Katrine Bjerrum Coaching レビュヌ

1. コンサルタント
  2. コヌチング センタヌ
  3. 劎働安党衛生

圓該䌁業による蚘述

Jeg tilbyder ydelser, der styrker arbejdsglÊden, Þger det mentale overskud og skaber varige forbedringer af arbejdsmiljÞet. Til skoler og institutioner skrÊddersyer jeg lÞsninger, der hjÊlper jer til at forebygge konflikter med (markante) forÊldre, optimere arbejdsmiljÞindsatsen, sikre vÊrdiskabende arbejdspladsvurderinger og styrke det kollegiale sammenspil. Til privatpersoner tilbyder jeg transformerende 1:1 coaching, med fokus på dig og dine drÞmme.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

En super nÊrvÊrende og velforberedt facilitator!

Katrine var hos Gigtforeningen på vores SamarbejdsudvalgsmÞde d. 14. april. Katrine kommer ind i lokalet med en rolig og nÊrvÊrende energi. Hun er velforberedt til fingerspidserne, hvilket afspejler sig i både hendes kommunikation om emnet og i den prÊsentation, hun har forberedt til dagen. Katrine tÞr med kompetence og ordentlighed "skubbe på", der hvor det er nÞdvendigt for at komme i mål med en debat eller et emne. Jeg kan varmt anbefale Katrine til at facilitere jeres årlige samarbejdsudvalgsmÞde eller lignende!

2026幎4月14日

Meget kvalificeret hjÊlp

Vi har fÞlt os holdt i hånden og guidet hele vejen. Katrine har vÊret god til at justere undervejs, i forholdet til hvor langt vi var nået, og hvad som var vigtigt lige nu. Med Katrine ved roret var det en spÊndende, lÊrerig og god oplevelse at få arbejdet med samarbejdet både med forÊldre og hinanden.

2025幎10月31日
自発的なレビュヌ

Dygtig formidler der giver konkrete vÊrktÞjer

Det er ikke nogen hemmelighed, at forÊldresamarbejdet i den danske folkeskole fylder mere og giver et stÞrre arbejdspres hos lÊrere og pÊdagoger.
I den forbindelse har vi haft Katrine ude til at afholde en workshop om 'Styrkelsen af forÊldresamarbejdet (markante forÊldre) i uge 32 til en gruppe af lÊrere.

Workshoppen blev afholdt med stor forståelse for lÊrernes ståsted, mulighed for refleksion og ikke mindst vÊrktÞjer fremadrettet. En dag hvor alle lÊrerne og jeg selv gik derfra med både nye opmÊrksomheder og ideer til at styrke forÊldresamarbejdet.
Katrine er en yderst dygtig og god formidler og jeg glÊder mig til de kommende sessioner i efteråret.

Mvh.
Sebastian
Afdelingsleder, Lille VÊrlÞse Skole

2025幎8月7日

En Inspirerende Udviklingsdag med

En Inspirerende Udviklingsdag med Katrine Bjerrum

Vi havde den store fornÞjelse at have Katrine Bjerrum som oplÊgsholder ved vores pÊdagogiske udviklingsdag i BÞrnehuset Skovbakken. Katrine fremstod yderst professionel og velformuleret i de 3,5 timer, hun var hos os, hvor hun engagerede personalet med sit oplÊg om "samarbejde med (markante) forÊldre."

Katrine formåede at fastholde personalets opmÊrksomhed gennem en vekslen mellem egne prÊsentationer og inddragende dialog. Hendes evne til at skabe en dynamisk og interaktiv atmosfÊre gjorde oplÊgget både inspirerende og lÊrerigt.

Afslutningsvis havde Katrine forberedt et gruppearbejde, hvor personalet skulle udarbejde materiale, som Skovbakken vil arbejde videre med som en del af vores kommunikationspolitik. Dette vidner om hendes evne til at omsÊtte teori til praksis og skabe varige resultater.

Vi kan på det varmeste anbefale Katrine Bjerrum til lignende arrangementer og ser frem til muligheden for at samarbejde med hende igen i fremtiden.

2025幎6月21日
Katrine Bjerrum Coaching ロゎ

Katrine Bjerrum Coaching からの回答

Tak for samarbejdet og tak for de fine ord Fie. De bedste hilsner Katrine

Jeg er blevet coachet af Katrine

Jeg er blevet coachet af Katrine Bjerrum flere gange og kan varmt anbefale hende både som personlig coach og som teamcoach.

Katrine er en dygtig og nÊrvÊrende coach, der formår at skabe et trygt og inspirerende rum, hvor man kan udvikle sig både personligt og professionelt. Hun har en skarp evne til at lytte og stille de rigtige spÞrgsmål på de rigtige tidspunkter. I hendes sessioner er jeg altid gået derfra med klarhed, dybere indsigt og mulighed for at handle og skabe nye forandringer. En stor anbefaling herfra!
Ditte-Marie

2024幎11月12日

Varmeste anbefaling

Jeg har haft coaching med Katrine, hvor fokus var på vÊgttab og at dyrke mere motion. Katrines tilgang var ikke kun personlig, men også meget professionel og empatisk. Hendes evne til at lytte og hjÊlpe med at belyse udfordringerne gjorde en kÊmpe forskel. Hun motiverede mig konstant og gav mig fantastiske vÊrktÞjer til at Êndre mine vaner. Jeg kan varmt anbefale Katrine til alle, der Þnsker at forbedre deres livsstil. Hendes stÞtte og opmuntring har virkelig inspireret mig. Varmeste anbefaling

2025幎3月12日

HearHEAR havde besÞg af Katrine

HearHEAR havde besÞg af Katrine, der hjalp os, med definere og italesÊtte mål, så vi kunne komme gennem en presset periode op mod årsafslutningen.

Det lykkedes, ikke mindst pga den gruppe coaching med efterfÞlgende sparring vi fik af katrine. 5 stjerne herfra!

2024幎12月2日
自発的なレビュヌ

Tillid, tryghed og bredere udsyn

Jeg havde en utrolig positiv oplevelse med Katrine.
Allerede fra starten fÞlte jeg mig tryg og forstået i en ellers skrÞbelig situation.
Samtalen var prÊget af empati og indsigt. De spÞrgsmål, der blev stillet, hjalp mig til at reflektere på et dybere plan.
Det gav mig mulighed for at finde svar og erkendelser, som jeg ikke selv var kommet frem til.
Jeg kan varmt anbefale Katrine til enhver, der sÞger professionel sparring og til at fjerne barriere, som måske selv har svÊrt ved at se.

2024幎6月18日

Fantastisk coachingforlÞb

Jeg har haft den store fornÞjelse at vÊre i et coachingforlÞb hos Katrine Bjerrum med fokus på arbejdsglÊde og personlig udvikling. Gennem vores sessioner har jeg ikke blot genfundet motivationen, men også fået konkrete og brugbare vÊrktÞjer til at tackle udfordringer i mit arbejdsliv. Katrine formår virkelig at skabe en tryg og inspirerende ramme, hvor refleksion og handling går hånd i hånd. Jeg kan varmt anbefale et forlÞb hos Katrine!

2025幎3月25日

De bedste anbefalinger

Jeg har vÊret så heldig at få en personlig coaching af Katrine. Jeg var faktisk overrasket over, så virksomme vÊrktÞjerne var. I lÞbet af ret kort tid, blev jeg klar over, hvilket fokus jeg skulle gå videre med, og hvilke barrierer der stod i vejen for mig. KÊmpe tak for det! Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.

2025幎1月16日

Meget mere end en coach

Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Katrine i en arbejdssituation, hvor mit mål var at bringe mit autentiske jeg i spil. Det har vÊret en utrolig givende proces, hvor Katrine har skabt et trygt og kreativt rum for refleksion, vÊkst og udvikling.
Hun hjalp mig med at finde et frirum, hvor mine kreative idéer ikke kun blev anerkendt, men også kunne integreres i min professionelle praksis på en måde, der fÞltes Êgte og tro mod, hvem jeg er.
Jeg kan varmt anbefale Katrine til alle, der Þnsker at udvikle sig personligt og professionelt – isÊr hvis du Þnsker at bringe din kreativitet og autenticitet mere i spil. Katrine er ikke bare en coach; hun er en inspirerende samarbejdspartner, der hjÊlper dig med at finde frem til dit fulde potentiale.

2024幎9月3日