レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De ville ikke sende heller ordren fordi de havde fÃ¥et et beskadiget parti. Men efter vi lige fik snakket om det animerede de bare den beskadigede bare og sendte resten. Og sÃ¥ kom det resterende hur... もっず芋る

Virkelig venlig person i telefonen og hjÊlp til hvad jeg skulle kÞbe, og hvordan jeg skal bruge midlet, intet oversalg heller og da jeg stÃ¥r og skal rejse, lovede han at sende med det samme, og jeg ka... もっず芋る

Nem at finde produkter og hurtig levering. Alt som forventet. KÞber gerne fra dem igen.

Meget fin service, hurtigt levering. Blev ringet op af firmaet fordi JEG havde udfyldt min bestilling forkert.... Meget venlig ejer, der ogsÃ¥ tog tid til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l. Har kÞbt produkt... もっず芋る

䌁業情報

1. 店

圓該䌁業による蚘述

KELAX Aps – alt til byggeri, vedligeholdelse og udstyr, produkter til hest og rytter. Hos Kelax finder du et bredt og professionelt sortiment fra verdens fÞrende producenter – direkte til din dÞr eller kÞb i vores fysiske butik. Byg & beskyt: ImprÊgnering, vandtÊtning, coating og tagmembran, der holder i mange Ã¥r. VÊrktÞj & udstyr: Fra kemisprÞjter og malerruller til sikkerhedssko – alt til dit projekt. Kemikalier & rengÞring: Afrensning, rengÞring og antigraffiti-lÞsninger, der gÞr arbejdet lettere. Hest & rytter (Salka Horse): Plejeprodukter, tilskud, rideudstyr og insektspray – alt til dig og din hest. Have & udendÞrs: SkadedyrsbekÊmpelse, fuglefoder, ukrudtsmidler og praktiske lÞsninger til haven. Vores team sidder altid klar ved telefonen og giver tekniske svar, rÃ¥d og vejledning i korrekt brug af produkterne. KELAX Aps – kvalitet, ekspertise og personlig service, sÃ¥ du fÃ¥r det bedste resultat.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

263件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Jeg har forsÞgt 4 gange

Jeg har forsÞgt 4 gange, at ringe til dem og bestille varer, prisen er lige under 20000 kr, så det er en betydelig ordre, vil jeg da mene..
De er aldrig vendt tilbage, selvom de har fået alle min kontakt informationer 3 gange.
Så er tålmodigheden ved at hÞrer op og man begynder at kigge andre veje.

2025幎1月25日
KELAX ApS ロゎ

KELAX ApS からの回答

Vi er kede af du har haft svÊrt ved at få kontakt med os, vi kan dog ikke se der er nogle beskeder fra Ole Madsen eller nogle modtaget mail, du er velkommen til at sende os en e-mail til info@kelax.dk så svarer vi dig hurtigt.
Vi beklager men skal reagere hurtigt nÊste gang.

Virkelig dårlig retur politik

Virkelig dÃ¥rlig retur politik, som de ikke oplyser tydligt om. De tager 20% af prisen pÃ¥ det du returnere, det er fanme dÃ¥rlig stil! De har sat verdens mindste skilt op i butikken, som man ikke lige tÊnker over/ser nÃ¥r man handler. PÃ¥ bonen skal man ind pÃ¥ deres hjemmeside for at lÊse om deres betingelser - det er der jo ikke nogen der gÞr

Når man kÞber en vare, forventer jeg man kan byttet den inden for 14 dage og få det fulde belÞb tilbage, hvis ikke - burde der gÞres meget tydligt opmÊrksom på dette, så man ikke fÞlger sig taget ved nÊsen!
20% er virkelig meget!

2024幎12月18日
KELAX ApS ロゎ

KELAX ApS からの回答

Vi er kede af du har den opfattelse af dårlig stil eller vores retur politik er dårlig.
Du har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret ved kÞb over vores webshop og uden fradrag på belÞb.
Du har handlet kontant i vores butik, kÞbt varer og efterfÞlgende henvender dig til os telefonisk, om du kan komme af med resten, da du ikke skal bruge det hele, det er vi som virksomhed ikke forpligtet til at tage retur, men tilbyder det alligevel, dog med fradrag på 20% af kÞbsprisen, det dÊkker vores håndtering for retur håndtering, da det hele skal foregå manuelt, det er efter vores mening rimelig og ikke unormalt for de typer produkt som du har kÞbt.
Vi skriver meget tydelig under vores handelsbetingelser på vores shop omkring returnering ved kontant og fakturasalg, ydermere er der et stort A4-skilt i butikken lige ved siden af betalingsautomaten som du anvendte da du handlede hos os med samme tydelig oplysning om retur, ligeledes står med stort på den kassebon du fik med, at kÞbet foretages iht. vores gÊldende handelsbetingelser for kontant/fakturasalg.
Inden du vÊlger at aflevere de restvarer som du ikke har brug for, bliver du igen oplyst om der er fradrag i prisen, du Þnsker alligevel at aflevere og komme af med varerne på disse betingelser.
Vi er selvfÞlgelig kede af du ikke er tilfreds, vores politik omkring returvarer er ikke anderledes end mange andre lignende firmaer og vi gÞr tydelig opmÊrksom på vilkårene som vi fÞlger og gÊlder for alle.
Vi er glade for du har kunne få glÊde af de produkter du har kÞbt hos os og forstået de har virket efter hensigten.

Hold jer langt vÊk!!!

Edit:
Butikken truer mig med, at jeg ikke kan få lov til at returnere produktet, hvis jeg ikke sletter denne anmeldelse. Jeg har samtidig fået bekrÊftet af producenten, at produktet er for gammelt, og at der er dato på alle tuber. Jeg har forelagt denne information for Kelax, hvilket de ignorerer i mine mails og undlader at svare på.

Jeg bestilte en tube til bekÊmpelse af skÊgkrÊ.
De lovede mig på mail, at produktet har en holdbarhed på 3 år.
Jeg modtager så produktet og til min skuffelse samt overraskelse, står der på tuben, det har en holdbarhed på 2 år, samtidigt med at det ligner datoen er skrabet af tuben (rest af tryk).
Jeg skrev derfor en mail til butikken.
En mand ringer til mig og spÞrger ind til det, og jeg fortÊller ham om oplevelsen, hvorefter han sÃ¥ fortÊller, at datoen er pÃ¥ den samlede pakke og ikke enkelte tuber. Jeg spÞrger, om jeg sÃ¥ kan fÃ¥ et billede af dette, hvormed han svarer “nej det kan du ikke!”, hvorefter han sÃ¥ udtrykker flere gange, at hvis ikke jeg stoler pÃ¥ dem, sÃ¥ mÃ¥ vi lade vÊre med at gÞre forretning.
Det virker generelt som en meget mÊrkelig og uprofessionel samtale.
Vi finder frem til, at jeg kan prÞve produktet og se om det virker, og hvis ikke, få alle pengende tilbage. Jeg sidder dog nu tilbage med en fÞlelse af, at jeg ikke ved, om jeg tÞr i forhold til, om jeg så bare får at vide at, produktet er brugt, eller at jeg ikke kan påvise, hvis ikke det virker og står med håret i postkassen.

2024幎11月18日

Super 👍

Meget fin service, hurtigt levering.
Blev ringet op af firmaet fordi JEG havde udfyldt min bestilling forkert.... Meget venlig ejer, der også tog tid til at svare på mine spÞrgsmål.
Har kÞbt produktet til opstigende fugt i vÊgge... Det er sprÞjtet i, men resultatet viser sig fÞrst om noget tid.

2024幎10月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。