レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Gav kayas pizzaria en chance mere efter en masse dÃ¥rlig mad oplevelse. Dvs fik jeg igen en dÃ¥rlig oplevelse med madens kvalitet. 89 kr for ingen ting, Der simpelthen ingen gode rÃ¥varer og mangelfuld a... もっず芋る

Ufattelig lang ventetid pÃ¥ maden .sÃ¥ lang sÃ¥ dem der havde bestilt efter mig fik deres mad fÞr mig .ydermere havde personen der lavede min Durum ringe pÃ¥ fingeren ,det finder jeg en anelse uhygiejnisk... もっず芋る

2.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Hvis jeg kun give 0 stjerner så gjorde

Hvis jeg kun give 0 stjerner så gjorde jeg.
Vi har gentagende gange bestilt mega pizza delt i fire. Jeg sidst jeg ringede og bestilte sådan en slags pizza sagde deres ansatte at jeg fremover kunne bestille den ene standart pizza som var den eneste Þnsket og de resten skulle jeg skrive i kommentarfeltet. Det har jeg så gjort lige siden uden problemer. I dag gÞr jeg så det samme igen. Jeg bestiller 1,5 time fÞr leveringstiden. De ringer 15 minutter fÞr leveringstiden, men havde ikke lige mulighed for at tage den og ringede et minut efter og blev ved med at ringe op. FÞrst 7 minutter efter tog de telefonen. De fortÊller mig at de ikke kunne lave pizzaen som jeg havde bedt om og jeg beder derfor om at få pengene tilbage. Deres ansatte siger så at de har sat den i ovnen som den standart pizza på det hele hvor jeg siger at det ikke er en pizza vi Þnsker og stadig vil have pengene tilbage. Hun siger jeg skal snakke med hendes chef som nu siger at de ikke deler og har aldrig delt pizzaer op i fire. Max to. Jeg prÞver gentage gange at fortÊlle hvad hans ansatte har informeret mig om men han afbryder mig og er respektlÞs og skÊlder mig ud. Han ville have at jeg skulle bestille den dyreste pizza som ikke er noget vi Þnsker at spise. En prisforskel på hele 15 kr.
Derudover klagede han over at de gav 10% rabat på min pizza hvilket jeg aldrig har bedt om, men nu er blevet til mit problem. Derudover bestilte jeg den skåret ud i firkanter - hvilken den heller ikke var. Den var ikke skåret ud overhovedet. Derudover finder vi flere grå/hvide hår på pizzaen. Vi havde desuden bestilt en sukkerfri sodavand men får en med sukker i. Den kan budet ikke Êndre.

Vi bestiller aldrig mere fra dem efter denne behandling.

2026幎7月5日
自発的なレビュヌ

Gav kayas pizzaria en chance mere efter

Gav kayas pizzaria en chance mere efter en masse dårlig mad oplevelse. Dvs fik jeg igen en dårlig oplevelse med madens kvalitet. 89 kr for ingen ting, Der simpelthen ingen gode råvarer og mangelfuld af fyld på pizzaerne. I ventetiden så jeg en arbejder sutte på fingerne efter han vendte bÞffer fra panden, ja fÞj nu aldrig mere Kayas elendige mad oplevelser

2026幎2月3日
自発的なレビュヌ

Ufattelig lang ventetid pÃ¥ maden .så

Ufattelig lang ventetid på maden .så lang så dem der havde bestilt efter mig fik deres mad fÞr mig .ydermere havde personen der lavede min Durum ringe på fingeren ,det finder jeg en anelse uhygiejnisk. Da man ikke har ringe på fingeren ved håndtering af fÞdevarer .i Þvrigt syntes jeg prisen overstiger kvaliteten af maden .

2024幎12月13日

I Holstebro

I Holstebro. Betalte 65,- for “tzatziki med brÞd” det var sÃ¥ den mindste dressinge skÃ¥l til tzatziki og en halv indbagt pizza i brÞd. Jeg havde fÃ¥et mere ketchup hvis jeg havde bestilt pommes. Til grin og pinligt.

2024幎8月25日

Kold mad

KÞbte to indbagte pizzaer. Da vi åbner dem op er de kolde indvendig. Henvender os til en ansat og får at vide at "de er kolde for det er en indbagt pizza" jeg beder om at få dem varmet og efter opvarmning er de alligevel kun lune. Det er Êrgerligt at man skal give dem mindst 1 ⭐. Det fortjener de ikke.

2024幎8月24日

DÃ¥rlig stil

DÃ¥rlig stil
Jeg havde overfÞrt til forkert pizzaria (skulle ha vÊre til Kaya i Odense +nyt mobilpay) ringer til dem hvor han påstår at de ikke har mobilpay men 3 min. sener i opkaldet havde han lige kigget sin mobilpay liste i gennen og de havde ikke modtaget nogle penge
(Har bevis)
Har de eller har de IKKE mobilpay 🀷🏌‍♀
Selv med bevis ville de ikke overfÞre pengene retur
Efter snak med mobilpay og banken politianmeldelser jeg jer.

2024幎3月20日

0 stjerner herfra!!!

0 stjerner herfra! Vi bestilte tre pizzaerne kl. 14.38. Kl. 15.26 kontakter vi pizzariaet, da der endnu ikke er sket levering. De oplyser, at de ikke kan finde adressen trods prÊcis adresse og angivelse af, at det skal leveres til padel7500. Efter flere opkald ankommer udbringeren kl. 15.50! Pizzaerne er helt kolde og salaten er brun. Vi taler med ejeren og oplyser, at vi ikke vil betale for maden, da det ikke er det vi har bestilt, og at vi ikke kan vente pÃ¥ tre nye pizzaer. Der er ingen forstÃ¥else fra ejeren, da ejeren selv gerne vil spise kolde pizzaer!!! Det ender med, at udbringeren tager pizzaerne med igen. EKSTREMT DÅRLIG SERVICE!!

2024幎2月2日
自発的なレビュヌ

Kold pizza og dårlig kundeservice

Virkelig dårlig service. Ingen kundeservice.

Vi har bestilt pizza til levering i Holstebro. De kunne ikke finde adressen. Ringede og rykkede for levering, hvor de fortalte at buddet ikke kunne finde adressen. De har kÞrt rundt med pizzaen i bilen i 40 min inden de fandt frem til adressen.

Pizzaen var kold og salaten var brun.

Vi skulle stadig betale fuld pris. Det endte med at buddet tog pizzaen med igen.

Virkelig dårlig kundeservice.

Ville Þnske man kunne give 0 stjerner.

2024幎2月2日

Ringe service.

Ringe service.

Bestilte forleden fra Kayas, til levering kl 12.05. Maden ankommer 12:25, HELT kold og sej, og den chili jeg havde tilvalgt i min durum smagte af baked beans. Ad

2023幎12月7日
自発的なレビュヌ

FuldstÊndig håblÞs ringe pizza.

FuldstÊndig håblÞs ringe pizza.
Havde bestilt en pizza med pepperoni og oksekÞd.
6 stk pepperoni, noget kÞd i strimler der bestemt ikke ligner oksekÞd, begrÊnset med tomatsovs og ost kunne det blive til for de 93 kr, som de ville have for pizzaen. Bestiller aldrig fra kayas pizza igen!

2023幎5月24日

Bestilte igennem deres hjemmeside

Bestilte igennem deres hjemmeside - og betaling gik igennem og trukket på konto.. de kunne ikke se bestillingen i deres system - havde beviser med både billede og bevis for betaling er trukket. Men det måtte jeg tage med dem som står for deres skide bestillings system. ALDRIG hÞrt noget lign fÞr.. så kontaktede dem som bedt om - det er Kayas Holstebro der må fixe det ikke dem. Så mistet penge og ingen mad.. godt man kan kÞbe andre steder for det er godt nok sidste gang jeg bestiller der fra.. f ringe service

2023幎2月26日
自発的なレビュヌ

Frygtelig oplevelse - madforgiftning!

Frygtelig oplevelse! Vi har fÞr fået pizza fra Kaya's og vÊret tilfredse, så da vi fredag aften ikke orkede at lave mad bestilte vi pizza derfra igen.

Det fortrÞd vi hurtigt!

Vi vågnede op om natten med ondt i maven og begyndte kort efter at kaste op og det fortsatte hele natten og til op ad formiddagen lÞrdag. VagtlÊgen blev kontaktet og dommen var klar og utvetydig: I har madforgiftning!

Det eneste mad både min mand og jeg indtog hele fredagen var pizzaen fra Kaya's.

Da vi sÞndag fandt lidt krÊfter til at ringe til Kaya's for at advare om at vi var blevet syge af deres mad blev vi mÞdt med en enormt afvisende arrogance; det kunne ikke vÊre deres mad, for de havde solgt nok 3-400 pizzaer fredag og ingen havde kontaktet dem fordi de var blevet syge, og det mad de laver kommer fra frost så det kunne ikke fejle noget, og hvis det var deres mad var vi blevet syge med det samme og ikke 6 timer senere (som vagtlÊgen ellers bekrÊftede var fuldstÊndig normal inkubationstid for madforgiftning)

2023幎2月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ