SÀmsta mÀklaren vi köpt genom, sÀljinformationen stÀmmer inte överens med vad man köpt, Ljusterö SkÀrgÃ¥rdsbyn, dÃ¥liga svar via mailkontakt om avsaknad av det man förskottsbetalt ex trÀdÀck, grÀsmatta.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Orden, "marknaden osÀker, osÀkert med högre pris, en köpare verkade oseriös" detta pÃ¥verkade att slÀppa Lars Forssellsg 30 utan visning. Allt var klart för visning. Broschyr och visningstider klara. I... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Försökte avsluta affÀren innan budgivningen var avslutad. 500.000:- mindre Àn vad jag förvÀntat mig. Och tyckte att jag skulle vara 'ödmjuk'??? Sen tickade budgivningen pÃ¥ fredag / lördag. ???? Inte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Björn gav oss ett tryggt bemötande som kÀndes förtroendeingivande. Vi fick snabb Ã¥terkoppling som gjorde att vi enkelt kunde följa processen och ta rÀtt beslut. Detta ledde till att vi fick möjlighet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ãnda sedan starten 1989 har vi jobbat utifrÃ¥n övertygelsen att varje enskild bostadsaffÀr ska fÃ¥ ta bÃ¥de den tid och det engagemang i ansprÃ¥k som krÀvs för att fÃ¥ trygga och nöjda kunder. Karlsson & Uddares verksamhet kÀnnetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som Àr ödmjuka, engagerade och pÃ¥lÀsta. Hos oss pÃ¥ Karlsson & Uddare ligger fokus pÃ¥ kunden. Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsÀttningar och önskemÃ¥l. VÃ¥r strategi har alltid varit att jobba med smÃ¥ lokala kontor i omrÃ¥den som vi kÀnner vÀl till. Ju mer vi vet om omrÃ¥det vi jobbar i, desto bÀttre kan vi hjÀlpa vÃ¥ra kunder och fÃ¥ det dÀr förtroendet som leder till att sÀljare fÃ¥r sin bostad sÃ¥ld till rÀtt pris, och att köpare hittar sitt framtida hem pÃ¥ en plats dÀr de verkligen vill vara. Ofta fÃ¥r vi in uppdrag pÃ¥ rekommendation av tidigare kunder. 9/10 av vÃ¥ra kunder kan tÀnkta sig att rekommendera oss till sina vÀnner. Det Àr ett riktigt bra betyg som vi Àr mycket stolta över. Idag har Karlsson & Uddare fem kontor. Saltsjöbaden Àr vÃ¥rt senaste tillskott. Kanske öppnar vi i dina kvarter nÀsta Ã¥r?
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
PÃ¥verkan
Orden, "marknaden osÀker, osÀkert med högre pris, en köpare verkade oseriös" detta påverkade att slÀppa Lars Forssellsg 30 utan visning. Allt var klart för visning. Broschyr och visningstider klara. Inte bra. MÀklaren glömde lÀmna tillbaka lgh nyckeln. Fick tillbaka den en månad senare efter jag efterlyst den.

Karlsson & Uddare ããã®åç
Mycket professionellt bemötande och agerande.
Min mÀklare Emma gjorde allt det dÀr lilla extra man uppskattar vid en försÀljning av sin lÀgenhet.

Excellent
They were incredibly helpful, made the process run very smoothly and were also fun to deal with!
Fantastiskt bra och uppriktig service!
Bra och trovÀrdig kompetens vid en stor affÀr.
Superproffsig mÀklartjÀnst!
Både jag och min fru hade höga förvÀntningar på Ingrid Frygelius och hon imponerade Àndå mycket på oss. Vi Àr övertygade om att Ingrids engagemang, professionalism, erfarenhet och personlighet spelade en riktigt stor roll för att vi fick ett vÀldigt bra pris trots en skakig marknad. Vi rekommenderar henne varmt!
Hålla köparna varma
En hög professionell nivå i ett svårt lÀge/ svårt uppdrag. Att lyckas hålla köparna varma Àr imponerande. Flexibelt sÀtt och ett prisvÀrt upplÀgg.
Mycket bra!
Mycket professionell hantering av forsaljningen av min lagenhet. Jonas updaterade mig lopande under hela processen. Hans tillganglighet ar suveran oavsett dag och tid pa dygnet och han ger ett mycket seriost intryck. Forsaljningen gick langt smidigare och fortare an jag vagat hoppas pa trots att jag befinner mig utomlands och jobbar.
Mycket nojd!
Bra framtoning. Från 1:a mötet till det tÀnkta målet.
Se ovan! Vaken, mån om de besökande presumtiva kunderna, vad jag tycktes mig kÀnna i lÀgenheten!
Omtanke om kunden
Jag har upplevt att mÀklaren har en omtanke om kunden och agerar för att försÀljning och köp ska löpa så smidigt som möjligt Àven under sÀrskilda omstÀndigheter som kan ligga som grund till ett Àndrat boende.
Proffesionellt och smidigt
Vår upplevelse av Karlsson & Uddare Àr mycket god då vår försÀljning gick otroligt smidig och oproblematisk. Vår mÀklare Christoffer Everitt var proffesionell och arbetade på ett sÀtt som ingav förtroende åt båda håll och vi kan tvekan rekommendera honom till både vÀnner och familj. Tack!
Det Àr individerna som gör ftgt
Snabbt, kunnigt, Àrligt - förtroendeingivande.
Bra visning utan allt för mycket "lÀgga sig i". Fick i lugn och ro titta på objektet och nÀr vi hade frågor fick vi omgående svar. Budgivningen sköttes exemplariskt. Hela affÀren var avklarad på två dygn !!!
Fantastiskt!

Karlsson & Uddare ããã®åç
Kunnig, smidig, trevlig och pålitlig mÀklare
Anlitade Karlsson & Uddare i Hornsberg Strand och mÀklare Christoffer Everitt. Proffsig och trevlig mÀklare som skötte allt i stort sett helt perfekt. Trots den hektiska marknad som var just då så hade han alltid tid för mina frågor som kund. KÀndes som han lade manken till under hela processen. Jag Àr mycket nöjd med slutresultatet oxå! Kan varmt rekommendera Karlsson & Uddare.

FörsÀljning
Mycket okomplicerat och smidigt! Trevlig och effektiv mÀklare.

Gick som på rÀls!!!
Nu hade jag turen att allt skedde innan visning, smidigt och snabbt avslut...
Mycket nöjd!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹