レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Gav kayas pizzaria en chance mere efter en masse dÃ¥rlig mad oplevelse. Dvs fik jeg igen en dÃ¥rlig oplevelse med madens kvalitet. 89 kr for ingen ting, Der simpelthen ingen gode rÃ¥varer og mangelfuld a... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ufattelig lang ventetid pÃ¥ maden .sÃ¥ lang sÃ¥ dem der havde bestilt efter mig fik deres mad fÞr mig .ydermere havde personen der lavede min Durum ringe pÃ¥ fingeren ,det finder jeg en anelse uhygiejnisk... もっず芋る

2.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Priserne er total forskellige

Priserne er total forskellige. Durum til 49 på skiltet udenfor, samme Durum til 63 på hjemmesiden og 85 på deres menukort. PrÞver at få Durumeren til 49 som de skilter med, men de siger det er et gammelt skilt. De snyder med priserne!!

2022幎6月6日

DÃ¥rlig oplevelse

Vi havde bestilt 5 pizzaer og en durum. Da vi kommer for at hente det mangler der en pizza. FÞrst mener de at vi har glemt at bestille den, men de indrÞmmede dog at de nok ikke lige havde opsummeret bestillingen inden de havde travlt med at lÊgge på i telefonen.
Personalet vil så lave den manglende pizza og jeg spÞrger om de andre så ikke bliver kolde, men han siger at de nok skal blive varmet.
Vi venter på pizzaen bliver fÊrdig, og får dem udleveret. Vi spÞrger om de er varme, og dette bekrÊftes. Dog ikke lige den med salat på. Jeg spÞrger så om den er kold og får at vide at de ikke kan varme den, men om jeg mener han skal lave en ny salatpizza. Så kan de andre pizzaer så stå endnu lÊngere. Havde de da bare vist lidt seriÞsitet og ansvar og givet en kompensation, men det kom slet ikke på tale. Ingen undskyldning eller anden beklagelse, for at de havde lavet fejl.
Hjemme var salat pizzaen temmelig kold og sej. De andre pizzaer der var bagt to gange var så tÞrre at ingen gad spise dem.
Så alt i alt en dårlig oplevelse og mangel på service.

2022幎5月28日
5぀星のうち1の評䟡

Bestilte 2 pizzaer og 1 pommes frites.

Bestilte 2 pizzaer og 1 pommes frites.
Begge pizzaer og pommes var is kolde.
Det lignede ikke at pommes havde set en friture i en time fÞr levering.
Pizza med pepperoni har dårligere kvalitet end pap på wish.com.
Betalte også 4kr for en plastikpose, men den så vi intet af.
Ringede ind for at brokke mig, men fik af vide at det ikke var deres problem, og at jeg selv skulle komme hvis jeg ville have nye pizzaer.

KÞrte ud for at fÃ¥ nye pizzaer, men fordi jeg ikke medbragte de gamle kunne jeg fÃ¥ nye, fordi de gamle skulle “genbruges”
Han sagde til mig at det ikke var hans problem og at jeg skulle skride ud af hans butik, og lukke r@ven, og jeg skulle aldrig komme igen.

2022幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

Det smager overhovedet ikke godt

Det smager overhovedet ikke godt. Og ham der snakkede i telefonen. Kunne man ikke hÞre. Og han blev ved med at sige nummer 21 og jeg havde bestilt en 22. Og vi kÞbte en pakke pommefritter som stor. Men fik en lille. Det sgu ikke iorden #dårlig service.

2021幎9月11日

Brug et andet pizzaria

Lasagne med 1 plade og en virkelig slÞv omgang kebabmix jeg har heldigvis ikke fÃ¥et ondt i maven men det har min kÊreste tilgÊngÊld og hun var den eneste der spiste af jeres hundeÊde til en lasagne som mindede om en omgang tomat sovs med lidt kÞd og 1 lassangeplade og et tons ost til at skjule det hele med. Udover det var den selfÞlgelig og brÊndt pÃ¥ i bunden. KÞb ikke mad fra kayas det er et kÊmpe scam 🀢🀮

2020幎5月9日

Selv osten var brÊndt

Vi har bestilt v Kayas flere gange om måneden i over et halvt år, og vÊret tilfredse. Det gjorde vi igen igår. Da de kom med maden bad de om at få kvitteringen med igen? så det fik de. Min cheeseburger var lidt mÞrk på toppen, men det ka jo ske, jeg var sulten og tog en bid....og smagte ikke andet end noget brÊndt, underbollen var helt sort!! Ved nÊrmere eftersyn var selv osten sort. Min kÊreste ringede og sagde rent ud at det ik var godt, de prÞvede at ringe senere, mens vi var ved at advare andre om dem, men vi har ik hÞrt mer. Tak for mad

2019幎4月4日

DÃ¥rlig service!

Bestilte 3 pizzaer, en gang nuggets og en gang pomfritter, ingen af pizzaerne var som de skulle. Vi ringer der ned, og snakker med dem, får at vide at vi kun kan få nogle nye pizzaer, hvis der ikke var blevet spist af dem, vi havde taget imod. Hvilket menneske kan se på ens pizza, at alt skal vÊre som det er, fÞr man har smagt på den?
Derudover ville have vores pizzaer med tilbage, hvis vi skulle have nogle nye. Pomfritterne og nuggetsene var gode, men ikke nok til at gÞre nogle af os mÊtte. Synes virkelig det er dårlig service, derfor vÊlger vi aldrig at bestille fra Kayas mere og vi vil bestemt heller ikke anbefale dem.

2019幎2月21日
5぀星のうち1の評䟡

Tre "store" med dobbelt pepperoni!

Jeg bestilte 3 familiepizzaer hos Kaya's, og den var slet ikke stor nok. Den var knap nok stÞrre end en almindelig pizza. Uacceptabelt, og kÊmpe scam. Jeg handler ALDRIG hos dem igen, og det gÞr min onkel Bobby heller ikke, for hans Pizzagame skal vÊre på toppen. Det kan jeg godt sige dig!

2018幎3月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ