personale,som gav en perfekt hjÊlp og opmÊrksomhed. PÃ¥ fineste vis havde de ov... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ・
  3. ベビヌ服店
  4. 子䟛の店

圓該䌁業による蚘述

Kalle BÞrnetÞj & Sko har gennem alle årene vÊret en af de fÞrende forretninger med den nyeste internationale bÞrnemode. Butikken fÞrer et stort udvalg af internationale mÊrkevarer til babyer, bÞrn og unge i alderen 0-18 år. Endvidere har butikken babyudstyr, tilbehÞr til bÞrnevÊrelset og et stort og eksklusivt gaveudvalg. Det righoldige varekatalog spÊnder vidt - fra baby til teenager og fra basic til nyeste mode. Med mere end snart 50 års erfaring fra europÊisk bÞrnemode på internationale messer og ved utallige besÞg hos modehuse og designere overalt i Europa har Kalle BÞrnetÞj & Sko den nÞdvendige indsigt i og fornemmelse for at finde og udvÊlge den kvalitet og Êstetik, som prÊger udvalget i butikken og på vores webshop. Her fÞres produkter, der giver mange års brugsglÊde og tilfredshed.

優良

Flot pakket ind
Perfekt vare

2025幎7月24日

Tak for de sÞde ord Janni ☺

SÃ¥ skÞn en webshop havde bÞvl med

Så skÞn en webshop havde bÞvl med stÞrrelsen så jeg ringede til dem og fik hjÊlp . Jeg vil helt sikkert shoppe mere der en anden gang.

2025幎7月11日

Kalle BÞrnetÞj & Sko からの回答

Tak for de sÞde ord Christina. SkÞnt at du fik den rette hjÊlp, vi er altid parate til at guide og hjÊlpe dig, hvis du skulle have nogle spÞrgsmÃ¥l 🙋‍♀ Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen 🛍

Hurtig levering og smukt pakket ind

Hurtig levering og smukt pakket ind. Altid professionel betjening og en god oplevelse.

2025幎7月7日

Kalle BÞrnetÞj & Sko からの回答

Tusind tak for de flotte ord Signe, vi glÊder og til at hjÊlpe dig igen 🛍

Kalles BÞrnetÞj er kvalitet

Kalles BÞrnetÞj er kvalitet. Og om man kÞber on line eller i butikken er det en unik oplevelse. Service i butikken er sÊregen! Og butikken selv. Men når det går lidt for hurtigt virker online salget fremragende og indpakning og små sedler er ALTID til UG %

2025幎7月2日

Kalle BÞrnetÞj & Sko からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Maj-Britt 🙏🏌☺ Hvor er vi glade for bÃ¥de dit besÞg i butikken og dine online kÞb. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen 🩷

Super udvalg

Elsker deres udvalg. Hurtig levering og altid den bedste service 🫶

2025幎6月23日

Mange tak for dine sÞde ord Maria 🎀

super service

I er altid hurtige til at få sendt pakker afsted :) samt meget hjÊlpsomme og hyggelig shop at komme ind i

2025幎6月27日

Kalle BÞrnetÞj & Sko からの回答

Mange tak Camilla, vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen 🛍☺

Virkelig hurtig og god service

Virkelig hurtig og god service! Kan kun anbefale Kalle BÞrnetÞj & Sko - både webshoppen og fysisk butik.

2025幎6月16日

Kalle BÞrnetÞj & Sko からの回答

Det er vi virkelig taknemlige over Louise 🙏🏌 Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen ☺

LÊkkert udvalg i Kalle BÞrnetÞj & sko

LÊkkert udvalg i Kalle BÞrnetÞj & sko
Nemt at finde rundt i webshoppen og super hurtig levering
Kan klart anbefales

2025幎6月9日

Kalle BÞrnetÞj & Sko からの回答

Tak for de flotte ord Stine, vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen 🛍🎀

Fantastisk

Som altid, fantastisk hele vejen igennem. En af mine yndlingsbutikker at handle fra ❀

2025幎6月11日

Kalle BÞrnetÞj & Sko からの回答

Vi er meget taknemlige - tusind tak for de flotte ord Catrine 🙌🏌 Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen ❀

Hurtig levering. Og en virkelig flot indpakning. Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra Kalle 😍

2025幎5月23日

Kalle BÞrnetÞj & Sko からの回答

Tusind tak Karina ☺ Vi elsker nye tilfredse kunder, og glÊder os til at hjÊlpe dig igen 🛍