Kazoom レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har netop fÃ¥et 1000/1000 og efter hurtig support pÃ¥ e-mail med kazoom har jeg nu fuld hastighed. Til alle dem der brokker sig over at der ikke er telefonsupport, det kan ikke komme som en overr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kazoom leverer varen. Hastigheden er i top og lever 100% op til det lovede. Samtidigt oplever jeg altid en hÞflig, hurtig og kompetent service hvis man henvender sig med tekniske problemer (som iÞvrig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte en 1000/1000, og fik 94/92 kablet, sÃ¥ det var en kort fornÞjelse. Vi opsagde efter fÃ¥ dage, selvfÞlgelig med den obligatoriske mdr varsel og dagen efter lukkede de sÃ¥ helt for internettet. Og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Watch out. Kazoom "Customer service" is non-existing. sure they reply on your mails, but they'll make promises they don't intend to keep. If you have presales question they might answer inco... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット プロバむダヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos KAZOOM tilbyder vi fibernet med en hastighed pÃ¥ 1000/1000 Mbit/s. Yes, vi har ét produkt. SÃ¥ skal du aldrig bekymre dig, om du nu har valgt det rigtige. For med 1000/1000 Mbit/s kan du det hele - og familien med. Hos KAZOOM er vi kun et klik vÊk, for al vores kundeservice er online. Og vi vil gerne love dig, at kundeservicen er i topklasse. Vi har i hvert fald ladet os fortÊlle, at vores kunder er ret sÃ¥ glade for os.🀩

たあたあ

レビュヌを曞く

Det kÞrer fantastisk !

2021幎7月7日

Hej Ebbe,
Det er jo bare skÞnt at hÞre! 😀 SÃ¥dan en anmeldelse fÃ¥r os helt op at danse her pÃ¥ kontoret. Tusind tak for dine stjerner, og fordi du har taget dig tid til at dele din mening med os her pÃ¥ Trustpilot.

Du mÃ¥ have en rigtig dejlig dag, og en god sommer ☀

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, som man slet ikke forventer til den gode pris!

2021幎6月20日
自発的なレビュヌ

Hej Morten,
Det kan vi lide at hÞre! Vi gÞr os meget umage for at give vores kunder en god service, og vi bliver bare sÃ¥ hammerstolte, nÃ¥r det kan mÊrkes i den anden ende 💪 Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi sender god karma og godt vejr din vej.

Fortsat rigtig god dag.

Det fungerer bare

2021幎6月18日

Hej Kristoffer,
Tre små ord som rammer os lige i hjertet ❀ Det er jo lige prÊcis sådan vi gene vil have at KAZOOM oplevelsen skal vÊre. Tusind tak for din anmeldelse, den er vi altså bare super glad for.

Du må have en dejlig dag og en god weekend!

Team KAZOOM

God og hurtig internetforbindelse til

God og hurtig internetforbindelse til god pris

2021幎6月18日

Hej Friederike,
Vi bliver simpelthen så pavestolte over dine rosende ord 😀 Vi vil nemlig gerne levere en god forbindelse til en latterligt lav pris! Mange gange tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glad for.

Hav en skÞn og dejlig dag - og god weekend!

Perfekt!

Super vejledning inden kÞb og super internet , lige som de lovede

2021幎6月17日

Hej Teddy.
Dét er da lige sÃ¥dan en anmeldelse vi kan li' 😍 Man skal jo holde hvad man lover! Tusind tak for at du har taget dig tid til at dele din mening med os og andre. Det sÊtter vi altsÃ¥ rigtig stor pris pÃ¥.

Hav en rigtig dejlig dag - og en fantastisk weekend!

Team KAZOOM

Lynhurtig internet der bare virker.

2021幎6月2日

Hej JÞrgen,
Tusind tak for den perle af en anmeldelse 🀩 Vi er glade for at dit internet bare kÞrer derudaf med lynende fart. Tak fordi du har delt din oplevelse med os, det sÊtter vi altsÃ¥ kÊmpestor pris pÃ¥ 😊

Du må have en rigtig dejlig dag

Good 👍 :) as expected.

2021幎5月27日

Hi Chaitanya,
Thank you for your review! We are so happy that we are living up to your expectations 🙌 We truly appreciate that you took the time to share your opinion with us and others here on Trustpilot.

Have a very nice day!

Best regards

Eminent service

Super service af Stephanie! Man blev virkelig taget seriÞst, og der blev fulgt op på aftaler ! Lyn hurtig svar på mail, også nogle gange om aftenen.

Super tilfreds !

2021幎5月20日

Hej Claus,
Hvor er det bare en helt og aldeles skÞn anmeldelse! Vi fra KAZOOM gÞr os meget umage for at yde den bedste service, som vi overhovedet kan. Vi er simpelthen sÃ¥ glade for, at det kan mÊrkes i den anden ende, – og for at se Stefanies ansigt foldes i ét stort smil, over sÃ¥ dejlig en anerkendelse af hendes arbejde. Mange tak for det 🙌

Hav en rigtig dejlig weekend

Fungere som det skal

2021幎5月16日

Hej Thomas,
Tusind tak for den fÞrsteklasses anbefaling! Det er jo sÃ¥dan vi allerhelst vil have det 🙌 Vi er simpelthen sÃ¥ glade for at du har delt din mening med os herinde. Du er en guttermand!

God service fra Kazoom

God service fra Kazoom. men wifi hastigheden er ikke optimal.

2021幎5月14日

Hej Cameron,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glad for at du godt kan lide vores service 🀗 Det lyder dog intet mindre end trÊls, at din wifi hastighed ikke er optimal. Det skal vi da have gjort noget ved!

Hvis du skriver ind til vores kundeservice på kundeservice@kazoom.dk, vil vi hellere end gerne hjÊlpe dig med at få en flyvende forbindelse. Vi håber meget på at hÞre fra dig.

Hav en rigtig dejlig weekend.

Helt perfekt

2021幎5月13日

Hej Paolo,
Vi bliver simpelthen så glade i låget af dine ord.
Det er da en skÞn anmeldelse! Det er lige det vi drÞmmer om at hÞre fra vores kunder nÃ¥r de skifter til KAZOOM 🀩 Mange tusind tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse her pÃ¥ trustpilot. Det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥.

Hav en fortrÊffelig weekend.

Team KAZOOM

Fin kommunikation og fungerer optimalt

Fin kommunikation og fungerer optimalt fra dag 1 😂👍

Jamen Peter,
Vi bÃ¥de hopper og danser af glÊde, nÃ¥r vi lÊser din anmeldelse! Det er jo bare skÞnt nÃ¥r det hele fungerer optimalt fra starten af 🙌. Det betyder simpelthen sÃ¥ meget for os, at du har taget dig tid til at skrive om os herinde. Tusind tak skal du have for det. Og sÃ¥ sender vi virtuelle smÊkkys din vej 😗

Hav en skÞn og dejlig weekend.

De bedste fredagshilsner

God pris

God pris når man kan det meste selv. Faktisk RIGTIG god pris på fibernet.

Hej Vagn,
Tusind tak for din anmeldelse! Kort og kontant - dét er til at forstå. Vi vil nemlig gerne give vores kunder lynhurtigt internet til en latterligt lav pris.
Vi sÊtter stor pris på, at du har delt din mening med os og andre, her på trustpilot. Det er simpelthen guld vÊrd.

Hav en super duper dejlig weekend!

KAZOOM

Super hurtig betjening

Super hurtig betjening, montÞr var hurtig og effektiv, det virkede så snart jeg satte min router til, og det kÞrer upåklageligt..

Kazoom からの回答

Det er jo en dejlig anmeldelse at fÃ¥ – den er lige til at blive jublende glad af! Det gÞr os hammer stolte, at vide at det bare kÞrer. SÃ¥ tusind tak for din anmeldelse, den er vi altsÃ¥ glad for! 😊

Du må have en fantastisk dag

Hej Frederik,
Mange tak for din anmeldelse! 😊 Det skal vi da have gjort noget ved! Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med at finde problemet, og fÃ¥ det lÞst. SÃ¥ hvis vi kan fÃ¥ dig til at sende os en mail pÃ¥ kundeservice@kazoom.dk, sÃ¥ vil vi fÃ¥ vores tekniker til at se pÃ¥ problemet.

Hav en rigtig dejlig dag.

Super god kundeservice

Super god kundeservice, og fremragende pris. Jeg kan varmt anbefale Kazoom.

Kazoom からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling! 👏 Vi gÞr os meget umage for at give vores kunder en god service, og vi bliver simpelthen sÃ¥ himmelhenrykte nÃ¥r vores kunder melder tilbage at de har haft en god oplevelse. SÃ¥ tak fordi du deler din mening pÃ¥ trustpilot, og gÞr vores dag endnu bedre!

Henrykte hilsner

Ok nok

Problematisk med at oprette en konto. Dårlig service, da de det går langsomt at komme i kontakt. Men når det hele virker så kÞrer det fint ok

2021幎4月30日

Hej Angela,
mange tak for din feedback. Vi Þnsker hele tiden at forbedre os, sÃ¥ vi tager alt til os 😊 Ved oprettelse er vi altid behjÊlpelige, hvis der skulle vÊre udfordringer. SÃ¥ stÃ¥r vi klar med det vons, sÃ¥ snart vi bliver kontaktet.

Vi kan se pÃ¥ din konkrete henvendelse, at vi flere gange har svaret dig inden for 10 minutter. Derfor er vi meget kede af at hÞre, at du synes at det er gÃ¥et langsomt. Vi kunne jo nÊsten ikke have gjort det hurtigere 🀩 Nogle gange ser vi, at mails fra os ender i spamfiltre.

Hav en skÞn dag

Tilfredshed.

jeg er godt tilfreds med mit abbonement hos Kazoom,og giver dem gerne 5 stjerner.

2021幎4月29日

Hej Aase,
Tusind tak for dine stjerner 🀩 Vi er simpelthen sÃ¥ glade for at du er tilfreds med vores produkt - og at du deler det med os. Du mÃ¥ have en rigtig skÞn weekend!

Virker som det skal

2021幎4月22日

Hej Nikolai,
Vi er simpelthen sÃ¥ glade for at det hele bare virker som det skal 😊 SÃ¥dan skal det jo ogsÃ¥ helst vÊre! Tusind tak for din anmeldelse, den er vi altsÃ¥ riiimlig glad for 🀩

Du må have en skÞn dag, og en dejlig weekend

Super

Super, det virker bare som det skal. TS

2021幎4月22日

Hej Tom,
SÃ¥dan skal det vÊre! Vi smiler over hele femÞren, for det er jo lige prÊcis dét vi gerne vil hÞre. 😁 Tusind tak for din anmeldelse, den er vi virkelig glade for!

Du må have en super skÞn dag

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。