Hurtig levering og super produkt
Hurtig levering og super produkt. Virkelig fedt at man kan mix-and-match!
Vi hos Kamea Þnsker at hjÊlpe dig med at finde det perfekte tilbehÞr, uanset om det er tasker, armbånd, bÊlter eller mere. Hos os er kvaliteten hÞj og prisen i bund. Vi leverer hurtigt, har sikker betaling og altid 14 dages returret.
ãã³ããŒã¯
Hurtig levering og super produkt. Virkelig fedt at man kan mix-and-match!
Super fed oplevelse. De levere inde for leverings tiden, og jeg fik det jeg bastilte. der var også en lille lÊkker ekstra ting da jeg pakkede den op, Jeg handler gerne der igen
Rigtig god kundeservice og dejligt produkt. Kun positiv oplevelseðð»ð
Super service og kvalitets bÊlte - Vil helt sikkert handle der igen
Bestilte et par forskellige armbånd. Fornuftig pris og kvaliteten er helt i top. Handler helt klart her igen!
Varerne jeg modtog, kom hurtigt og var i super kvalitet.
Vil klart benytte denne webshop en anden gang. ð
Havde dog en enkelt vare som var gået i stykker i fragten, og fik sendt en ny vare med det samme. Venlig og hurtig kundeservice.
DÃ¥rligt produkt som var sendt fra VidaXL, ingen af de forborede huller passedeâŠ

Kamea ããã®åç
Fint produkt til en god pris og hurtig levering.