Firmaet krÊver, at man sender dem en mail, hvis varer sendes retur. Har sendt flere mails og har ikke fÃ¥et nogle svar tilbage!! Firmaet kan ikke kontaktes pÃ¥ andre mÃ¥der. Man kan dermed ikke vide, h... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte sÞndag den 24/7 med bemÊrkning om at jeg skulle have pakken senest torsdag da jeg skulle bruge den til gave fredag. HÞrer intet og da jeg logger ind pÃ¥ min konto stÃ¥r der bare behandler, Skre... ãã£ãšèŠã
Til trods for et stort bredt udvalg, "nÞjes" jeg med at kÞbe en ring og et par Þreringe til min kÊreste i julegave. Begge kom flot pakket ind efter kun 2 dage. Dertil en hÃ¥ndskrevet hilsen fra che... ãã£ãšèŠã
God hjemmeside hvor produkterne er prÊsenteret flot og overskueligt, god guide til str. pÃ¥ eks. ringe. Bestilling , og forsendelse fungerer godt uden problemer og en rigtig fin opfÞlgning og lÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Karat24 er en ekstraordinÊr webshop med salg af unikke smykker og ure - Det er dog salget af smykker som er i hÞjsÊdet. Blandt vores udvalg vil du finde unikke smykker og mÊrker som Georg Jensen, Sif Jakobs, Izabel Camille, Julie Sandlau, SmykkekÊden og mange flere.
é£çµ¡å
Hobrovej 452, 9200, Aalborg SV
- +4598101141
- kontakt@karat24.dk
- karat24.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig god service!
Hej, jeg synes at Karat24 er den bedste side jeg hidtil har kÞbt ringe på!
Super god service! Fornemt at Casper Edens også skrev den flotte besked med på papiret! Det er den rigtige måde at behandle sine kunder på! FortsÊt sådan!
Upåklageligt
Jeg fik min varer hurtigt og som aftalt, en god oplevelse :)
Var lidt sent ude mht af bestilling af en gave men den nåede at komme så jeg kunne nå at give den rettidigt
Meget tilfreds
God hjemmeside hvor produkterne er prÊsenteret flot og overskueligt, god guide til str. på eks. ringe.
Bestilling , og forsendelse fungerer godt uden problemer og en rigtig fin
opfÞlgning og lÞbende info .
Jeg er en rigtig glad og tilfreds kunde som varmt kan anbefale Caspers
Karat24.
Hilsen Jan
Den bedste service nogensinde!
Kan hel klart karat24.dk til alle der Þnsker hÞj kvalitet og super god service :)
Jeg bestilte 3 ringe op til jul og fik en ekstra med i kÞbet gratis og en fin hilsen :D
super god
Det var en god oplevelse at handle med jer. Servicen er god og lever helt op til det man få at vide på hjemmesiden. Efterbehandlingen er i top og det er et plus med en personlig og håndskrevne hilsen. Vil bestemt handle hos jer igen.
Perfekt og personligt
Bestilte 2 spinningringe. De kom rettidigt, fint indpakket i Êsker og gavepose - med en ekstra ring som gave og en personlig, håndskrevet hilsen vedlagt. God stil :-)
TrovÊrdig service
Personlig service, hurtig levering, min bedste anbefaling.
Holder hvad de lover
Jeg var lidt sent ude mht af bestilling af en gave men den nåede frem som lovet.
alt som det skal vÊre..
Absolut en perfekt handel, med service og hurtighed iorden
Super oplevelse
Hurtig levering, gode priser og fin indpakning her op til jul :-)
Sjov ide med en lille personlig håndskrevet hilsen lagt i pakken. Alt i alt rigtig god oplevelse.
Perfekt handel med ekstra bonus!ð
Nemt, hurtigt og uden problemer. Med pakken var en ekstra Spinnings ring OG en håndskrevet hilsen!
Perfekt!
God service, god kvalitet, hurtig og nem bestilling, samt hurtig levering - og oveni kÞbet kom en lille gave :) jeg kan klart anbefale karat24, og vil uden tvivl snart bestille mere! :)
Super flot service med at putte en ekstra ring i pakken. DET vagter begejstring .. Toms op pÃ¥ det ð
Kan anbefales
Helt problemfrit - fÞlte sig personligt betjent :-)
Vil klart anbefale Karat24.dk til andre. Gode priser, hurtig levering og super god service!
Fantastisk ud over det sÊdvanlige
Super hurtig service og så var der endda lagt lidt ekstra med i forsendelsen. Her vil jeg bestemt handle igen!
karat 24.dk
det var en positiv oplevelse at handle hos karat 24.dk. Orderen blev hurtig behandlet og sendt. Der var 2 ekstra gaver med samt et håndskrevet brev med et Þnske om glÊdelig jul og godt nytår, det er hvis det der kaldes kundepleje
upåklagelig service
Ikke nok med at de leverer hurtigt og tilbyder gratis indpakning. Men man få en håndskrevet note fra personen som pakkede varen.
ikke skyggen af utilfredshed fra mig af :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ