䌁業情報

1. オヌトキャンプ堎

圓該䌁業による蚘述

Nivå Camping - i Kongernes NordsjÊlland ligger centralt for besÞg i hele NordsjÊlland. Her er der let adgang til tog, busser og cykelstier samtidig med, at vi ligger tÊt på den smukke kyststrÊkning mellem KÞbenhavn og HelsingÞr med det helt unikke maritime miljÞ. Der er kun 800 meter ned til Nivå Havn med 3 restauranter, vandaktiviteter og en dejlig bÞrnevenlig sandstrand.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

prettig verblijf, voor herhaling vatbaar

Huisje was schoon en netjes. We werden vriendelijk ontvangen, er werd gelukkig goed Engels gesproken. Kleine dingen werden meteen opgelost, erg behulpzaam! Ook wanneer je iets bent vergeten denken zij met je mee. Voor pubers is er rond deze tijd weinig te doen. Vooral voor ouder publiek erg aantrekkelijk.

2026幎4月21日

Hi Jacques 😀

Thank you so much for your kind and honest feedback – we’re truly happy to hear that you had a pleasant stay and felt welcomed 🏡

We’re especially pleased that you found the cabin clean and inviting, and that our team was able to help quickly whenever small issues came up. It means a lot to us to be able to make your stay as smooth and comfortable as possible – including when something has been forgotten along the way.

We also appreciate your comment regarding activities for teenagers during this period. This is valuable feedback that we will take into account as we continue working on creating even better experiences for guests of all ages.

You are very welcome back another time – we would be delighted to host you again ☀

Beliggenheden er fantastisk

Beliggenheden er fantastisk. Dejligt med gederne, der stÃ¥r og velkommer dig 🐐 de er sÞde!
Virkeligt hyggeligt sted - alt er rent og pÊnt og mange nye tiltag som sauna og glamping som de nye unge ejere er i fuld gang med - vi boede i et shelter med en skÞn skÞn udsigt at vågne op til - man tÊnker slet ikke på at man er på en campingplads.

2026幎4月13日

Nivå Camping からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – den gjorde os virkelig glade at lÊse! 💛

Hvor er det dejligt at hÞre, at I nÞd bÃ¥de beliggenheden og den sÊrlige stemning her hos os. Og ja, vores geder er ret gode til at tage imod gÊster – vi giver dem gerne et ekstra klap fra jer 🐐

Det betyder meget for os, at I lagde mÊrke til både hyggen, renligheden og de nye tiltag. Vi arbejder lÞbende på at udvikle stedet, så det er fantastisk at hÞre, at saunaen, glamping og ikke mindst shelter-oplevelsen med udsigten var med til at gÞre jeres ophold helt sÊrligt.

Vi hÃ¥ber meget, vi fÃ¥r fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang 🌿

5぀星のうち5の評䟡

Amazing campsite close to the beach we

Amazing campsite close to the beach we loved it.

2026幎4月17日

Thank you so much for your lovely words, David! 🌿

We’re really happy to hear that you enjoyed your stay and our location close to the beach – it’s something we truly cherish here as well. It means a lot that you loved the campsite!

We hope to welcome you back again soon for another relaxing getaway by the sea 😊

5぀星のうち5の評䟡

Really friendly owners, a great campsite in beautiful surroundings

I spent three days at this beautiful spot, which is run by a young, very friendly and dedicated couple. With a great deal of dedication and attention to detail, they are renovating and redesigning much of the place themselves. The whole site is a real dream, with cosy cottages offering stunning views of the lake, a play area and a barbecue spot. A new, larger enclosure with a suitable shelter has been built for the goats. And the sauna rounds off the facilities perfectly. Everything is very well maintained and clean. I’ll definitely be back – and for longer than just three days next time!

2026幎4月4日

Nivå Camping からの回答

Thank you so much for your wonderful and thoughtful review 💛

It truly means a lot to us that you noticed the work and care we’re putting into the place – we’re very passionate about creating something special here, so your kind words really motivate us. We’re especially happy that you enjoyed the surroundings, the cosy atmosphere, and all the little details like the cottages, the goats’ new home, and the sauna.

Hearing that you felt welcome and had a great stay is exactly what we hope for with every guest. And the fact that you’re already planning to come back (and stay longer next time!) is the best compliment we could wish for 😊

5぀星のうち1の評䟡

Det er utrygt

Det er utrygt, at man ikke ser skyggen af ejerne hele dagen.
Receptionen virker lukket, og på dÞren er der blot en håndskrevet seddel med et tlf nr man skal ringe til.
Det virker ikke til at der er faste rengÞringstider på toiletterne.
Der er helt sikkert plads til forbedringer.

2026幎4月10日

Nivå Camping からの回答

Tusind tak for din feedback – den sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Det er vigtigt for os, at alle vores gÊster fÞler sig trygge og godt taget imod, så vi er kede af at hÞre, at det ikke er din oplevelse. Vi er ofte rundt på pladsen i lÞbet af dagen, så synlige er vi ihvertfald. Vores tanke med telefonnummeret er, at man altid hurtigt kan få fat i os!

I forhold til rengÞringen, så har vi faste rutiner både i udfÞrelsen og i synligheden af det.

Tak fordi du deler dine oplevelser – det hjÊlper os med at gÞre stedet endnu bedre 🌿

5぀星のうち5の評䟡

Ejerne/vÊrterne er desvÊrre nÊrmest til

EDIT: Der har vÊret ejerskifte siden denne anmeldelse blev skrevet. Jeg har derfor Êndret antal stjerner fra 1 stk. til 5 stk. Jeg ved ikke om denne karakter er passende, men jeg kunne umiddelbart ikke "få lov" til at slette mit review.

Ejerne/vÊrterne er desvÊrre nÊrmest til den ubehagelige side. De virker bitre og sure. Lidt Êrgerligt når nu campingpladsen ligger så naturskÞnt :/

Edit: Nu har jeg jo egentlig kun mÞdt manden. Så det er for meget at inkludere begge.

Edit: Jeg kan nÊrnest ikke huske hvornår nogen sidst har talt til mig med hÊvet stemme og brugt den slags ord, som du brugte.

@ Nivå Camping: Ligesom jeg selv har taget munden for fuld, da jeg i flertal skrev "ejerne/vÊrterne" så må du hjertens gerne fortÊlle om - den regel - som jeg overtrådte, da jeg trillede ind på campingpladsen, og som udlÞste hÊvet stemme og vrede ord som fx: "Hvor svÊrt kan det vÊre!" .. mens mine bÞrn kiggede og lyttede undrende, og jeg sådan set bare sad og tog imod.

Da du senere kÞrte op til mig (efter jeg havde skrevet det indledningsvist kortfattede review) var du heller ikke bleg for at den "skulle tages" ved legepladsen. Jeg gjorde en ekstra dyd ud af at tale pÊnt, dÊmpet og med rolig gestik (og du hÊvede heller ikke stemmen denne gang) men bÞrn er opmÊrksomme og jeg fik også spÞrgsmålet: "Far, hvad snakkede dig og manden om?"

Det er et nej-tak herfra. Vi kommer ikke igen.

2025幎8月23日

Nivå Camping からの回答

Campingpladsen har for nylig fået nye ejere, og vi er et ungt par, som virkelig brÊnder for at skabe en varm, imÞdekommende og hyggelig atmosfÊre for alle vores gÊster.

Vi arbejder hver dag pÃ¥ at udvikle bÃ¥de stedet og vÊrtskabet, sÃ¥ alle fÞler sig velkomne og godt tilpas – ogsÃ¥ i de smukke omgivelser, som vi er sÃ¥ heldige at have.

Vi hÃ¥ber meget, at du en dag vil kigge forbi igen og opleve den nye stemning 🌿 Du skal vÊre sÃ¥ hjerteligt velkommen.

Tidligere ejer: Ja, det var jo lidt af en påstand.
Hvis du syntes vi er sure, så har du nok overtrådt vores regler.

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse
SkÞnneste natur og velfungerende rammer på alle plan
Vi 2 voksne kvinder og boede i shelter.
En lille hyggelig bolig med med gode senge og dyne m.v, lille kÞleskab med velassorteret velkomstpakke
Grill og haveborde.
1 morgen fik vi det skÞnneste morgenmad med fantastiske råvarer og flot anrettet.
Alt var perfekt og berigende oplevelse
Kan varmt anbefales hvis I Þnsker en anderledes oplevelse.
Et meget positivt og hjÊlpsomt vÊrtspar.
Tak for denne skÞnne oplevelse
Merete Brandt

2022幎8月12日

KÊre Merete
Det glÊder mig meget, at I havde et fantastisk ophold hos os i vores luksu shelter.
Vi håber, at se jer igen.
Rigtig god vinter til jer.

⭐⭐⭐⭐⭐SkÞn camping plads.Ligger det

⭐⭐⭐⭐⭐SkÞn camping plads.Ligger det dejligste sted er altid pÊn og med rene toiletter og faciliter.
Ejerne er enormt sÞde og dygtige.🌞🌞🌞🌞🌞Har nu vÊret der flere gange og kommer helt sikkert igen.
De nye mobile Homes. Er super lÊkre og til rimelig pris. 😀

2022幎3月14日

KÊre Esben
Tak for den flotte anmeldelse.
Vi håber, at se jer igen.
Rigtig god vinter til jer.

Jeg er selv vokset op på Nivå Camping

Jeg er selv vokset op på Nivå Camping, og kan med sikkerhed sige, at den er et besÞg vÊrd hvis du er til natur, hygge og hjerterum.

2021幎12月5日

KÊre Anita
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Ja, du har brugt meget tid på Nivå Camping, og vi har nydt det.
De kÊrligste hilsner

5぀星のうち5の評䟡

Dette er en campingplads der kan

Dette er en campingplads der kan anbefales.
Hyggelig plads med rummelige ejer.
Vi er glade for at benytte pladsen.

2021幎9月9日

KÊre Jette
Tak for dit flotte review.
Det er altid dejligt, at se jer her på Nivå Camping.
Eva og Bent

5぀星のうち1の評䟡

Meget skuffet over pladsen generelt.

Meget skuffet over pladsens faciliteter og personerne der driver stedet. Vi blev konstant overvåget både da vi grillede eller skulle aflevere ting ved hytten. Stedet er nedslidt og beskidt. Vi måtte forlade stedet, fÞr tid som firma, da vi blev beskyldt for dårlig opfÞrsel. Vi hverken festede eller råbte op. Men overnattede bare da vi arbejder på Þen. Kan ikke anbefales overhovedet.

2021幎8月24日

Nivå Camping からの回答

Det er lidt sÞrgeligt, at et ellers velrenoveret tÊkkefirma ser sig nÞdsaget til at bruge SO ME til at tilsvine en anden virksomhed ved uoverensstemmelser.
En ting skal slås helt fast. Ingen gÊster bliver overvåget på Nivå Camping! Men vi er synlige, da vi servicerer vores gÊster. FÞlger gÊster op til hytter/ mobile homes, og får i det hele taget gÊsterne installeret. Så hvis vi i den forbindelse ser en kulgrill stå på et nyt trÊbord, så vil det blive bemÊrket.
I har vÊret her i flere uger, og vi har fÞr haft det oppe at vende, om lastbiler skal holde/ kÞre inde på campingpladsen eller ej.
Vi har gentagende gang påpeget, at lastbiler hÞrer til på parkeringspladsen, og lavet aftaler om dette. Disse aftaler er gentagende gange blevet ignoreret, og vi så os nÞdsaget til, at bede jer finde et andet sted at bo.
Nivå Camping er en familiecamping med mange bÞrnefamilier, og vi kan ikke acceptere, at man rÊser ind på campingpladsen i en stor lastbil med hÞj hastighed gennem bommen i den forkerte side af vejen til fare for de Þvrige gÊster.
Den udlÊgning der beskrives af situationen, kan vi ikke genkende.
Lejrcheferne på Nivå Camping

Sikke et hyggeligt sted

Sikke et hyggeligt sted! Vi har haft 12 super skÞnne dage og campingfatter og Mutter er bare for sÞde! BÞrnene har hygget pÃ¥ klatrebanen og legepladsen. Badestranden en spytklat vÊk er lÊkker. Eneste lille udfordring er at krydset ved havnen og vejen ned til stranden er meget lidt cyklist-venlig. Det kunne kommunen mÃ¥ske godt gentÊnke 🀔 Cykelparkering, toiletforhold og badebro ved stranden er fornem!

Vi har taget tog til både HelsingÞr, Hellerup og KÞbenhavn for at se hhv Kronborg, Experimentarium og Tivoli. Super let. Lyden fra Togbanen på pladsen generede ikke os, men man kan da hÞre det.

2019幎7月31日

i tiptop

Super lÊkker lille plads. Steder er så skÞn. Man fÞlger sig velkommen fra man trÊder ind på pladsen til man desvÊrre skal af sted igen.
Personalet er bare super sÞde. De gÞr et stort arbejde for at vi som gÊster kan slappe af.

2016幎8月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス