Vi lejede en toiletvogn, hvor der var fine badeforhold og ekstra plads til tilslutning af vask og tÞrretumbler. De leverede en rigtig god service igennem al den tid vi havde den (over 6 mÃ¥neder). O... ãã£ãšèŠã
Vi skulle have nyt badevÊrelse, og har haft fornÞjelsen af en kombineret toilet/badvogn fra Karlsvognen, i ca 2 mÃ¥neder, fra februar til april. Meget pÊn vogn med varme og selvfÞlgelig brusekabine og... ãã£ãšèŠã
Vi skulle have nyt badevÊrelse, og har haft fornÞjelsen af en kombineret toilet/badvogn fra Karlsvognen, i godt 1mÃ¥ned. Meget Fin vogn og selvfÞlgelig brusekabine og toilet. Nem, enkel og hurtig ekspe... ãã£ãšèŠã
Meget nemt... Hentede vognen, fik en hurtig gennemgang.. Hjem og slutte til... Og sÃ¥ var byggeriet igang.. ð Eneste ulempe er at den krÊver 16 Amp for fuld udnyttelse. Vi kunne kun tilslutte 13... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Skurvogne udlejes - når det skal vÊre nemt. De nye lette vogne, levering til hele sjÊlland eller afhent selv.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Lejede en toilet/bad vogn i forbindelseâŠ
Lejede en toilet/bad vogn i forbindelse med en renovering af badevÊrelse. Vores VVS'er havde egentlig lovet os en vogn, men det viste sig at hans pris var for dyr, så med kort varsel fik vi kontakt til Karlsvognen, som stillede en vogn til side til os. Afhentning og aflevering uden problemer. Vores vvs'er tilsluttede den, så kan ikke sige om det har vÊret let eller svÊrt. Vaskemaskine kunne sÊttes i vognen. Alt virkede perfekt efter hensigten og til en fornuftig pris.
Leje af toiletvogn under husrenovering
Vi lejede en toiletvogn, hvor der var fine badeforhold og ekstra plads til tilslutning af vask og tÞrretumbler. De leverede en rigtig god service igennem al den tid vi havde den (over 6 måneder). Og da det begyndte at blive frostvejr, var de hurtige til at få monteret varme til rÞrene.
Personalet har vÊret utrolig behagelige og hjÊlpsomme, og det var en dejlig nem ud- og indlevering af vognen. intet at klage over.
Mvh Louise Bang og Anders Knudsen
I forbindelse med nyt badevÊrelse
I forbindelse med nyt badevÊrelse, lejede vi en Karlsvogn i 1 måned, den kunne lige stå i indkÞrslen, var nem at montere og virkede optimalt til vores behov, vi kan varmt anbefale Karlsvognen. Ole og Malene, Greve
Er meget tilfreds god service
Super toilet/badvogn
I forbindelse med nyt badevÊrelse, har vi haft en toilet/badvogn stående i 2 måneder. Det fungerede super, og vognen var varm og behagelig.
Nem afhentning og tilbagelevering.
Vi skulle have nyt badevÊrelse
Vi skulle have nyt badevÊrelse, og har haft fornÞjelsen af en kombineret toilet/badvogn fra Karlsvognen, i ca 2 måneder, fra februar til april. Meget pÊn vogn med varme og selvfÞlgelig brusekabine og toilet. Nem, enkel og hurtig ekspedition, kunne ikke have forlangt mere. Vi har vÊret meget tilfredse :). Mvh Louise og Lars, Greve.