Inte trevligt bemötande. De är inte tillmötesgående och ger äkthetsintyg som skrivs med tuschpennor med deras utskrivna företagslapp. Sålde en väska vars handtag spruckit i lädret så den är ej användb... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Beställde först ett par gucci byxor, snabb leverans tog bara 2 dagar! Tyvärr va byxorna för små men grabbarna på Kasper heat va snabba att skicka retursedel och lät mig byta mot annat på deras hemsida... もっと見る
5/5 stjärnor på både service som pris! Köpte en moncler genius down Vest, produkten anlände i utlovat skick och dom svarade inom 1h på Instagram dm när jag hade leveransfrågor. Har handlat hos... もっと見る
Handlat ett par gånger från kaspersheat. Varorna har alltid varit i nyskick som det stod att de skulle vara i och leveranstiden var det lite segt men det var under pandemin tiderna! Lite storleks fel... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos Kaspersheat arbetar vi för att vara den mest eftertraktade High End återförsäljaren på marknaden. Vårat mål är att förse våra kunder med äkta lyxprodukter till de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Våra kunders förtroende betyder allt för oss och därmed kommer vi alltid att garantera 100% av produktens äkthet.
Maskingatan 2 , 44139, Alingsås, スウェーデン
- Kaspersheat@gmail.com
- kaspersheat.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snabb leverans och bra pris
Köpte ett LV bälte o e sjukt nöjd!!
Köpte ett LV bälte med 8/10 cond, men det såg typ 10/10 ut så är absolut fett nöjd med den!!! Snabb leverans dessutom!
Beställt flera gånger!
Beställt flera gånger och både behållt samt skickat tillbaka plagg.
Inga problem så fortsätter kolla efter produkter på hemsidan!
Bra hemsida!
Dem har bra service samt trevligt bemötande i Instagram DM!
Rekommenderar alla som vill ha trendiga kläder samt en smidig affär att titta in deras hemsida och köpa något!
Tillmötesgående i stor utsträckning
Riktigt bra och säker sida
Jag har köpt en del grejer ifrån denna sida och aldrig haft något problem, dessutom så är det feta grejer till ett bra pris vilket är väldigt svårt att hitta!
LW plånbok , Väldigt nöjd
Jag köpte en LW plånbok.
Fint skick som utlovat , snabb leverans & bra pris!
Jag är supernöjd!
Stort utbud och bästa priserna
Stort utbud och bästa priserna på marknaden. Kläderna kommer i bra skick och kundservicen fungerar bra, vet inte varför alla säger motsatsen.
Enkelt och snabbt rekommenderar starkt!
Kaspersheat är grymma
Har köpt flera plagg därifrån, aldrig något strul och sakerna har alltid kommit i tid och väl paketerat. Samt är de trevliga när man skriver och frågar saker via Instagram.👍
Extremt lång leveranstid och dem tar…
Extremt lång leveranstid och dem tar inte sina kunder seriöst, riktiga luffare.
Handlat ett par gånger från…
Handlat ett par gånger från kaspersheat. Varorna har alltid varit i nyskick som det stod att de skulle vara i och leveranstiden var 2-5 dagar som lovat. Inga konstigheter. Rekommenderar andra att handla hos dem!
Beställde igen
Beställde igen, Fick min order i mindre än 2-3 dagar utan problem🤩🤩 top notch ni missar ut om ni inte går och shoppar hos Kaspersheat!!!
Helt sjukt dåligt
Helt sjukt värdelöst, dem säger alltså att frakttiden tar 2-5 arbetsdagar och jag har nu väntat i 15 dagar på en order som de står att dem inte ens har lämnat över till PostNord för frakt. De står att de endast har registrerat att de ska ske en leverans, men ej lämnat över varan. När man försöker kontakta de så får man inget svar heller. Tur att man handlade med klarna. Köp ej här
Oseriöst företag med dålig kundservice
Jag beställde en tröja från moncler för ungefär lite över 2 veckor sedan. De har fortfarande inte postat den och svar varken på Mail eller DM. Helt otroligt när de skriver i DM efter köpet att varan ska skickas kommande veckan.
HELT OSERIÖSA!
HELT OSERIÖSA!
Beställde en jacka men den dök aldrig upp, meddelade de flera gånger både på deras instagram och mail. Till en början fick jag svar som "Vi jobbar på det" och liknande men efter ett tag fick jag inga svar alls. Avbröt ordern 1,5 månad efter jag la min beställning.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。