KJ Auto Auning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Per er en fin vÊrkfÞrer god kundeservice og rare medarbejder. Og er man heldig sÃ¥ kan man vÊre heldig at mÞde en af solstrÃ¥lerne fra "Kragerne" den unge yndige Tabita. Men for at gÞre en lang besk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kommer forbi uanmeldt angÃ¥ende problemer med stÞj fra styrtÞjet, taler med en mekaniker som godt vil undersÞge bilen, finder problemet, tilbyder mig en lÃ¥nebil, og vil ringe nÃ¥r bilen kan afhentes, ri... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

kundevendelig og hjÊlpesom

vi har netop vÊret over og kÞbe en citron c1 i dag den 19/6-2026 ved kj auto og kunne ikke vÊre mere tilfreds med hele forlÞbet, Fra fÞrste Þjeblik blev vi mÞdt med stor professionalisme, Êrlighed og en fantastisk service. Bilen var lige som beskrevet og hele handlen forlÞb fuldstÊndig smertefrit og trygt. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler bil der. Vi kan varmt anbefale KJ Auto til alle der leder efter en god bil og en Êrlig bilforhandler.

2026幎6月19日

Hej Tommy.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os virkelig at hÞre, at I havde en god oplevelse hele vejen igennem, og at I fÞlte jer mÞdt med professionalisme, Êrlighed og god service.

Det betyder meget for os, at I oplevede bilen prÊcis som beskrevet, og at handlen fÞltes tryg fra start til slut. Det er netop den oplevelse, vi Þnsker, at alle vores kunder skal have.

Tusind tak for jeres anbefaling og for tilliden. Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres Citroën C1, og I er selvfÞlgelig altid velkomne hos os igen.

kundemindet

Per er en fin vÊrkfÞrer god kundeservice og rare medarbejder.
Og er man heldig så kan man vÊre heldig at mÞde en af solstrålerne fra "Kragerne" den unge yndige Tabita.
Men for at gÞre en lang besked kort. KJ Auto er stedet hvor man kan finde en lid....g Berlingo og andre saftige citroner.
De får en plads på mit reklameskilt på bilen. 😊
SÃ¥ 8 stjerner fra mig

2026幎6月9日

Hej Allan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Den gav virkelig smil på lÊben hos os alle.

Det glÊder os meget, at du havde en god oplevelse hos os, og tusind tak for de flotte ord om både vores service og vores medarbejdere. Det betyder virkelig meget for hele teamet.

Vi sÊtter også stor pris på den opbakning, du har vist os efter dit besÞg. Det er bestemt ikke noget, vi tager for givet.

Vi håber, du bliver rigtig glad for rullegardinet, og vi glÊder os til at se dig igen.

WONDERFUL! 5 stars :)

KJ Auto is truly Incredible! This is my second time buying a car from them, as we outgrew our first car. The process was seamless, both times. KJ Auto’s entire staff is helpful, handy, accommodating, and pleasant. I am also extremely happy with our new ride; they carry a variety of nice cars with the option of buying as-is, or with a full service beforehand. Hooray!

2026幎5月19日

Hi Katie,

Thank you so much for your wonderful review! It truly means a lot to us that you chose KJ Auto for your second car as well.

We are delighted to hear that both experiences have been smooth and that you felt well looked after by our entire team. Providing honest advice, helpful service and giving our customers the freedom to choose the solution that suits them best is something we care deeply about.

We hope you enjoy your new car, and we look forward to welcoming you back whenever the time comes again.

Best regards,

SERVICE HELT I TOP!!!

SERVICE HELT I TOP!!!

Jeg har netop fået lavet stort Service og kunne ikke vÊre mere tilfreds.

Meget imÞdekommende, top professionel og Êrlig vÊrkfÞrer.

Forventninger blev afstemt lige fra starten og aftaler blev overholdt 100% med en helt igennem konkurrencedygtig prissÊtning.

Der blev ikke 'pyntet' på stand under eftersynet ligesom der heller ikke blev forsÞgt at sÊlge mig noget der ikke var nÞdvendigt.

Regningen blev grundigt gennemgået og mine spÞrgsmål taget seriÞst med professionelle svar.

Helt igennem en sublim oplevelse.

2026幎4月14日

Hej Casper :-)
Tusind tak for din fantastiske og meget grundige anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har haft så god en oplevelse hele vejen igennem.

Det glÊder os isÊr, at du fremhÊver Êrlighed, klare aftaler og gennemsigtighed i både arbejde og pris. Det er nogle af de ting, vi lÊgger allermest vÊgt på, og som vi arbejder målrettet efter hver eneste dag.

At du fÞlte dig tryg, blev taget seriÞst og ikke oplevede unÞdvendigt mersalg, er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give alle vores kunder.

Tusind tak for dine flotte ord og for tilliden.
KJ Auto ❀

Great experience from start to finish.

Great experience from start to finish.
Communication was clear, friendly, and professional throughout the whole process.
The service was at a very high level, and everything was handled smoothly and efficiently.
I felt well informed and taken care of.
Thank you for a great experience — highly recommended!

2026幎1月18日

Dear Svitlana 😊

Thank you for your beautiful and thoughtful review. Reading it truly made my day.

From our very first communication, it was clear that you value clarity and professionalism, and I am genuinely happy that you felt well informed and taken care of throughout the entire process. That is exactly the experience we want every customer to have.

It was a real pleasure meeting you and helping you with your car, and I sincerely hope it will serve you well for many years to come. Customers like you are the reason we love what we do.

Please remember that you are always welcome at KJ Auto, whether you need advice, assistance, or simply have a question in the future. Our relationship does not end with the handover of the keys 😊

Thank you again for your trust, your kind words, and your recommendation.

Warm regards
Per Jensen
KJ Auto & Mikromakker

Aftale overholdt

Alting var som lovet på telefonen. Både pris og byttepris var helt ok, og jeg fik en fin behandling, så jeg kan kun give min varmeste anbefaling! 👍🙂

2026幎1月23日

Tusind tak Lennart 😊

Det betyder meget at hÞre, at alt var som aftalt, og at du fÞlte dig godt behandlet.

Tak for tilliden og for den varme anbefaling 👍🙂

De bedste hilsner
Per

2025幎10月27日

Hej Mia,
Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er virkelig glade for, at du oplevede god service. Det er prÊcis det, vi arbejder for hver eneste dag.
Sig endelig til, hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med fremover.
De bedste hilsner.

God vejledning

God vejledning, og hurtig behandling.

2025幎9月10日

Hej Maja.
Tusind tak for de 5 stjerner! Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede både god vejledning og hurtig behandling. Lige prÊcis den kombination strÊber vi efter hver dag.
Du er altid velkommen, hvis vi kan hjÊlpe igen.

Fantastisk service!

2025幎9月4日

Hej JÞrgen,
Tusind tak for de 5 stjerner og ikke mindst for din loyalitet gennem så mange år. Det betyder virkelig meget for os.
Vi gÞr os altid umage for at levere fantastisk service, og det har vÊret en stor fornÞjelse gennem årene at have dig som kunde.

Rigtig sÞde og serviceminded

Rigtig sÞde og serviceminded medarbejdere. Gode reoerationer til fornuftige og fair priser. Kan klart anbefales.

2025幎8月29日

Hej Anja,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at hÞre, at du oplevede vores medarbejdere som sÞde og servicemindede, og at du har vÊret tilfreds med både arbejdet og priserne.
Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Meget dyr fornÞjelse

KÞrte til Jylland for at kÞbe en pÊn brugt bil de havde stående.
Bilen stod pÊn og ny serviceret samt synet.
Bilen smed dog venstre fordÊk på vej hjem, da hjulbolte ikke var spÊndt korrekt, samt forkerte hjulbolte var brugt.
Det viser sig at stÞddÊmperne bag i er defekte, men disse kunne slet ikke skaffes, så fandt et par brugte og fik monteret, disse var dog desvÊrre heller ikke for gode.
KÞbte bilen engros, så selvfÞlgelig ingen reklamation.
De ville dog gerne dÊkke skaden ved hjulet, efter det var faldet af.
Bilen er i dag skrottet, da den intet var vÊrd.
Rigtig kedelig oplevelse, samt smidt 35.000,- ud af vinduet + omkostninger for reparationer.

2025幎4月5日

Hej Nicolai,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er tydeligt, at forlÞbet har vÊret rigtig frustrerende for dig, og det er vi oprigtigt kede af at hÞre. Uanset om en bil sÊlges engros eller ej, Þnsker vi aldrig, at nogen skal stå tilbage med en fÞlelse af at have haft en dårlig oplevelse.

Vi vil gerne skabe lidt klarhed omkring forlÞbet, så der ikke opstår misforståelser. Bilen blev solgt engros og dermed uden garanti, som du også selv nÊvner. Det er en kÞbsform, som giver en lavere pris, men som også betyder, at eventuelle reparationer ligger hos kÞberen. Det Êndrer dog ikke på, at vi gerne ville hjÊlpe, da du kontaktede os omkring hjulet på vej hjem.

Selv om vi ikke havde en forpligtelse i forhold til engroskÞb, dÊkkede vi skaden for at sikre, at du ikke stod alene i situationen. Det var vigtigt for os at tage hånd om det, vi kunne gÞre noget ved.

I forhold til bemÊrkningen om at bilen skulle vÊre skrottet, kan vi se i registreringsoplysningerne, at den efterfÞlgende blev omregistreret til en ny ejer. Det tyder altså på, at bilen ikke blev skrottet, men solgt videre. Vi nÊvner det udelukkende for at sikre, at oplysningerne er korrekte for dem, der lÊser med.

Vi forstår virkelig, at hele forlÞbet har vÊret en Êrgerlig oplevelse for dig. Det beklager vi oprigtigt, og vi Þnsker dig alt det bedste fremover.

KJ Auto

Kj auto I auning TAGER ANSVAR 6++++++

Kj auto tager ansvar jeg var ude ved kj auto for at få set min nye brugte bil efter for fejl og mangler i under vognen da vi ringede der ud for at aftale en tid sage de til mig at det ikke kosted noget men pga interne misforståelser kom de til at tag penge for det aligeveld det var jeg noget skuffet over men kj auto var hurtig til at rette henvendelse til mig for at finde en lÞsning og schefen slev kom hjem til mig med en personlig undskylning og lidt vin og godt til ganen og pengene for verksteds besÞget fik jeg også retur det er sjÊldent et firma tager så megdet ansvar som kj auto gÞr jeg har vÊret kunde der igennem flere år efter hånden og det bliver jeg ved med at vÊre det er svÊrt og finde et ortnligt verksted I dag men i kan vÊre trykke ved at sende jeres bil til kj auto I auning så de får en extra stjerne her fra 6 ++++++

2025幎5月8日

Hej Mikael,
Tusind tak for din utrolig flotte og hjertevarme anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, både at du deler din oplevelse så Êrligt, og at du har valgt at vÊre kunde hos os gennem flere år.

Vi er kede af den interne misforståelse omkring betalingen, og det glÊder os, at vi hurtigt fandt en lÞsning, som du kunne vÊre tilfreds med. At tage ansvar, når noget ikke går som planlagt, er en af de vigtigste vÊrdier for os, og derfor var det også naturligt at komme forbi dig personligt og få rettet op på det.

Det gÞr os også rigtig glade at have både dig og Heidi som faste kunder. Tilliden fra jer betyder meget, og vi ved, at den skal fortjenes hver eneste gang.

Tusind tak for de ekstra stjerner. Det varmer mere, end du tror.

Kommer forbi uanmeldt angående

Kommer forbi uanmeldt angående problemer med stÞj fra styrtÞjet, taler med en mekaniker som godt vil undersÞge bilen, finder problemet, tilbyder mig en lånebil, og vil ringe når bilen kan afhentes, ringer efter 3 timer at den er klar. Meget rimelig pris, problemerne lÞst, super service, meget tilfreds. Har kÞrt bil i 50 år og har set lidt af hvert. Kan varmt anbefale KJ Auto Auning.

2025幎5月15日

Hej Erik,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse så detaljeret. Det betyder virkelig meget for os.

Vi er glade for, at du kom forbi, og at vores mekaniker hurtigt kunne finde problemet og få dig godt videre. Det er vigtigt for os, at kunder fÞler sig trygge og godt behandlet. Også når de kommer uanmeldt.

At du, med 50 års erfaring bag rattet, vÊlger at anbefale os videre, tager vi som en stor anerkendelse. Det sÊtter vi stor pris på.

Mange tak for tilliden og de pÊne ord.

Service hos KJ auto

KÞbte bil hos KJ Auto i 2017, og har siden fået serviceret begge vores biler hos dem lige siden. Altid god service, gode priser, og mekanikere der er knald dygtigt til deres arbejde.
Samtidig går de også en ekstra mil for at yde en god service til kunden.
Vores primÊre bil brÞd sammen i sÞndags, og KJ fandt tid til at kigge på den allerede mandag formiddag, og bilen var fikset allerede om torsdagen. Det er sku god service.

2025幎5月15日

Hej Esben,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for den tillid, i har vist os gennem så mange år. Det betyder virkelig meget for os.

Det glÊder os at hÞre, at I har vÊret tilfredse med både service, priser og det arbejde vores mekanikere laver. Vi gÞr os umage hver eneste dag, og det er fantastisk at hÞre, når det bliver lagt mÊrke til.

At vi kunne hjÊlpe hurtigt, da jeres bil brÞd sammen, er vi rigtig glade for. Vi ved, hvor meget man er afhÊngig af sin bil i hverdagen, så vi forsÞger altid at finde en lÞsning så hurtigt som muligt.

Mange tak for de pÊne ord. Det varmer.

Mikromakker

HjÊlpsomme og dygtige personale.

Stort anbefaling herfra! :-)

2025幎4月30日

Hej Georgina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de sÞde ord. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du synes vores personale er hjÊlpsomt og dygtigt.

Tak for din anbefaling. Det betyder virkelig meget for os.

Har kÞbt 2 biler hos Kj Auto og

Har kÞbt 2 biler hos Kj Auto og benyttet dem til service ... dÊkskifte .... reparation m.m. Bliver altid mÞdt med et smil og stor venlighed. Rimelige priser og mulighed for lÃ¥nebil. PS: personalet elsker kage 😄😄😄😄

2025幎4月2日

Hej Karen Bodil,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for den tillid, du har vist os gennem mange år. Det betyder virkelig meget for os.

Det glÊder os at hÞre, at du har vÊret tilfreds med bÃ¥de service, reparationer, priser og muligheden for lÃ¥nebil. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ den gode energi, du altid kommer med, og vi glemmer bestemt ikke alle de gange, du har forkÊlet personalet med Þlkage. Det bringer altid smil i vÊrkstedet 😄

Mange tak for de varme ord.

En god oplevelse med din Citroen hos KJ Auto i Auning

I april 2015 kÞbte jeg min Citroen C5 hos KJ Auto. Jeg har i de forlÞbne år fået bilen serviceret hos KJ Auto, opbevaret mlne dÊk og foretaget alle Þvrige reparationer. Alt er forlÞbet til min fulde tilfredshed. Det nemt at få lavet aftaler om vÊrkstedsbesÞg. Jeg bor i Risskov, men nyder at tage turen til Auning. Jeg har kun mÞdt kompetente og venlige medarbejdere hos KJ Auto. Fagligheden er hÞj, og man kan på hjemmesiden se, hvad prisen er på de ting, der skal laves. Og prisniveauet ligger ikke i den hÞje ende. Mens din bil er på vÊrkstedet, kan du nyde en kop kaffe eller gå en tur i Auning.

2025幎4月1日

Hej Jens Holger,
Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os. Ikke mindst fordi du har vÊret kunde hos os siden 2015. Den tillid gennem så mange år er vi meget taknemmelige for.

Det glÊder os at hÞre, at både service, reparationer, prisniveau og vores måde at arbejde på har levet op til dine forventninger. Vi sÊtter stor pris på, at du vÊlger at kÞre hele vejen fra Risskov til Auning, og at du oplever vores medarbejdere som både kompetente og venlige.

At du fÞler dig tryg ved vores faglighed og gennemsigtigheden i vores priser, er noget vi lÊgger stor vÊgt på, så det varmer at hÞre, at det gÞr en forskel for dig.

Tusind tak for tilliden gennem alle årene.

Som altid god service..

Som altid god service..

2025幎3月18日

Hej Andre,
Tusind tak for din anmeldelse og for de pÊne ord. Det betyder meget for os. IsÊr fordi du har vÊret kunde hos os i mange år. Den slags tillid tager vi ikke for givet.

Tak fordi du altid vÊlger KJ Auto.
KJ Auto ❀

Super professionelle ja så har KJ Auto gjort det igen bevist at de er de bedste fik en Gammel Opel til at kÞre som ny tak

Super professionelle

2025幎3月13日

Hej JÞrgen,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at vi endnu en gang kunne levere den kvalitet, du forventer, og få din Opel til at kÞre som ny.

Du har vÊret kunde hos os i mange år og har kÞbt mange biler gennem tiden, og den tillid betyder mere for os, end du måske tror. Det er kunder som dig, der gÞr det hele vÊrd.

Mange tak for de flotte ord.
KJ Auto ❀

Vi mÞdes af rare mennesker

Vi mÞdes af rare mennesker, hurtige, fagligt dygtige mekanikere, og dermed fornuftige priser.
Efter vi har skiftet til Citroen bruger og anbefaler vi meget gerne KJ Auto i Auning.

2024幎11月12日

Hej Peder,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det varmer virkelig at hÞre, at I altid mÞder rare mennesker hos os, og at vores mekanikere gÞr et godt indtryk med både faglighed og hurtighed.

Vi er også rigtig glade for, at skiftet til Citroën fÞrte jer til os, og at I både bruger og anbefaler KJ Auto. Den tillid sÊtter vi meget hÞjt, og det er noget, vi arbejder for at gÞre os fortjent til hver eneste dag.

Mange tak for de varme ord.