レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan ikke anbefale Kenneth Sand kÞreskole nok. Kenneth er en utrolig dygtig lÊrer, der tydeligt brÊnder for det han laver. Der er altid grin og gode historier, bÃ¥de i teori lokalet og i bilen. Ken... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Et stort tak skal der lyde til Kenneth. BÃ¥de for at tage godt imod min datter, da hun desvÊrre mÃ¥tte skifte kÞreskole midt i et forlÞb men ogsÃ¥ for at vÊre supertÃ¥lmodig og dygtig til at skabe tryghed... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Som mor til en pige der lige har taget kÞrekort hos Sands kÞreskole, skal der herfra lyde de allerbedste anbefalinger. Fra at vÊre usikker pÃ¥ selv og sine evner bestod Emma teori og kÞreprÞve i fÞr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan varmt anbefale Kenneth som kÞrelÊrer! Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, og det skyldes i hÞj grad hans dygtighed. Kenneth er utrolig professionel, tÃ¥lmodig og god til at ska... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Det krÊver bÃ¥de stÊrke nerver og stor

Det krÊver bÃ¥de stÊrke nerver og stor tÃ¥lmodighed at lÊre mig noget – og det har Kenneth formÃ¥et til UG. Han har ikke blot hjulpet mig med at tage mit kÞrekort, men han har samtidig lagt et stort fokus pÃ¥ at gÞre mig til en sikker og ansvarlig bilist – bÃ¥de for min egen og for andres sikkerhed i trafikken.

Kenneths teoritimer er altid gennemarbejdede, letforståelige og tilpasset et tempo, hvor alle kan fÞlge med. Man fÞler sig tryg og velkommen fra fÞrste dag. Hans undervisning er ikke kun lÊrerig, men også prÊget af humor, hvilket gÞr, at timerne aldrig bliver kedelige.

Hans stÞrste styrker som kÞrelÊrer er uden tvivl hans Êrlighed, hans store tålmodighed og hans evne til at se hver enkelt elevs behov, og som det unikke menneske, de er. Kenneth har en imponerende fornemmelse for, hvordan han bedst stÞtter og udfordrer hver elev, så man hele tiden udvikler sig.

Det er tydeligt, at Kenneth brÊnder for sit arbejde. Hans engagement smitter af, og det mÊrkes i den måde, han underviser på. Han går op i, at hans elever ikke blot skal bestå prÞverne, men at de også bliver trygge, kompetente og ansvarlige bilister, der kan fÊrdes sikkert i trafikken.

En stor fordel ved Kenneth er også hans tilgÊngelighed. Han er en kÞrelÊrer, man altid kan komme i kontakt med, og man mÊrker, at han oprigtigt Þnsker at hjÊlpe sine elever hele vejen igennem forlÞbet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Kenneth Sand KÞreskole. Uanset hvem du er, og hvilke udfordringer du måtte stå med, kan du vÊre helt tryg ved, at Kenneth mÞder dig med professionalisme, skarphed, omsorg og en unik evne til at få det bedste frem i dig som bilist.

2025幎9月12日

Bedste kÞreskole i Aalborg/NÞrresundby

Sands kÞreskole, er den bedste kÞreskole i Aalborg/NÞrresundby. Kenneth er en fantastisk kÞrelÊrer, med så meget passion for hvad han laver. Han har rigtig meget fokus på hver enkelt elev! Han levere også en abselout fantastisk teori undervisning i lokalet, prÊcis som på vejene.
KÊmpe anbefaling!

2025幎9月5日
5぀星のうち5の評䟡

Min datter har lige taget sit kÞrekort

Min datter har lige taget sit kÞrekort ved Kenneth. Det er gået super hurtig med teori 2 gange om ugen og kÞretimer indimellem. Har kÞrt såvel elbil som bil med manuelt gear. KÊmpe fordel at hun nu er i stand til at kÞre begge slags biler. Hun har vÊret glad og tryg ved alle 3 kÞrelÊrer og fik både teoriprÞve og kÞreprÞve bestået i 1. ForsÞg.
Tak fra en glad og stolt mor 🙂

2025幎5月13日

Fantastisk oplevelse

Jeg har netop afsluttet mit kÞrekortforlÞb hos Kenneth Sand KÞreskole og det har vÊret en fantastisk oplevelse. Hele forlÞbet har fÞltes trygt og jeg har altid fÞlt at vÊre i gode hÊnder. Undervisningen har vÊret både spÊndende og i et perfekt tempo, man kan godt mÊrke at Kenneth har mange års erfaring. Han er en tålmodig og dygtig instruktÞr, som virkelig formår at skabe en god atmosfÊre, der gÞr det nemt at lÊre. Jeg kan varmt anbefale Kenneth Sand KÞreskole til alle, der Þnsker en grundig og behagelig kÞrekortsuddannelse!

2025幎1月24日
5぀星のうち5の評䟡

Ku jeg gi 10 stjerner, havde Kenneth Sand’s kÞreskole fÃ¥et det!

Jeg har haft fornÞjelsen af at tage mit kÞrekort hos Kenneth sand’s kÞreskole og det har vÊret en fantastisk oplevelse fra start til slut. Kenneth er bÃ¥de dygtig og utrolig sjov, hvilket gÞr undervisningen bÃ¥de lÊrerig og underholdende.

Han formår at skabe en god stemning, som får en til at fÞle sig tryg og motiveret. Selvom vi tog emnerne i teorien seriÞst, blev der altid plads til et grin og det gjorde hele processen meget mindre stressende. Han er tålmodig og gir feedback, som hjÊlper en med at udvikle sig hurtigt.

Undervisningen er ikke kun fokuseret på at bestå prÞven, men på at blive en sikker og ansvarlig bilist. Jeg fÞler mig virkelig godt udrustet til at kÞre alene, og det er alt sammen takket vÊre Kenneth sand og den fantastiske undervisning jeg har fået. Jeg kan varmt anbefale denne kÞreskole til alle, der Þnsker både lÊrerig og underholdende kÞretimer.

Kenneth’s dedikation til at skabe trygge og kompetente bilister er tydelig, og jeg er utrolig taknemmelig for den ekspertise og stÞtte, jeg har modtaget. Tusind tak for en fantastisk oplevelse!

2024幎12月20日

Mine varmeste anbefalinger til Kenneth

Mine varmeste anbefalinger til Kenneth Sand.

Teori med Sand er ikke kedeligt. Han forstår at gÞre det interessant og jeg har grint mange gange under hans teoritimer. Da vi så kom ud og kÞre, var han super tålmodig med mig og forstod at gÞre mig tryg i det at kÞre bil.
Vores kÞreture har altid vÊret hyggelige og noget jeg har set frem til.

Jeg har aldrig vÊret i tvivl om hvad jeg kunne forvente til en prÞve og da de kom, fÞltes de mere bekendte og jeg fÞlte mig bedre klÊdt på til dem.

Man mÊrker tydeligt at han vil sine elever det bedste. Jeg har i hvert fald ikke et sekund fortrudt at have valgt Kenneth som min kÞrelÊrer.

2024幎12月4日

Bedste kÞrelÊrer!

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Kenneth som kÞrelÊrer. Han er ikke bare utroligt sÞd og venlig, men også utrolig tålmodig og dygtig til at forklare tingene på en måde, der er let at forstå. Man fÞler sig virkelig tryg i hans hÊnder, da han altid sÞrger for, at man er komfortabel bag rattet. Kenneth er også virkelig klog og ved, hvordan man lÊrer på den bedste måde, der passer til den enkelte elev. Han tager sig tid til at besvare alle spÞrgsmål grundigt og sikrer, at man forstår teorien. Kun positive oplevelser herfra :)

2024幎10月17日

Bedste kÞrelÊrer i Nordjylland

Mit forlÞb hos Kenneth var en kÊmpe fornÞjelse. Han tager sig om sine elever og sÞrger for at alle kan vÊre med, og det var en fornÞjelse at mÞde til teori og kÞretimer med Kenneth. Kenneth er en ufattelig dygtig underviser og gÞr undervisning både sjov og spÊndende.

Hvis i Þnsker en professionel, sjov og dygtig kÞrelÊrer, vil jeg stÊrkt anbefale Kenneth Sand!!

2024幎10月2日

KÊmpe anbefaling herfra

Hvis du tÊnker på at tage kÞrekort og bor i Aalborg / NÞrresundby ville jeg klart anbefale Kenneth Sands kÞreskole. Kenneth er både en dygtig og håndarbejdende kÞrelÊrer der ville gå langt for at få sine elever til at blive de bedste bilister de kan blive. Derudover er han også en god fyr som man kan få nogle gode snakke med og han har utallige forskellige historie han kan fortÊlle. Alt i alt har det at tage kÞrekort hos Kenneth Sand vÊret en fornÞjelse og derfor kan jeg kun anbefale kÞreskolen

2024幎5月13日

Absolut den bedste kÞreskole

Absolut den bedste kÞreskole med mindst ligesÃ¥ skÞnne kÞrelÊrere. Jeg har haft fornÞjelsen af at kÞre med dygtigste Kenneth Sand, som er sÃ¥ pokkers god til at lÊre fra sig. BÃ¥de teoretisk og praktisk er han altsÃ¥ verdensklasse. Man kan mÊrke, at han vil sine elever det bedste, og han gÞr sit ypperste for at imÞdekomme deres behov sÃ¥fremt det er muligt. Man kan kun fÞle sig trygt i hans skÞnne selskab. Jeg har derudover kÞrt med Palle en enkelt gang lige op til kÞreprÞven for at hjÊlpe med angsten for at kÞre med andre end Kenneth. Det har uden tvivl givet mig et kÊmpe skub til min selvsikkerhed ifm. kÞreprÞven. Det er en beslutning som jeg er evigt glad for Kenneth og jeg traf fÞr prÞven. Det vidner endnu en gang om, at Kenneth er villig til at gÃ¥ langt for, at du fÃ¥r den bedste oplevelse med dit kÞrekortforlÞb og du trives i det undervejs. BÃ¥de ifm. prÞverne, men ogs den generelle undervisning i teorilokalet og i bilen! Jeg har ikke en finger at sÊtte pÃ¥ mit forlÞb hos Kenneth Sand. KÊmpe anbefaling her fra👏🏜👏🏜⭐

2023幎1月23日
5぀星のうち1の評䟡

Et omkostningsfyldt og kritisabelt

Et omkostningsfyldt og kritisabelt kÞrekortforlÞb
Som pÃ¥rÞrende til en tidligere elev hos Sands kÞreskole, har det vÊret ulideligt at vÊre beskuer og pÃ¥rÞrende til forlÞbet. KÞreskolen blev valgt med det fokus kÞreskolen har pÃ¥ at tage hensyn til nogle elevers sÊrlige udfordringer. Set fra sidelinjen oplevedes det at kÞreskolen slet ikke tog hensyn, og slet ikke fokuserede pÃ¥ at komme igennem forlÞbet pÃ¥ en overkommelig og hensynsfuld mÃ¥de. Det har vÊret ekstrem hÃ¥rdt at se hvordan kÞreskolen, ikke har taget hensyn og det har slidt pÃ¥ os under hele forlÞbet. Sands kÞreskole virkede til at have mere fokus pÃ¥ profit end faktisk at tage eleven sikkert i hÃ¥nden og finde lÞsninger der ikke satte sig psykisk pÃ¥ selvvÊrdet, for netop hele forlÞbet har vÊret en lang kamp mod nederlag hvor Sands kÞreskole ikke har udvist den fornÞdne hjÊlp til at Êndre pÃ¥ vilkÃ¥rene - dog da de endelig lyttede og Êndrede tilgangen lykkedes det. Dette har kostet mange ar pÃ¥ sjÊlen og ogsÃ¥ et stort dyk i selvvÊrdet. Dertil skal det nÊvnes at omkostninger for at tage kÞrekortet har vÊret ekstrem hÞje rent Þkonomisk. Det er kritisabelt at en kÞreskole ikke tager ansvar i stedet for at lade pengemaskinen kÞrer pÃ¥ fuld tryk, og dermed medvirker til at Þkonomien for eleven er i krise fordi man ikke stoppede op undervejs og Êndrede tilgangen. Det har hvertfald haft store personlige og Þkonomiske konsekvenser at vÊre elev hos Sands kÞreskole. Det betyder at Sands kÞreskole ikke kan anbefales som kÞreskole herfra, hvis fokusset med kÞreskolen krÊver en ekstra indsats for elever der har udfordringer med at tage kÞrekort. SÃ¥ kÊmpe advarsel herfra om at holde jer langt vÊk fra Sands kÞreskole, der kun tÊnker pÃ¥ at fÃ¥ penge i kassen fra svage elever, kontra lytte til eleverne, og i fÊllesskab finde vÊrktÞjer der kan fÃ¥ elever sikkert, trygt og Þkonomisk forsvarligt igennem forlÞbet. Økonomien og psyken for undertegnet er hvertfald under stort pres, efter et kÞrekortforlÞb hos Sands kÞreskole og en manglende forstÃ¥else for at det at tage kÞrekort ogsÃ¥ krÊver en indsats fra kÞrelÊren om ikke kun at virke som en pengemaskine.

2022幎6月21日
Kennethsand ロゎ

Kennethsand からの回答

KÊre Anonym.
Det er jeg da oprigtigt ked af at hÞre. Måske hvis du ville oplyse dit navn eller navnet på eleven, kan jeg tage din anmeldelse mere seriÞst.

Super godt forlÞb ifm

Super godt forlÞb ifm. med 17 årig kÞrekort. En frisk pÊdagogisk tilgang til undervisningen.

2020幎2月11日
Kennethsand ロゎ

Kennethsand からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse og de pÊne ord👍🏻

En kÞrelÊre for alle

Jeg syntes at Kenneth sand's kÞreskole skal have 5 stjerner, fordi han gÞr alt hvad han kan for at lÊre sine elever det de skal kunne, og prÞver at finde de forskellige måder til hver enkelt elev. Han gÞr også rigtig meget for dem.

Han er der ud over rigtig flink, sjov og dygtig. Jeg har altid vÊret glad for at skulle til teori eller ud at kÞre med ham.

Jeg syntes også det er dejligt at han er Êrlig, så han ikke sender en op til prÞve uden man er klar til det.

2016幎3月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス