レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De ville ikke sende heller ordren fordi de havde fÃ¥et et beskadiget parti. Men efter vi lige fik snakket om det animerede de bare den beskadigede bare og sendte resten. Og sÃ¥ kom det resterende hur... もっず芋る

Virkelig venlig person i telefonen og hjÊlp til hvad jeg skulle kÞbe, og hvordan jeg skal bruge midlet, intet oversalg heller og da jeg stÃ¥r og skal rejse, lovede han at sende med det samme, og jeg ka... もっず芋る

Nem at finde produkter og hurtig levering. Alt som forventet. KÞber gerne fra dem igen.

Meget fin service, hurtigt levering. Blev ringet op af firmaet fordi JEG havde udfyldt min bestilling forkert.... Meget venlig ejer, der ogsÃ¥ tog tid til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l. Har kÞbt produkt... もっず芋る

䌁業情報

1. 店

圓該䌁業による蚘述

KELAX Aps – alt til byggeri, vedligeholdelse og udstyr, produkter til hest og rytter. Hos Kelax finder du et bredt og professionelt sortiment fra verdens fÞrende producenter – direkte til din dÞr eller kÞb i vores fysiske butik. Byg & beskyt: ImprÊgnering, vandtÊtning, coating og tagmembran, der holder i mange Ã¥r. VÊrktÞj & udstyr: Fra kemisprÞjter og malerruller til sikkerhedssko – alt til dit projekt. Kemikalier & rengÞring: Afrensning, rengÞring og antigraffiti-lÞsninger, der gÞr arbejdet lettere. Hest & rytter (Salka Horse): Plejeprodukter, tilskud, rideudstyr og insektspray – alt til dig og din hest. Have & udendÞrs: SkadedyrsbekÊmpelse, fuglefoder, ukrudtsmidler og praktiske lÞsninger til haven. Vores team sidder altid klar ved telefonen og giver tekniske svar, rÃ¥d og vejledning i korrekt brug af produkterne. KELAX Aps – kvalitet, ekspertise og personlig service, sÃ¥ du fÃ¥r det bedste resultat.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

263件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Adminstationsgebyr

Jeg har kÞbt en sprÞjte trolly hos dem, som fungerer fint, sammen med en lang lanse. HåndsprÞjten som også fulgte med, knÊkkede og jeg kontaktede dem for en ny.

Jeg blev tilbudt at kÞbe en ny til knap 500 kr inkl. fragt, som måske var over hvad andre tog, men accepterede dette, og at der ikke var garanti på den.

Jeg kunne ikke kÞbe den online på en webshop hos dem, så de ville sende en faktura. Eftersom jeg ikke så faktura lige med det samme, betalte jeg den efter forfald. Jeg fik så en kreditnota, og spurgte om de ikke bare kunne sende en ny, nu der var betalt. Det ville de ikke, og ville overfÞre penge retur.

Jeg skrev så jeg gerne ville kÞbe en ny, og ville betale med det samme. Så sendte de en ny faktura med et administrationsgebyr på 95 kr + moms for at lave en ny faktura.

At man ikke kan lave en ny faktura uden at skal have et gebyr, virker for mig lidt småligt, men den holdning delte de ikke.

2025幎6月17日
KELAX ApS ロゎ

KELAX ApS からの回答

Hej Anders

Vi er kede af du sidder med den oplevelse, vi fÞler dog vi har gjort alt hvad vi kunne.
Fakta er, du retter henvendelse om et håndtag til en sprÞjte som er revnet og vi kigger på det, det defekte er ikke under garantien som du rigtig skriver også er enig i.
Vi tilbyder vi kan forsÞge at bestille et håndtag hjem fra leverandÞren i Spanien, da det type håndtag ikke er noget vi har hjemme som reservedel, da det ikke er sket tidligere at der har vÊret brug for en ny, af denne årsag findes den lÞse del ikke på shoppen.
Du meddeler, at du gerne vil bestille 1 stk, du får en pris oplyst og vi aftaler at sende dig en mail med faktura for kÞbet, den får du 3/4 2025.
Vi aftaler du betaler inden vi sender, det fremgår også af den faktura du modtager som aftalt, vi modtager blot ikke en betaling. Den 10/4 2025 kontakter vores medarbejder dig telefonisk og fÞlger op på om du har modtaget fakturaen, det bekrÊfter du og beklager du ikke har fået den betalt, du oplyser det får du gjort inden weekenden.
Inden påske ser vi stadig ikke betaling, vi kontakter dig igen 16/4 2025 og du gentager, du beklager og Þnsker varen og skal nok få betalt. 25/4 2025 fÞlger vi igen op og der er stadig ikke betalt, hvorfor vi fremsender dig en kreditnota på det fulde belÞb.
Efter fremsendelse af kreditnota og vi har kÞrt det ud af systemet, har du pludselig betalt, her henvender du dig fÞrst efter 3 uger og vi oplyser der skal en ny ordre til. Vi har tilbagefÞrt til din konto din overfÞrsel med det samme og derfor skal der en ny ordre til. Vi kan oplyse at vi har skaffet varen hjem fra Spanien, vi har betalt fragten og den er du ikke faktureret for.
At der er administration på en manuel ordre som skal laves forfra igen er ikke unormal kutyme, vi har forsÞgt at fÞlge op 3 gange på en bestilling du selv har Þnsket, men ikke valgt at betale. De systematiske opfÞlgninger synes vi er god kundeservice og tror de fleste vil synes er rigtig fin service.
Det vi kede af du ikke har synes om.

Vi Þnsker dig en rigtig god aften.

Lidt forsinket, men good service da vi var blevet enige.

De ville ikke sende heller ordren fordi de havde fået et beskadiget parti. Men efter vi lige fik snakket om det animerede de bare den beskadigede bare og sendte resten.
Og så kom det resterende hurtigt.
En stjerne med fordi jeg selv skulle kontakte dem. Havde vÊret bedre hvis de selv havde kontaktet mig og hÞrt hvad de skulle gÞre og så havde de fået alle fem stjerner.

2025幎4月29日

Professionel & hurtig

Virkelig venlig person i telefonen og hjÊlp til hvad jeg skulle kÞbe, og hvordan jeg skal bruge midlet, intet oversalg heller og da jeg står og skal rejse, lovede han at sende med det samme, og jeg kan se jeg modtager i dag som lovet. Tusind tak for hjÊlpen KELAX

2025幎5月8日
自発的なレビュヌ

Jeg modtog et par boots i december som

Jeg modtog et par boots i december som i marts allerede er Þdelagt og gået helt op i gummien hvilket på ingen måde gir mening til den pris desuden har jeg et par andre boots fra 2021 (fra et andet sted) som på ingen måde har spor fra brug derfor ikke et sted at bruge penge her igen det var spildt penge hvis jeg skal kÞbe nye boots hver 3 måned

2025幎3月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。