レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk hurtig levering. Skoene var allerede fremme dagen efter de blev bestilt. Endnu et kÊmpe plus ved KarlsKicks er at man kan betale med Paypal.

Bestilte et par sko som var bestillingsvare. Havde telefonisk kontakt med KarlsKicks da jeg havde spÞrgsmÃ¥l omkring leveringstid, en imÞdekommende og serviceminded medarbejder tog hurtigt hÃ¥nd om sage... もっず芋る

䌁業が回答したした

Verdens bedste privat customs af sko, har prÞvet 2-3 stykker snart, men Karl, han er simpelt ualmindelig perfekt, bÃ¥de til at svare, til at forstÃ¥ ens krav og til at sende pakken til tiden. Han er v... もっず芋る

Karlskick pÃ¥stÃ¥r at de har mere end 10 Ã¥rs erfaring indenfor restore af sko 😂 kan slet ikke anbefale dem! Jeg har lige vÊret forbi en anden skomager og fik ordret fortalt "din tidligere skomager... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋
  2. 修理サヌビス
  3. 靎修理店
  4. 叀着店

圓該䌁業による蚘述

KarlsKicks® er et dansk sneaker brand etableret 2015 i KÞbenhavn af Karl Faurholt. FÞr KarlsKicks® ville Karl restaurere sine egne gamle beat-up sneakers. Da han offentliggjorde det fÞrste resultat på sociale medier, blev han mÞdt med så meget positiv energi og respons, at han besluttede at starte sin egen virksomhed. Målet var at tÊnke bÊredygtigt og kreativt, ved at forvandle gode gamle slidte sneakers til nye lÊkre og personlige sneakers. Den vision holder vi fortsat fast i. KarlsKicks® åbnede fysisk kÊlderbutik i KÞbenhavns centrum i 2018, hvor fra der sÊlges alt fra de mest hypede high-end sneakers til nogle af de mest spektakulÊre custom sneakers i Europa, enten som nye eller brugte, skrÊddersyede, deadstock (DS) eller originaler (OG). KarlsKicks® er i dag leverandÞr af fÞrende produkter fra Saphir® KAPS® Iwata® SneakerFreaker® Angelus® og Molotow®. I 2021 overtog vi forretningerne skorens.dk og CleanSneaks, hvor vi med sidstnÊvnte nu tilbyder en udvidet renseri service med mulighed for indlevering i hele landet. I 2023 flyttede vi til hjÞrnet af StudiestrÊde og Lars BjÞrnsstrÊde hvor vi har åbnet ny butik med binavnet Copenhagen Sneaker Concept Store. For at se de stÞrste trends og fÞlge det daglige arbejde fra KarlsKicks®, se med på vores YouTube, Facebook, TikTok eller Instagram @KarlsKicks. /Karl Faurholt, Founder /Martin Glarvig, CEO

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

38件のレビュヌ

Karlskick påstår at de har mere end 10års erfaring

Karlskick påstår at de har mere end 10 års erfaring indenfor restore af sko 😂 kan slet ikke anbefale dem!

Jeg har lige vÊret forbi en anden skomager og fik ordret fortalt "din tidligere skomager har "Þdelagt dine lÊder sko" man limer altså ikke lÊder sko understregede han. Jeg kan derfor varm anbefale at gÞre brug af "Skottens skomager" fremfor Karlsshit!

Jeg betalte 150kr for alt det arbejde, som Karlskick havde lavet... og karlsshit tog 4 gange prisen altså 700kr! slÞv service og slÞv restore fra Karlskick. Det bliver sidste gang jeg tager forbi karlskick.

2021幎5月21日

Fantastisk sneakerstore!

Kan varmt anbefale KarlsKicks. Selvom jeg havde snakket med Karl inden og han sagde 14dages levering grundet corona på mine Jordan 1. Dog kom de blot et par dage efter.
Jeg ringede fÞrst til dem, men da ingen tog den blev jeg ringet op indenfor 30 minutter.
Hvis jeg skulle sige bare lidt skidt, jeres messenger auto respond siger jeres e-mail er karskicks. SelvfÞlgelig kan man jo tÊnke sig til det er KarlsKicks, men hvis folk bare kopiere kan dette blive et problem!
Handler 100% her igen, mange mange gange igen!

2021幎3月3日

Legenden Karl

Verdens bedste privat customs af sko, har prÞvet 2-3 stykker snart, men Karl, han er simpelt ualmindelig perfekt, både til at svare, til at forstå ens krav og til at sende pakken til tiden. Han er virkelig en pisse positiv og trovÊrdig.

Kan klart anbefales

2016幎10月10日
自発的なレビュヌ

En acceptabel oplevelse, men kan forbedrets meget!

Bestilte en nano protector. Jeg modtog 2 Sneaker protector istedet og et brev hvor der stod at de var lÞbet tÞr for nano protector!!
Det er en okay lÞsning at jeg for et produkt svarende til det jeg bestilte, men ikke godt nok at de "kom til" at lÞbe tÞr for nano protector.
Men en okay lÞsning.

2016幎8月6日

Luksus produkter - God service - Hurtig levering

Bestilte kl. 15 tirsdag og modtog onsdag kl. 12. det kalder jeg fantastisk levering.
og produkterne virker til perfektion. Mine hvide sneakers er blevet 75% hvide igen, efter en festival og en studenteruge - det kan ikke vÊre bedre..
tomsup herfra. 👍👍👍👍

2016幎8月3日

Fantastisk service!

Jeg skrev til KarlsKicks og spurgte, hvad han bedste produkt var til rensning af mine sneaks. Han svarede efter 2 minutter og jeg kÞbte de produkter han anbefalede, produkterne blev sendt 15 minutter efter - det er fandme god service!

2016幎4月30日
自発的なレビュヌ

Unikke produkter, fantastisk service.

Jeg har udfra mine erfaringer med Karls Kicks, udelukkende ros.
Fantastisk service og meget kreative mennesker i forretningen.
Super fede sko, som skiller sig ud fra alle andres.
Skide godt arbejde og meget tilfreds kunde!
P.s Karl er lÊksi

2016幎3月30日

Fantastisk oplevelse

Godt arbejde, og hurtig betjening.
Det endelige produkt blev rigtig flot, og på trods af at jeg har gået med dem nÊsten hver dag de sidste par måneder, er de stadig i tip top stand.
Ville klart sende mine sko indtil ham igen.

2016幎3月30日

Fantastisk oplevelse

Fik det jeg skulle have lavet og det blev meget bedre end forventet. Prisen vi aftalte var helt i orden og servicen var i top! Kunne ikke have Þnsket mig bedre! Nu har jeg gået med skoene i nogle uger, og intet er cracket eller Êndret. Fuld tilfredshed

2016幎1月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。