HvalpekÞb
Min mand, mig selv og min sÞn, var oppe at kigge på hvalpe. Alt var godt, de var venlige osv., og min sÞn forelskede sig i en hvalp, som vi lagde depositum på. Henry ringer så en uge senere og siger der er sket en fejl og hvalpen vi har lagt depositum på, er reserveret/solgt til en anden. Vi må så kÞrer derop engang til og finde en anden hvalp. Da vi så finder en anden hvalp og laver papirer på den, fortÊller den unge pige der arbejder, at det sker nogle gange for Henry, og at de beklager dybt, og vi selvfÞlgelig ikke skulle betale fuld pris. Den oprindelige pris er 10.000kr. Da alt kommer til alt, vil Henry helst ikke ned i pris, han siger alle hvalpe koster 10.000kr. Vi ender dog med at kun betale 9.000kr.
- Det har dog ikke så meget prisen at gÞre, hvor meget vi skal betale for en hvalp,
- men det er princippet!
- at de har fejlet,
- at de lover afslag i pris, som er intet problem siger de.
- Der skal så alligevel meget til, fÞr han vÊlger at gå lidt ned i pris.
- og så slutter Henry af ned at sige, så fik i en billig hvalp.??
Egentlig ikke:
- vi har betalt 9000kr for en hvalp, som vi ikke valgte som fÞrste valg.
- vi har måtte kÞrer der op en ekstra gang!
- bruge en ekstra fridag på det! Vi har over en times kÞrsel derop og så skal vi jo også hjem igen.
- min sÞn fik ikke den oprindelige hvalp som han forelskede sig i.
- Og så måtte vi virkelig overbevise om, at vi ikke skulle betale fuld pris pga. ovenstående,
- Det på trods af vi fik at vide, at det ikke var et problem, men nÊrmest en selvfÞlge.
Dog skal det siges, at vi jo selvfÞlgelig alligevel har fået en dejlig og sund hund ud af det, og udover de ovenstående problemer, har vi da fået en okay venlig behandling.
2020幎9æ1æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ