Kaspersheat レビュー 222

TrustScore 5段階評価の4

4.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Inte trevligt bemötande. De är inte tillmötesgående och ger äkthetsintyg som skrivs med tuschpennor med deras utskrivna företagslapp. Sålde en väska vars handtag spruckit i lädret så den är ej användb... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beställde först ett par gucci byxor, snabb leverans tog bara 2 dagar! Tyvärr va byxorna för små men grabbarna på Kasper heat va snabba att skicka retursedel och lät mig byta mot annat på deras hemsida... もっと見る

5つ星のうち5の評価

5/5 stjärnor på både service som pris! Köpte en moncler genius down Vest, produkten anlände i utlovat skick och dom svarade inom 1h på Instagram dm när jag hade leveransfrågor. Har handlat hos... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Handlat ett par gånger från kaspersheat. Varorna har alltid varit i nyskick som det stod att de skulle vara i och leveranstiden var det lite segt men det var under pandemin tiderna! Lite storleks fel... もっと見る

企業情報

1. 古着店

当該企業による記述

Hos Kaspersheat arbetar vi för att vara den mest eftertraktade High End återförsäljaren på marknaden. Vårat mål är att förse våra kunder med äkta lyxprodukter till de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Våra kunders förtroende betyder allt för oss och därmed kommer vi alltid att garantera 100% av produktens äkthet.

4.0

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Undvik

Undvik, köpte balenciaga jacka för nått år sedan, visar sig senare när jag skulle sälja den att den va fake. Ingen hjälp alls, påstår att jackan är äkta, men blev flaggad av tradera att den va fake

2024年10月4日

Kaspersheat からの回答

Hej Martin, eftersom vi ger en äkthetsgaranti på alla våra varor kan du kontakta oss med bifogade bevis för det som påstås så skall vi självklart hjälpa dig.

Ser fram emot svar.

Allt gott
KH Support.

Very Unprofessional - Avoid Buying from Kaspersheat

I bought a Louis Vuitton sweater from Kaspersheat, which was posted on Vinted after we agreed on the sale. I asked him how fast he could ship it, and he promised to send it the next day. A week went by, and despite me reaching out several times via Instagram, he kept promising he would send it, but never did. After 7 days, the transaction was canceled because he refused to ship it.

Not only did he waste my time, but he also kept my 5000 SEK frozen for the duration. Now, I have to wait another 10 days before my money is returned. In total, I wasted two weeks on this for nothing. He later apologized and offered me a discount for his shop, which I accepted, but then he stopped communicating and never sent anything.

Kaspersheat is extremely unprofessional, with terrible customer service. He rarely responds unless pressured with the threat of a negative review. Don’t waste your time or money – they will hold your funds for ages and never ship your items.

Worst buying experience ever!

2024年10月2日

Hello Sir.

We're sorry that you experienced this situation, as we explained to you we wanted to due it via our site. As we we're not working with Vinted by then and Vinted is not accepted for commercial selling in Sweden by now.

We sent you the code for a discount and released your money as soon as it was possible after we got to know that we could not do selling via Vinted.

Please feel free to contact us on instagram or per mail and we will make sure to send you the discount once again.

Best Regards.

Riktigt bra företag

Riktigt bra företag! Beställt många gånger härifrån:) man får alltid snabba svar om man har frågor och det är snabb leverans på plagg och skor. Beställde mina på onsdagen och fick de på fredag morgon så det är riktigt skönt. Mycket bra folk som har detta företag

2024年9月23日

Handla här på egen risk

Köpte en moncler cardigan här för 4000kr, skulle vara 9/10 skick. Kom fram utan tvättlappar och såg allmänt off ut jämfört med min(samma modell och storlek) ni som vet lite om moncler håller nog med om att utan tvättlapp blir det svårt och verifiera att det är äkta vara. Enligt företaget skulle det stå på hemsidan att den saknade lappar(stod det absolut ingenting om) såfort jag ville ha en retur så tog det 10ggr längre tid att få svar. Nu efter nästan en månad så har jag fått pengarna tillbaka och den cardiganen ligger nu ute igen för samma pris med samma 9/10 rating och inte ett ord om att den saknar tvättlappar.

Edit: nu 7 månader senare så hade jag glömt bort detta och lagt det bakom mig men eftersom företaget har svarat på mitt omdöme och försökt få det se ut som att jag bara ljuger, så tänkte att jag får uppdatera lite då de inte ska kunna svepa detta under mattan. Nej kaspersheat ni har inte kontaktat mig med avsikt att lösa detta utan som sagt så var det jag som fick jaga er för att få mina pengar returnerade. Dock så tog de kontakt och hotade om polisanmälan om inte detta omdöme togs bort, lite roligt då allt som jag skrivit är dokumenterat.

Så för att sammanfatta så är detta nog det absolut värsta företaget jag har haft och göra med, fick bara pengarna tillbaka efter jag hotat om att involvera ARN. Och sen hoten om polisanmälan om man inte tar bort sin review var bara grädde på moset. Som rubriken tyder så bör du vara extremt försiktig om du fortfarande skulle vilja handla härifrån. För bevis på detta kan ni kontakta mig på ig: vilmrh

2024年8月17日

Hej vlmr.

Ledsen för din upplevelse, som vi ser har vi vid två tillfällen efterfrågat information om ditt köp men inte fått några svar.

Om du skriver till oss på instagram eller mailar oss ska vi självklart hjälpa dig.

Du kan även bifoga ditt ordernummer här så kontaktar vi dig och hjälper.

Information om eventuella skador / avsaknader av tillbehör står alltid i produktinformationen samt visas på bilder.

Allt gott
KH Support

Snabbt o smidigt

Snabbt o smidigt, handlat här förut & är som vanligt alltid lika enkelt. 1 dags leverans också så plus i kanten på de💯

2024年8月23日

Bra kläder!

Det är snabb leverans, lätt att komma i kontakt med företaget om man har ytterligare frågor om plaggen. Alltid lika nöjd med plaggen jag beställer!

2024年8月1日

Dåliga priser

Dåliga priser och jackan jag fick var trasig. Mvh Mohammed liban

2024年7月10日

Kaspersheat からの回答

Hej Mohammed, samma namn som gav en 5/5 recension, så antar att detta är en falsk recension.

Vilken jacka köpte du, datum samt ordernummer?Så ska vi givetvis hjälpa dig om det är så.

Vi har väldigt konkkurent-kraftiga priser med bäst priser på svenska marknaden, så tråkigt att du upplever det så.

Önskar dig allt gott
Daniel, Kaspersheat