Kam Byggeservice

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super professionelt maler og spartel arbejde Kamil holder hvad han lover, og kommer altid som aftalt. FÊrdig med opgaven fÞr tid og med super flot resultat. Og til en fair pris. Kan varmt anbefales.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har vÊret rigtig glade for Kamil og hans kollegaers service. De har rettet dÃ¥rligt hjemmelavet spartel om til et flot og professionelt resultat med rene flotte linjer. Vi fik fjernet tapet reste... もっず芋る

䌁業情報

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god og seriÞs oplevelse!

Rigtig god og seriÞs oplevelse. Rigtig god og Êrlig gennemgang, hvor der ikke blev leflet men forklaret, hvordan opgaven bÞr laves for bedste resultat. Ved afslutning af dagens arbejde bliver alt gennemgået af Kamil, der dobbelttjekker alt. Klar anbefaling og KAM er med til nÊste projekt :)

2025幎9月16日
5぀星のうち5の評䟡

SÊtter en Êre i godt håndvÊrk.

Kamil arbejder både hurtigt og ekstremt grundigt, og det er tydeligt, at der bliver lagt en Êre i at levere et flot stykke arbejde. Alle overflader er blevet perfekt og klar til maling, selv ved de mest komplicerede samlinger af skrå hjÞrner og vÊgge ser det bare perfekt ud!

Kommunikationen har også vÊret helt i top - altid venlig og imÞdekommende, og vi fÞlte os trygge og godt informeret hele vejen igennem.

Det er tydeligt at se på resultatet at Kamil arbejder professionelt og ikke mindst effektivt. Vi vil uden tÞven anbefale, til alle, der Þnsker kvalitetsarbejde og en god oplevelse. Tusind tak for et super godt stykke arbejde!

2024幎12月2日
5぀星のうち5の評䟡

Fremragende malerarbejde og uovertruffen kvalitet!

Jeg har for nylig haft fornÞjelsen af at få udfÞrt malerarbejde af Kamil, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut har hele processen vÊret utrolig professionel og effektiv.

Kamil arbejder med en imponerende opmÊrksomhed på detaljerne, hvilket tydeligt ses i det fÊrdige resultat. VÊggene ser fantastiske ud, og finishen er af hÞjeste kvalitet. Hans evne til at forstå mine Þnsker og levere prÊcis det, jeg havde forestillet mig, var enestående.

Derudover er Kamil meget pålidelig og overholder alle aftaler til punkt og prikke. Han arbejder hurtigt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hele projektet blev afsluttet til tiden og inden for det aftalte budget.

Hvis du leder efter en maler, der leverer fremragende håndvÊrk og en hÞj kvalitet, så er Kamil uden tvivl det bedste valg. Jeg vil helt sikkert benytte hans tjenester igen i fremtiden og anbefale ham til alle, jeg kender.

2024幎6月9日

Flot arbejde!

Har lige haft min bedste oplevelse med håndvÊrkere i lang tid. Jeg kan klart anbefale Kamil og hans folk. Super flot arbejde, god kommunikation og punktlighed. Booker hos KAM Byggeservice igen nÊste gang.

2024幎3月1日
5぀星のうち5の評䟡

De stÞrste anbefalinger herfra!

Kamil og hans team leverede et pragteksemplar af et arbejde i forbindelse med vores renovering. Overholder altid sine aftaler og er altid hÞflige og imÞdekomme. De fÃ¥r mine bedste anbefalinger og jeg er ikke bleg for at anbefale dem til venner og bekendte. Tusinde tak, Kamil 🀗

2024幎2月29日

Male

Vi har fået hjÊlp til at male stue og gang. Kamil og hans ansatte har givet en dejlig service. Kamil har vÊret meget interesseret i at vide, om jeg har vÊret tilfreds. De har udfÞrt arbejdet til fuld tilfredshed. Tak Kamil til dig og dine ansatte.

2023幎10月6日
5぀星のうち5の評䟡

Det har vÊret en rigtig god oplevelse

Det har vÊret en rigtig god oplevelse at benytte Kamil og hans firma. De kommer som aftalt, de er fordelagtig og fair i pris, herudover er de super pligtopfyldende og sÊtter en Êre i at lave et godt stykke arbejde. Hvis man spÞrger giver de super råd og fifs til udfÞrsel - hertil er de altid smilende og hÞflige. Vi vil klart anbefale KAM byggeservice.

2023幎5月22日
5぀星のうち5の評䟡

Vi anbefaler gerne KAM byggeservice til andre

Vi har vÊret rigtig glade for Kamil og hans kollegaers service. De har rettet dårligt hjemmelavet spartel om til et flot og professionelt resultat med rene flotte linjer.
Vi fik fjernet tapet rester, spartlet vÊgge og lofter (nyt gips) og lagt filt på. Vi ville gerne selv male, så Kamil gav os en masse tips og tricks og fortalte hvordan vi bedst arbejdede videre med det de havde overleveret til os.
Det har vÊret en rigtig god oplevelse og vi vil klart anbefale KAM byggeservice til andre.

2023幎4月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス