SeMineHvalpe OpdrÊt & Hundepension

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

I betragtning af, at det er en kennel og ikke stueopdrÊt, hvilket jo stÃ¥r frit at vÊlge, synes jeg der er rent og pÊnt og hvalpene ser sunde og raske ud - Jeg har ikke begreb om avlshundenes forhold d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En trygg, god og kjÊrlig hund har vi fÃ¥tt fra Kennelsemine. SÊrlig god oppfÞlging av oss som fÞrste gangs hundeeiere. Vi fikk besÞke hvalpen vÃ¥r da vi var pÃ¥ sommerferie i omrÃ¥det, og det Ã¥ fÃ¥ hilse p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har nylig kjÞpt en valp fra Kennel Semine, hvor vi brakte med oss til Norge. Viol er en nydelig valp, sÃ¥ rolig og fin og snill. Vi gleder oss stort over Ã¥ ha fÃ¥tt valp fra Kennel Semine, hvor de er... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har fÃ¥et den skÞnneste hvalp fra Kennel Semine, mops/beagle blanding. Vi har primÊrt haft kontakten med Heidi, men alle har udvist stor kompetance og imÞdekommenhed. KÊrligheden til alle hvalpe og... もっず芋る

䌁業情報

1. ケンネル

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til SeMineHvalpe OpdrÊt & Hundepension Hos SeMineHvalpe avler vi sunde, sociale og glade hvalpe i trygge, naturskÞnne omgivelser. Vi driver ogsÃ¥ en kÊrlig hundepension, hvor hundene bliver passet med samme omsorg som vores egne. Vores mission er at give hvalpe den bedste start pÃ¥ livet – med sundhed, socialisering og kÊrlig opdragelse i fokus. Vi holder tÊt kontakt med vores hvalpefamilier og deler gerne billeder og opdateringer undervejs. Vi glÊder os til at byde dig og din hund velkommen hos os!

連絡先

Virkelig god service

Virkelig god service, information, kontakt og dialog. Vi har meget tryg ved stedet og ikke mindst Henry.

2019幎6月19日

SeMineHvalpe OpdrÊt & Hundepension からの回答

Skulle hilse fra Henry og sige tak

5぀星のうち5の評䟡

Det virker som en rigtig god kennel

Det virker som en rigtig god kennel, med gode medarbejdere, der vil gÞre alt for, at man får den bedste start med sit nye familiemedlem.

Mvh Charlie

2019幎5月30日

tak for svar.

5぀星のうち5の評䟡

Meget venlige og imÞdekommende og

Meget venlige og imÞdekommende og hjÊlpsomme og forstående og behagelige og trygge at snakke med og der er styr på tingene og alle dyrene virkede til og have det godt. Vi er så glade for vores lille vovse og nyder ham i fulde drag. Vores bedste ven for livet.

2019幎5月27日

SeMineHvalpe OpdrÊt & Hundepension からの回答

Dejligt at I fik den oplevelse.
Vi prÞver hele tiden at udvikle os og sÊtter pris på at besÞgende har en god oplevelse

5぀星のうち5の評䟡

Der er bare styr på sagerne!

Der er bare styr på sagerne!
En fantastisk start på vores lille guldklumps liv, at have vÊret i så gode hÊnder fra starten af.

2019幎3月25日

1000 tak for svar.

5぀星のうち3の評䟡

Ældre sag. Forkert vejledning i blanding.

Vi kÞbte for nogle år tilbage en hvalp, selve forlÞbet var ok og det var meget venlig mennesker. Men der har fx fejl ved vejledningen om hvilken blanding hvalpen var, det er i min verden en ret stor ting, ikke at have styr på, når man sÊlger hunde!
Faktisk forholdte det sig sådan at den blanding som han viste sig at vÊre, var en blanding jeg oprindeligt ville have sagt nej tak til, da det ikke var hvad vores familie sÞgte.
Vi har desvÊrre ikke hunden mere, han og vores behov matchede ikke, slet ikke. Der var alt for meget energi, han kunne ikke lÊre at vÊre alene hjemme uanset hvad gjorde og vi prÞvede ALT! AdfÊrds terapeut mente det kunne vÊre blandingen af hund der gjorde det, at han var for stresset i hovedet.
Jeg syntes det super Êrgeligt, da den rette og meget vigtige vejledning fra start, kunne have forhindret denne Êrlige slutning. Hvalpen/hunden er IKKE aflivet.

2019幎3月5日

Super godt!

Virkelig godt! Godt udvalg af hunde.

2019幎2月22日

tusind tak for de pÊne ord

Fantastisk service

Fantastisk service, skÞnne dyr
Jeg kunne ikke Þnske mig en bedre oplevelse

2019幎2月15日

tusind tak for de pÊne ord

UdmÊrket

Det var udmÊrket

2019幎2月6日

Tak

5぀星のうち5の評䟡

tak for en dejlig oplevelse !

Super god service og virkelig dejlig hund som trives vi fik med hjem. Alt var som det skulle vÊre med alenetid med hunden, og vi fik alt hvad en hvalp behÞver med hjem.

Tak for en dejlig oplevelse.

2019幎2月4日

SeMineHvalpe OpdrÊt & Hundepension からの回答

Tak for jeres anmeldelse.
Det glÊder os altid når man har haft en god oplevelse hos os.

I betragtning af

I betragtning af, at det er en kennel og ikke stueopdrÊt, hvilket jo står frit at vÊlge, synes jeg der er rent og pÊnt og hvalpene ser sunde og raske ud - Jeg har ikke begreb om avlshundenes forhold da de ikke er set ud over de lÞbegårde der ses fra indgangen. Måske er det en trist måde at vÊre hund på?! Vores hvalp er sund og rask og er grundet de store forhold godt socialiseret mellem andre hunde.

2019幎1月22日

SeMineHvalpe OpdrÊt & Hundepension からの回答

Der er naturligvis forskel på hvordan man holder hund.
Den stÞrste grund til vi holder hunde er at vi også har et bosted for tidligere misbruger med psykiske lidelser.
De bruger kennelen som et beskyttet vÊrksted og vi bruger hundene som et vÊrktÞj til at give beboerne kontakt. Det er et fantastisk vÊrktÞj til at få dem til at åbne op. Det kommer både hunde og mennesker tilgode. Sammenlignet med en jagt hund der står i en lÞbegård hele sit liv på nÊr når den er med på jagt vil jeg sige vores hunde har det fantastisk. Men ja mine private hunde har det nok også lidt bedre.

God oplevelse

Venlig betjening

2019幎1月22日

tak for svar

5぀星のうち5の評䟡

SÞde mennesker der Þnsker at hjÊlpe og

SÞde mennesker der Þnsker at hjÊlpe og rådgive.
En god oplevelse:)

2019幎1月20日

SeMineHvalpe OpdrÊt & Hundepension からの回答

Tak for jeres bedÞmmelse.
Husk I kan altid tage kontakt til os hvis i har brug for mere information.
Vi er her kun for at hjÊlpe.

Positiv respons

Intet anden end positiv respons herfra. Vi fik den dejligste, gladeste og mest socialiserede hund og har ikke fortrudt ét eneste sekund, at vi valgte at få vores vaps fra Kennelsemine.

SeMineHvalpe OpdrÊt & Hundepension からの回答

1000 tak for de pÊne ord.
Vi gÞr et stort arbejde for at socialisere hundene så godt som muligt.

En rigtig god kennel

I maj 2018 hentede vi vores hund Sif og vi havde en rigtig god oplevelse bÃ¥de da vi var pÃ¥ besÞg og da vi hentede hende. Har anbefalet denne kennel til venner og bekendte og har aldrig fortrudt, at vi handlede hos Kennel Semine😊 Helt klart ⭐⭐⭐⭐⭐ fra os.

Tak for svar.

Dejligt at hÞre i havde en god oplevelse af stedet.

fantastisk hund

Vi kÞbte Kiki (Gry fra 17/5-15) hos jer for 3 1/2 år siden og har ikke fortrudt et sekund.
Vi har den mest fantastiske, sjove, glade hund fra jer.
Alle vi mÞder og dem der passer hende når vi er på ferie synes også hun så sÞd og nem.
Anbefaler jer ofte til andre 🐶

SeMineHvalpe OpdrÊt & Hundepension からの回答

Mange tak for jeres besked.
Altid dejligt med tilfredse kunder.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。