レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

NytÃ¥rsaften 😟 virkelig skuffet og bestemt ikke pengene vÊrd. Alt for mange personer taget ind, meget lille dansegulv og flere lokaler kun med hÞjtalere. Kl 24 ingen internet til storskÊrmene 🥞 o... もっず芋る

Jeg og tre kolleger ville besÞge Kellervenner og havde tjekket Ã¥bningstiderne pÃ¥ Karetens hjemmeside (/da/kellervenner-aabningstider) Da vi ankom pÃ¥ det forventede Ã¥bningstidspunkt kl. 14, blev... もっず芋る

Fantastisk god julefrokost. Det var med lidt blandede fÞlelser vi ankom 5 personer for der var totalt fyldt op i alle lokaler ogsÃ¥ der hvor vi skulle sidde. Men det fungerede bare fra start til slut.... もっず芋る

Jeg fejrede min 50-Ã¥rs fÞdselsdag pÃ¥ Kareten, og det blev en aften, jeg aldrig vil glemme. Mine veninder og jeg havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. ✹ BorddÊkningen var smuk og indby... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen til Restaurant Kareten på Amager i KÞbenhavn Hos os er der plads til alle typer af mennesker Vi har et bredt menukort i alle prisklasser.

• HollÊnderdybet 1, 2300, KÞbenhavn, デンマヌク

• kareten.dk

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

36件のレビュヌ

NytÃ¥rsaften 😟 virkelig skuffet og

NytÃ¥rsaften 😟 virkelig skuffet og bestemt ikke pengene vÊrd.
Kl 24 ingen internet til storskÊrmene 🥞 og maden var elendig.
FÞrste og sidste gang vi holder nytÃ¥r pÃ¥ Kareten 👎

2025幎12月31日

Der var ikke åbent

Jeg og tre kolleger ville besÞge Kellervenner og havde tjekket åbningstiderne på Karetens hjemmeside (/da/kellervenner-aabningstider)

Da vi ankom på det forventede åbningstidspunkt kl. 14, blev vi mÞdt af et skilt med at Kellervenner fÞrst åbnede kl. 18 og at der i Þvrigt var privat fest.

Så der er desvÊrre ikke så meget at anmelde...

2025幎10月11日

En uforglemmelig 50-års fÞdselsdag på Kareten

Jeg fejrede min 50-års fÞdselsdag på Kareten, og det blev en aften, jeg aldrig vil glemme. Mine veninder og jeg havde en fantastisk oplevelse fra start til slut.
✹ BorddÊkningen var smuk og indbydende – der var virkelig gjort noget ud af detaljerne.
🀝 Personalet var utroligt venlige og hjÊlpsomme, og de sÞrgede for, at vi fÞlte os velkomne og godt tilpas hele aftenen.
🍜 Maden var en sand fornÞjelse – velsmagende, veltilberedt og serveret med stil.
Alt i alt var det en perfekt aften, og jeg er dybt taknemmelig for den varme atmosfÊre og den professionelle service. Tusind tak til hele teamet på Kareten for at gÞre min fÞdselsdag så speciel!
Venlig Hilsen Malene Brouer

2025幎8月30日
自発的なレビュヌ

God mad, endnu bedre service, hyggeligt lokale.

Vi bookede Karetens lille selskabslokale til en generalformling.

Stedet er virkelig hyggeligt med fantastisk karakter af gammeldags Amager stemning.

Personalet var, på trods af min personlige fejl i bestillingen, på alle måder imÞdekommende og efterkom vores behov til punkt og prikke.

Kan varm anbefale det “lille selskabslokale” til mindre forsamlinger. Vi var 22 gÊster. Med ca halvdelen som spisende gÊster, smÞrrebrÞdet var rigtigt godt. Stort udvalg af drikkevarer.

2025幎4月22日
自発的なレビュヌ

God betjening og maden er virkelig god.

Har spist Karaten 4-5 gange efter hånden og må sige at jeg/vi er super tilfredse. Det er et hyggeligt sted med en dejlig atmosfÊre. God betjening og maden er virkelig god. Og priserne er også i orden. De gange vi har vÊret der, har der altid vÊret fyldt helt op, hvilket også viser at det er et godt sted hvor folk gerne kommer igen..
Vi er der i hvert fald nÊste gang trangen til god mad ude i byen trÊnger sig på (hvis vi kan få et bord).

2025幎1月11日

DÃ¥rlig oplevelse

Holdt juleaften der sidste Ã¥r , 3. gang vi gjorde det. De fÞrste 2 gange er der ingenting og pege pÃ¥ 👍,men desvÊrre var det ikke godt denne gang , vi var uheldige og sidde ved det sidste bord,der fik serveret middagen, og parret der sad til venstre for os, og vi, var de allersidste der fik servering. Vi havde begge bestilt flÊskesteg, men fik halv om halv med flÊskesteg og And, undskyldningen var at der ikke var nok flÊskesteg!!! Maden var kold og et lille slukke flÊskesvÊr, var hvad min dame og jeg fik hver
da vil sÃ¥ fik risalamanden, var den alt for lidt cremet, sÃ¥ skeen kunne stÃ¥ af sig selv☹, da fik vi nok og gik hjem 👎 desvÊrre ikke noget vi kan anbefale mere ☹ mvh Bendix og den bedre halvdel

2024幎12月23日

Fantastisk god julefrokost

Fantastisk god julefrokost. Det var med lidt blandede fÞlelser vi ankom 5 personer for der var totalt fyldt op i alle lokaler også der hvor vi skulle sidde. Men det fungerede bare fra start til slut. Buffet var i top bl.a med nogle fantastiske fiskefilet, steg, deller osv. og det var et glad og frisk personale som var der hele tiden med at fylde op, rydde af og passe bar så ingen måtte vente og det 2 mands orkester leverede bare musikken og man mÊrkede intet til alle de andre mange mennesker og musik i de andre lokaler. Tip top - glÊder os til den nye kÊlder bliver åbnet op.

2024幎11月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ